Аз ще чакам превода и тогава ще правя коментари.
Не знам как ще оцелеят връзките им след публикуването на това видео.

Хубаво, че Ебру е добричка и ще го пусне на авантаж.
Но също така много неща могат да бъдат казани в оправдание на Акън. Сценарият такъв, че тази изкусителна жена все му е в ръцете. И този Кан с неговата атмосфера, с тези деколтета и разголени крачета. А червената рокля от танца беше много силен удар по неговото самообладание. И накрая падна, като зрял плод в ръцете на режисьора. А той режисьорът откога ли си мисли този пък какво ми се прави на безразличен и железен. Пък и скандалът е много атрактивен и води до голяма популярност. Аз този взрив на страст го очаквам отдавна, но не очаквах да го видя заснет в официалната версия на сериала, пък била тя и за чужбина. Още в 11-та серия, когато бяха в хотела, забелязах /благодарение на рускините/ релефа на долнището на пижамата на Акън и разбрах, че той е твърде впечатлен от Ебру. Аз оттогава го иронизирам за професионализма му, но снощи видях колко трудно му е било да се сдържа. Ами не е железен...

Хубаво, че Ебру е добричка и ще го пусне на авантаж.
Но също така много неща могат да бъдат казани в оправдание на Акън. Сценарият такъв, че тази изкусителна жена все му е в ръцете. И този Кан с неговата атмосфера, с тези деколтета и разголени крачета. А червената рокля от танца беше много силен удар по неговото самообладание. 

Това се казва професионализъм, братчеее!!! И как да не забременее Рейян след такава целувка