Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 453
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Много ми допадна как Миран си тръгна и я остави, а тя зяпна. Grinning  То нейното съмнение в него край няма. Време е тя да тича след Миран. smile3508

# 586
Ами тя Реян пак не му повярва, ама думите на баща й я оставиха безмълвна.

# 587
По законът на Мърфи нета ми дойде на последните реклами!!!
Нищо не видях от епизода, но разбрах че накрая Хазар си е признал.
Голям мерак ми е да видя как Рейян ще гони Миран.
Прочетох коментари, че епизодът е бил много силен. С нетърпение ще очаквам превода!

Това е края на епизода с превод:
Хазар Шадоглу! Блъснах те, защо лъжеш?
- Лъжеш, Елиф.
- Не, Райян. Блъснах баща ти.
- Миран, караш ли я да каже това?
"Толкова ли ниско съм паднал да го направя?" Нямам какво повече да кажа. Хайде, Елиф.
- Райян, дъще! Миран ти казва истината от самото начало!

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 23:22 от mery_poppins1

# 588
Оставиха ни без фраг, явно тази седмица ще е само един. Май щяло да има епизод и другият петък, и след това ваканция.
Ще женят Ярен, бяха я забравили тази идея.

# 589
Мери Peace
Аз се чудя как Азизе изпусна тоя път Миран от следене. Grinning Явно  Махмут не успява вече да следи всичките Асланбей.

# 590
Прочетох реплика на "големия стратег" Зехра към  Хазар - нека да закрием темата /с писмата/, нали Рейян си е при нас.

Тая жена все до полата си ще държи това момиче. Егоистка на n-та степен!!!!! Сега искам да я видя какви ще ги дроби пред Рейян!!!

# 591
Много ми допадна как Миран си тръгна и я остави, а тя зяпна. Grinning  То нейното съмнение в него край няма. Време е тя да тича след Миран. smile3508

Оооо и аз чакам това да се случи Прекалява Рейан На моменти не се търпи

Бабата и заръча да бъде винаги до Миран , тя кима одобрително , плаче и хоп веднага забрави тези си обещания
Сега да я видим какви ще ги къдри Поне Миран ми хареса как и се опъна най-после

Епизода беше силен , но с превод ще е още по!

Лека вечер

# 592
  • Плевен / София
Рейян иска от Миран да приеме истината за миналото на майка му, а тя готова ли е да приеме истината за настоящето...че баща и излъга....Да изискваш е по лесно, от това, да го направиш...

# 593
Рейян иска от Миран да приеме истината за миналото на майка му, а тя готова ли е да приеме истината за настоящето...че баща и излъга....Да изискваш е по лесно, от това, да го направиш...

Точно така е. И е необходима голяма сила на характера и подкрепа на хора, които те обичат. Трудно е да се приема такава истина, а още по трудно е да се примириш с нея...

Рейтинга за 24-та серия:

otal / 9.37 /🔼 (+1,14)

AB / 5.22 / 🔼 (+1,77)

ABC1 / 7.37 /🔼 (+0,83)

И каквито награди имат за раздаване хич да не се бавят, а да ги дават на Акън. Този млад мъж е чудо... С такова отдаване изгражда образа на Миран, че сигурно ще бъде оценен с още много положителни оценки и награди.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 10:31 от nedlen

# 594
Здравейте, момичета Hug

Значителното повишение на рейтинга е напълно заслужено. Серията беше много хубава, страхотна игра направиха, хеле Акън беше великолепен!

# 595
Май за напред Рейян ще е тази дето ще тича след любимия! 🙀

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 13:07 от Севди

# 596
Рейян май бързо го е догонила любимия... Simple Smile

От официалната страница на сериала:

"Животът е прекрасен, стига да имаш любов в дланите си, любов в очите си."

# 597
Изглеждат толкова истински!

# 598

Да не се повтарям, ама... Отдавна не съм виждала двойка, и дали изобщо съм виждала такава, с изключително силна химия /да не цитирам и Джанчо/, която си личи дори на снимка Head BandHeart Eyes

# 599
Добра вечер ,
Чакам с нетърпение БГ превода
Рейтинга е супер По-малко Азизе по-висок рейтинг . Следва по-малко Зехра още по-висок рейтинг Stuck Out Tongue
Страхотна снимка на двамата !
Искам аз малко да и се поразсърди Миран , ама как , как да стане това, като прелива от любов
Явно и Ебру и Акън много си обичат Рейан и Миран Нека да е така докрай . Имаме шанса и ние онлайн  да изживеем тяхната любов . Едва ли в бъдеще ще им се повтори това изживяване/приключение ( приказка)
Има снимки в колибата Поне Акън е сниман там , ама и Фъро май се е запътил натам (ще свети сигурно)
А Джем е качил снимки , че Азизе разкрива кой е брат на Гюнюл или по-скоро тя самата не издържа и казва

Да попитам, спойлери желаете ли ?
В повечето случаи са верни Но не всеки желае да знае предварително

Общи условия

Активация на акаунт