Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 514
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Сандриджърска стратегия ми се струва, в първият сезон имаше и някое друго селфи. Хаштага обявяваха почти винаги те, двамата. Сега не, той седи със шапката и якето, с бръкнати ръце в джобовете, на един метър от Ебру.

# 451
Керем Бурсин е от същата агенция , не съм забелязала такива рестрикции Wink
Искара един хитов сериял Там пък заради любовната си афера странеше от главната героиня После рейтинг не видя в следващите серияли Кара го само на реклами Сега да не излезе , че  не го харесвам Grinning
Та незнам за какво мислят в тези агенции

Не знам Керем Бурсин в кой хитов сериал е играл, но това което съм оцветила не ти ли напомня за поведението на Акън. И нали точно за този Керем го попитаха Акън в интервюто, когато взимаше наградата за най- добър драматичен актьор. Въпросът беше нещо от сорта имал ли е проблем при целувката с дъха на партньорката си, какъвто е имал Керем. Керем бил казал, че когато целувал партньорката си дъхът и му миришел на лук. Това според мен също е агресивно поведение към партньорката, без значение на какво и е миришел дъхът. Даже не знам за коя актриса става дума. Та има имиджмейкъри с идеята, че всичко е реклама. Важното е да ти казват правилно името. Понякога скандалът привлича още по- голямо внимание. Не знам тази агенция с такива идеи ли са, но определено не предизвикват в мен симпатии към тях.

# 452
Да не би да се е взел за голяма звезда и да се е главозамаял?! Сам ще си направи лошо услуга.
Както сте писали, играе добре, но без Ебру нямаше да му се получи. Химията е тази, която кара зрителя да иска още и още, а без зрителя Акън може само да разхожда намусената и рошава Сандра.
 Като актьор има една уникална и запомняща се роля и после е ред на по-младите. Толкова нови и талантливи актьори чакат своя звезден миг. Изключение правят 5-6 от по-старото поколение, които са се утвърдили като много добри професионалисти и имат по няколко впечатляващи роли.
Не си спомням коя от холивудските звезди нарочно яла чесън преди снимки с целувка, защото не понасяла партньора си. На Керем да не са му спретнали същия номер с някой дюнер Simple Smile

# 453
Едва ли се е главозамаял. Има нещо другоооо... Факт е, както писа една рускиня, че играят и двамата, но не заедно. Какво е точно отношението им, сигурно няма и да узнаем.   Но ... онзи шопинг - мама, Сандра и аз не ми се вижда случаен. Naughty

# 454
Кате, на годеж ли ти мирише?
Няма да е за първи път годеж по време на сезон на силен сериал. Кадир Доолу и Неслихан Атагюл се сгодиха по време на Кара Севда, сякаш Кадир се стресна от Бурак. Сигурно има и други, ни сега не си спомням

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 16:53 от dessince

# 455
Едва ли се е главозамаял. Има нещо другоооо... Факт е, както писа една рускиня, че играят и двамата, но не заедно. Какво е точно отношението им, сигурно няма и да узнаем.   Но ... онзи шопинг - мама, Сандра и аз не ми се вижда случаен. Naughty

Нали пишат, че причина за това пазаруване е било, защото А и С щели да се женят. На няколко места срещнах информацията при турците.

# 456
Кате, на годеж ли ти мирише?

Какъв годеж?... На мен направо на сватба ми мирише Joy Joy Joy И като я гледам Сандра каква е бледа, уточнявам на спешна сватба Simple Smile Фериде сякаш повлече крак...

# 457
Превод на фрага:

- Елиф, защо толкова се разстроихте? Можете ли да ми кажете?
- Ако ви кажа, ще ме намразите
„Какво би могла да направиш, за да те ненавиждам?“ Познавам те много добре
- Блъснах го!
- Елиф!
- братко
- Хазар Шадоглу!
- Миран? Това, което научите там, ще промени всичко. В селото е родила Дилшах?
- Майката на Миран?
- Да, оказа се, както вие казахте!
- Райян е изчезнала . Със сигурност нещо се е случило. Моля, помогнете, за бога
- Не, братко, не. Докато не ме подлуди, това момиче няма да се успокои!

# 458
Невин, благодаря за инфото при турците. Peace Не го знаех.
Мери, този превод от турски ли е?
Цитат
Миран? Това, което научите там, ще промени всичко. В селото е родила Дилшах?
Защото според руския превод на фрага последното изречение е:
"Селото на госпожа Дилшах?"

# 459
nedlen серияла , който гледах с Керем Б  е в Очакване на слънцето , следващия му го гледах до някъде за да видя професионализма му Stuck Out Tongue Еми , разлика нямаше в играта му , кой знае колко
Та там за целуването серияла не съм го гледала Той после нали се извинява , контекста бил друг и т.н.

По въпроса за Акън и евентуалната му сватба и дете
Всички (може би) тук сме майки , имаме по 1,, 2 бременности
Моите бременности по никакъв начин не попречиха на мъжа ми и нашето семейство на работата му и професионалното му развитие Според мен това , ако е заради Сандра са пълни халосии на разглезени деца
А и явно продуцентката на серияла му дава да си прави каквото си иска

# 460
YumYum
Сандриджърска стратегия ми се струва, в първият сезон имаше и някое друго селфи. Хаштага обявяваха почти винаги те, двамата. Сега не, той седи със шапката и якето, с бръкнати ръце в джобовете, на един метър от Ебру.

Обаче , забелязахте ли , че от тогава с бръкнатите ръце , хаш-таг никой не обявява. Само на снимки от серията
Не очаквах , че мъж с възпитание , образование в Америка - страната на свободата , може да стигне до това поведение
Дано не стане  - язък за серияла Yum

# 461
Той пък Акън, ако ще пази чувствителността на Сандриня, направо да минава във военни и исторически филми, или да почва като учител по математика Grinning
Евентуално да сключи договор с ТРТ1, там целувките са забранени хахахах

# 462
Той пък Акън, ако ще пази чувствителността на Сандриня, направо да минава във военни и исторически филми, или да почва като учител по математика Grinning
Евентуално да сключи договор с ТРТ1, там целувките са забранени хахахах

Ха , ха те него чакат там Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 463
Да не би да се е взел за голяма звезда и да се е главозамаял?! Сам ще си направи лошо услуга.
Както сте писали, играе добре, но без Ебру нямаше да му се получи. Химията е тази, която кара зрителя да иска още и още, а без зрителя Акън може само да разхожда намусената и рошава Сандра.
 Като актьор има една уникална и запомняща се роля и после е ред на по-младите. Толкова нови и талантливи актьори чакат своя звезден миг. Изключение правят 5-6 от по-старото поколение, които са се утвърдили като много добри професионалисти и имат по няколко впечатляващи роли.
Не си спомням коя от холивудските звезди нарочно яла чесън преди снимки с целувка, защото не понасяла партньора си. На Керем да не са му спретнали същия номер с някой дюнер Simple Smile

Ако не греша актрисата  Вивиан Лий в "Отнесени  от вихъра " -не съм сигурна на 100%

# 464
Дилшах, явно тази жена е част от екипа

Общи условия

Активация на акаунт