Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 583
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Щях да изключвам компа, ама сърце не трае Simple Smile

Много неща им се насъбраха на Зехра и Хазар, за които ще търсят прошка от Рейян. И всичко са направили или премълчали преднамерено. Най-вече Зехра е виновна и командва мекушавия си съпруг.

П.С. Каква е възможността Зехра да е взела писмото и натопи Миран, за да не разбере Рейян, че Хазар не й е истински баща.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 00:50 от mery_poppins1

# 271
Не разбрах Хазар защо излъга. Аз мисля че Елиф го е бутнала по стълбите според мен тя дори не е знаела че това е Хазар но както и да е. Миран да вземе да остави вече Реян че стана досадно тя постоянно да го гони а той да ходи след нея като кученце. Време е и тя да го гони малко.

# 272
Добро утро!

Мери, възможността Зехра да е взела писмото е минимална.
В тази серия Джихан ми се стори леко подозрителен. Много се разчувства, а при споменаването на Дилшах от Хандан, реагира спонтанно. Ще видим.
Не изключвам и Фъро, Махмут и вероятното лице Х.

Много ми стана тъжно за Миран след серията, хеле след фрага хептен.
Ядосах се на Рейян...

Веселина, Хазар най-вероятно угоди на Зехра, но добавям и посещението на Азизе при него. Вероятно и това е натежало на везните. Хазар е честен човек, но е усетил безпомощност и за да защити Рейян...

Тази Зехра /+Хазар/ как пък не разбра, че така ще убие дъщеря си още по-бързо ,бе Head Band

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 09:12 от Еванджелин

# 273
Добро утро Hug

Възможно ли е това да е Рейян пред вратите на Асланбей.

Вие как мислите Азизе действително ли беше в интензивното при Хазар или това беше негов кошмар? Има предположение, че тя е разбрала че Елиф е бутнала Хазар и го е принудила да обвини Миран. Так с един един ход е постигнала две цели. Раздели влюбените и защити Елиф. На мен ми е  малко невероятно да влезе при него в болницата, но думите които му каза бяха точно в нейния стил. newsm78

# 274
Според мен Хазар обвини Миран, вече знаейки, че му е син. И това го направи  под давлението на жена си. Това разбира се беше голяма грешка. Нататък в сценария ще се разбере защо. И аз мисля, че писмото е в ръцете на Шодоулу/Джихан/.
Мисля, че стана ясно за Елиф, че тя е причината за падането.
 Азизе беше в болницата-тя каза, че му е рано да умре, докато не изживее болката от загубата на детето си/Миран/

# 275
Добро утро!
И аз рано рано измъдрих, че Хазар излъга под въздействието на Азизе, но вие сте по-бързи от мен 🙂
Съгласна съм напълно с постовете на Веселина, Еви, Недлен и Заг, но това не оправдава лъжата на Хазар. Те със Зехра уж правят всичко за да я защитят и никога не успяват, напротив, само я нараняват.

# 276
И все пак Рейан застана пред пистолета на Насух.

# 277
Рейтинга за 21-ва серия:

1. Total'de 8.29 (-0,07 ) 👇

4. AB'de 4.98 (+0,67) 👆

2. ABC'de 6.42(-0,20) 👇

Те със Зехра уж правят всичко за да я защитят и никога не успяват, напротив, само я нараняват.

За Зехра и Хазар е по- важно тя де не разбере за произхода си и да не се отдалечи от тях, заради това че са я лъгали толкова години. Нейното благополучие  определено не е първия им приоритет. Големи егоисти са и двамата.

# 278
Недлен, то с такива роднини като на Рейян, Азизе може да не си мръдне и пръста.

Малко да разведрим темата 😉

# 279
Според мен има добри попадения на сценаристите... За кръвта във вените, с което малко ни заблудиха, че вече се знае основната истина, че Миран е син на Хазар... Жалко е, че отново има  препятствие между Ромео и Жулиета, че пак ще има приливи и отливи, но пък иначе трябва да свърши интригата.. И аз смятам, че Миран малко трябва да се отдалечи и да се помири сам със себе си... Да стане малко по-хладнокръвен по отношение на Реяйн.. В смисъл не да се откаже да я обича, но поне да успява да го прикрива... И да остави вече другите да го търсят и намират. Защото иначе отново ще влезем в свредела - Миран гони Реяйн, а тя се опъва.. Нещо по-различно трябва да се случи... и дано да го видим в следващата серия...

# 280
Време му е да започне да разследва вече, какво се случва. А той доказа, че ги умее тия работи.  Сега има и стимул - това писмо.

# 281
Жалко е, че отново има  препятствие между Ромео и Жулиета, че пак ще има приливи и отливи, но пък иначе трябва да свърши интригата..

Аз мисля че историята на Рейян и Миран повече прилича на мита за Ерос и Психея. Предпочитам това сравнение най-вече, защото краят на тяхната история е щастлив, за разлика от историята на Ромео и Жулиета. И защото бащата на Ерос им помага да бъдат щастливи. Очаквам, че точно Хазар ще им помогне да бъдат щастливи и така ще изкупи вината си пред тях и големия си грях, че обвини невинен човек, който всъщност му е син.

# 282
Кефи ме усмивката на Миран в стил - виж какво изпускаш, Рейян 😊

Вече си мисля, че и Ярен ще роди преди Рейян, нищо че никой не я и помирисва досега 😉

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 14:09 от mery_poppins1

# 283
Организаторите на срещата на Ебру Шахин и Исмаил Хаджиоглу с фенове, която трябваше да се проведе днес в Анкара, са я отменили заради опасения за сигурността на актьорите. Те са подценили зрителския интерес и не са очаквали такъв голям брой хора на срещата. Повода за нея е филмът "Неосъзната любов", в който Ебру и Исмаил изпълняват главните роли. Те тръгнаха с голямо настроение за срещата. Исмаил се пошегува, публикувайки тази снимка:

"Чакай ни Анкара. Хасан избяга с Рейян" Simple Smile

Хасан е героят, който създава Исмаил в сериала "Детето"
И Анкара ги чакаше със страшна сила, която уплаши организаторите на срещата. Simple Smile

# 284
Вятърничав - еп.21 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1325542345412
https://cloud.mail.ru/public/2Y6S/2Zk2ui3Le
и в групата "Любими сериали с превод ®" - https://vk.com/club113691288

Общи условия

Активация на акаунт