Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 514
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Момичета, казахте  3 седмици почивка. Следователно, ако и през новата година се спазва същата програмна схема, 25 епизод ще бъде излъчен на 10.01.2020 г. ?! Така ли ще бъде  - за да се заредим с търпение?Blush

# 437
Рейтинга за 23- та серия:

Total / 2 / 8.23 🔽 (- 0,43)
Ab / 8 / 3.45🔽(- 1,41)
Abc1 / 2 / 6.54 🔽 (-0,31)

Момичета, казахте  3 седмици почивка. Следователно, ако и през новата година се спазва същата програмна схема, 25 епизод ще бъде излъчен на 10.01.2020 г. ?! Така ли ще бъде  - за да се заредим с търпение?Blush
Не знам как ще бъде, но с търпение ще трябва да се заредим. То и по време на излъчването на серията беше нужно търпение. Ако знаете как ме вбесява Зехра... Сигурно снощи на много хора е вдигнала кръвното. На социолог ще ми се прави... Проучване ще провежда...И ревнува на всичкото отгоре, сякаш тя не е дошла при Хазар бременна от друг. А за егоизма и просто нямам думи. Серията още не съм я гледала с превод, затова ще я коментирам по- късно. Във фрага ми направи впечатление, че изчезването на Рейян е преди признанието на Елиф. Извода го правя по дрехите с които е облечена Рейян. И след признанието на Елиф ни чака сдобряване в което Рейян много ще се постарае да компенсира клатушкащото си доверие в Миран с действия Simple Smile Сигурна съм, че Миран бързо ще и прости. В смисъл, че изобщо няма да и прости Joy Joy Joy  

Ебру Шахин е поканена на Турския фестивал във Франция, който ще се проведе от 27.12 до 29.12. Не е ясно Акън поканен ли е, но като го гледам че избягва даже снимките зад кадър и да го поканят ще откаже участие.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 10:37 от nedlen

# 438
Като гледам рейтинга ..  Whistling ,продължава да пада. Не знам докога смятат да я карат така, но ако не се вземат в ръце ще си изтърват публиката и ще си мечтаят за първото място. В AB-то направо се е сринал. Време е за действия - след Нова година трябва постепенно да запчне разкриването на тайни, а не да слушаме Рейян, въртяща едно и също като грамофонна плоча. Че почна да омръзва.  Naughty

# 439
  • Хасково
Почивката на сериалите ще е първите 3 седмици на януари,защото през това време телевизиите преподписват договорите с рекламодателите.

# 440
Превода не ми е ясен, ама като гледам дядото май се разкаива

# 441
# 442
По повод фестивала във Франция рускините пишат, че мениджърската агенция на Акън, след като получила поканата за фестивала отговорила, че Акън ще я приеме само ако отиде на фестивала сам. Без Ебру. След като чула за техния отговор Ебру се отписала от страницата на агенцията на Акън в Инстаграм. Ако това е вярно, ще има противопоставяне на водещите актьори в сериала. Много, много неприятно...

# 443
Кой ли поставя условието Акън да пътува сам? Агенцията, приятелката му или има някакъв конфликт помежду им?
Акън сякаш умишлено се цепи от колектива, постоянно излизат снимки на Тансу, Оя, Гюнеш, Айдан и Ебру, как се забавляват. Акън не го видях никъде. Съмненията ми, че е ръб в реала, май ще се окажат верни.

# 444
Казват, че тази агенция имала по- агресивен подход към партньорите на актьорите, които представлява. Така, че явно това е политика и практика на агенцията на Акън.

# 445
Ще коментирам след като изгледам епизода с бг превод.
Само да споделя, че съм на 100% съгласна с мнението на Недлен за Зехра. Семпла жена, много семпла! Заедно с Сехер от ЖЕСТОКИЯ ИСТАНБУЛ най-много ме дразнят от всички женуря дето съм гледала в турските сериали. Тъпи, простовати, нагли, ЛЮБОПИТНИ, на всяка манджа мерудия, ръсят от и така липсващия им акъл, изискващи обяснение от всеки, несъобразяващи се с ранга на събеседника си, бързоусти, нахални! Липса на рационални решения, но въпреки че своя живот не са оправили,се натискат да "оправят" живота на децата си и още, и още много негативи, които са присъщи на необразовени и неуки хорица.

# 446
Ново видео от официалната страница на сериала. Деца от фонда SosyalBen са били поканени на сета за да се запознаят със снимачния процес.

https://vk.com/video-74204908_456242745

# 447
По повод фестивала във Франция рускините пишат, че мениджърската агенция на Акън, след като получила поканата за фестивала отговорила, че Акън ще я приеме само ако отиде на фестивала сам. Без Ебру. След като чула за техния отговор Ебру се отписала от страницата на агенцията на Акън в Инстаграм. Ако това е вярно, ще има противопоставяне на водещите актьори в сериала. Много, много неприятно...

Жалко , ако наистина е вярно това . Излиза , че този фестивал просто не му е нужен
Насила имам чувството , ще им развалят отношенията
Втори сезон,  месеци вече нямат никаква снимка зад кадър Мислех са приели тактиката да се намали ескалацията с АкРу Но явно има и други причини По време на Кан всичко ми изглеждаше добре , но ...
То не разбирам от мениджърство на артисти , ама чак толкова
Сега е момента навсякъде да са заедно . Да промотират серияла с героите си , самите те да се възползват от рейтинга и т.н. Знаете гледали сме доста примери Да играе Акън понякога зверски играе Blue Heart , ноо има защо
Страхотна химия имат с Ебру Но как и да няма то красота , сексапил усмивка ...
Не знам 2 сериал Акън  такъв дали въобще ще има. Виждате какво става 3-5-8 серии и чао
Керем Бурсин е от същата агенция , не съм забелязала такива рестрикции Wink
Искара един хитов сериял Там пък заради любовната си афера странеше от главната героиня После рейтинг не видя в следващите серияли Кара го само на реклами Сега да не излезе , че  не го харесвам Grinning
Та незнам за какво мислят в тези агенции

ПП Ето и тук го няма , беше на пазар в Истамбул  , агенцията пак не и е харесало , че Ебру е там
Иначе за снощната серия , тъпчем на едно и също място 4 серии  се въртим около това писмо , яе и друго има още За  Зехра нямам какво още да добавя Всичко си е така както го описвате

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 16:05 от KrasiAnna

# 448
Интересно как ще извадят Фериде от филма? Най-малко е в шестия месец. Да играе до началото на осмия. По-нататък вече тежи.

# 449
Акън отново липсва и от срещата с децата.  Wink
Има нещо и то едва ли е с мениджърска причина. Тцъ.

Общи условия

Активация на акаунт