Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 560
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
По това, което видях от фрага - убедих се на 100 % ,че излъга. Как извърна глава и има един кадър, където се вижда и физиономията на Зехра. Нарочно ли всеки път, когато се сближат някой трябва да ги прецака  Crossing Arms Рейян направо го остави в ступор, като му каза "bitti". В конака сценката ще е доста интересна. И какви ги дрънка Фърат  newsm78

# 256
Ани, точно за гузната физиономия на Зехра щях да пиша. Много тъпа излезе и уж много грижовна, но Хандан е по-добра майка от нея.

# 257
Миран си тръгна решително от конака Шадоулу. Дали не е време Рейян да бяга след него?
Анкетата ни: Чий са тези думи, галиба ще намери верния отговор.

# 258
Голям срам за Зехра и Хазар!
Побъркаха го това момче и Рейян се клатушка на ляво на дясно. Май и на нея ще пасне прякора ВЯТЪРНИЧАВА.
След лъжата на Хазар, Миран още повече ще повярва на думите на Азизе.

# 259
  • Варна
Реян отдавна е херджайка : )))) и тя ту едно, ту друго прави.
И в предната серия - половината серия вика по Миран , че е убил баща й, другата половина го защитава пред другите , че не е убиец ; ))))
сценаристи ... гони ги шизофрения май Wink

Еви, благодаря. Значи Фъро е взел писмото и  взриви бомбата- оха!
А аз не го разбрах - той има предвид ,че Миран даде кръв за Хазар . .. лелелее и аз спя вече ; )))) извинете ме.

Така прецаква Азизе  Joy

# 260
Истината е, че най- светлите и най- чистите души в сериала са Гюл, Рейян и Миран. Всички други най- малкото крият тайни с някакви свои мотиви. И тези тайни и стремежът по опазването им нанасят удари от всички страни на Рейян и Миран.
Аз се чудя как издържат на тази поредица от драматични да не кажа инфарктни ситуации.

# 261
  • На изток от рая...
Според мен Ферхат имаше предвид кръвопреливането. Той знаеше, че Миран дари кръв.

# 262
Според мен Ферхат имаше предвид кръвопреливането. Той знаеше, че Миран дари кръв.
Да, точно това имаше предвид Фърат. Обясни им с две думи, защо не трябва да убиват Миран.
Но Миран... Миран май се е отказал от борбата.

# 263
  • Варна
Серената - така е, аз се обърках.

Ама Фъро пак ги бомбардира де : ))))  - сега вече няма как да убият Миран.

# 264
  • На изток от рая...
Да, точно това имаше предвид Фърат. Обясни им с две думи, защо не трябва да убиват Миран.
Ох, да де... Фърат. Точно гледах фрагмана на новото дизи, което ще ни конкурира другата седмица Laughing... та обърках имената.

# 265
Много ще ми хареса Миран да си тръгне от конака и Рейянчето да тичка след него. Не й ли омръзна винаги да се съмнява в него, а той да прави и невъзможното? Тук изключвам обсебването от дъртата и планът й. Но след като разбра, че Миран е дарил кръв за Хазар и го защити пред майка си с цената на шамар, сега го гони  Shocked Girl please ..   Naughty  smile3516

# 266

Еви, така изглежда. Що не вземе да замине някъде Миран и тогава ще я видим Рейян как ще драпа да го намери. На всички други вярва, само на Миран - не. Пък него обвинява, че вярва на баба си. Има голяма разлика между неговото вярване и нейното. На него през целия му живот са му повтаряли едно и също и не може сега за 2 месеца да си промени мнението насаждано от баба му. Все пак тя е единствения човек, който се е грижил за него още от детството му. Докато при Рейян всичко е моментно, придружено с безропотно послушание към мама и тате. Зехра досега май никога не е блеснала кой знае с каква практичност, умност и находчивост. Хазар пък е чехльо, който да не скърши хатъра на благоверната си.

# 267
Аз не вярвах, че Миран ще се откаже да се бори за Рейян, но дойде този момент. Много го нарани тя. Той и обяснява, че е искал да убие баща и в сърцето и а не наистина, а тя го обвини че освен че се е опитал да го убие е откраднал писмото, в което пишело истината.
А Зехра е Хазар постъпват много жестоко с Рейян. Тя, която няма нищо общо с Шадоулу и Асланбей, понесе тежестта на отмъщението. А родителите и освен ще не я защитиха ефективно, когато беше подложена на унижения и издевателства от родата им , сега и отнеха и любимия. Как ще им прости, когато истината излезе наяве, не знам.

# 268
  • На изток от рая...
Mного ме ядосаха Хазар и Зехра, паднаха на нивото на Азизе. Малко им бяха на Миран и Рейан всички останали зложелатели, та и те за капак. Мислех си, че поне те ще са на страната на дъщеря си, на истината, на любовта й... Разочароваха ме и няма да им го простя на сценаристите.

# 269

P:  Кой си ти? Ти казваше”Всичко ще мине Райян” Защо така постъпи с нас?
М: Ти, да ти! Какъв жалък човек си! Раян вярваш ли, ми? Не мълчи, Раян! Кажи нещо!
Р: Махни се! Махни се от живота ни!
М: Почакай! Чуй!
Р: Всичко свърши...
М:Да, Аз исках да го убия в сърцето ти, но не съм посегнал на живота му
Р: И писмото си взел да не се разбере истината
Н: Ти посегна на живота на моят син и като баща ще отнема живота ти
Р: Тогава  стреляй и в мен и нека  всичко да свърши
Ф: Насух Шадоулу..... във вените на Хазар Шадоулу тече кръвта на Миран

Общи условия

Активация на акаунт