Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 445
  • 728
  •   2
Отговори
# 630
Фрагът драматичен и трагичен, но аз за друго си мисля. Нали сме в темата на "Вятърничав", та и аз с вятърничави мисли в главата. Сетих се за един виц, в който една баба казва:
"Ммм, той сексът вятър работа"
А друга баба и отговаря:
"Вятър, вятър но друго си е от време на време да те полъхва" Simple Smile
Та в тоя ред на мисли, крайно време е и нашите млади да ги полъхне този вятър. Те скарани, че няма повече накъде, а аз изпълнена с оптимизъм. Simple Smile

# 631
Не знам някой дали забеляза, но при тази сцена имаше някой в кола и ги наблюдаваше. Няколко пъти акцентираха на него.

# 632

Цитат
Не знам някой дали забеляза, но при тази сцена имаше някой в кола и ги наблюдаваше. Няколко пъти акцентираха на него.
Peace
Аз съм го отървала, например. Wink Въобще не съм забелязала, че се гледа през прозорец на кола. Значи Азизе я следят преди да заминат за Карс. На мен ми липсва момчето от семейната снимка на Азизе.

# 633
 wavey

Благодаря за преведената серия и фрагмана.  smile3525

Рейянчето как тича и не ще развод. Laughing Ама иначе беше много навита да го остави. Нейното е точно: "сетила се Мара .. ". Миран от 3 серии крещи и се опитва да я убеди, че не би направил подобно нещо. И аз мисля, че Зехра е фалшифицирала подписа. Много глупава женица  smile3516 Бързо ще си простят ми се струва, тепърва имат тайни за разкриване. А Миран няма на кого да вярва толкова много, колкото на жена си. А тя да се научи да му се доверява поне малко.

# 634
Ooo , nedlen не си сама Изчака ми се чакането на халвета вече , пък те ми поднасят развод
То,че развод няма  да има е ясно . Искаше ми се Миран да се поразсърди , ама той много краен И как да не е
И аз мисля , че е Зехра Не съм я коментирала , защото всички сте много изчерпателни и съм съгласна
Обаче вече ми стана изключително нагла .  Сега нали искаше почерк да сравнява. Е , ще го сравни, Рейан прибра дневника на Дилшах и естествено Зехра ще го намери. Е и? Пак нищо няма да направи . А, ако тя е подписала Рейян не знам как самата Рейян още и след признанието на баща си  стои в този конак . Нали е много смела и борбена нали е Р. Асланбей , ама ще се пристисква и плаче  при родителите си да си правят с нея каквото си искат.
 Азизето вече ми е  досадна , то такова отмъщение да я тресе толкова години , та и Елиф го отнесе . Така се е замаяла от злоба  , че да бие собствената си внучка,  знаейки за състоянието и . И то за какво - евентуално заради сестра си преди N-години .

mury9 , човекът , който праща бележките  е жена . Почерка е женски , а  Рейан при отвличането си спомняше само шум от женски обувки

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 21:39 от KrasiAnna

# 635
Много силен епизод! Перфектна игра на всички и най-вече на Акън!
Зехра все повече затъва като майка и съпруга. Само как категорично каза на Рейян, че тя е принудена да живее с тях и да подпише за развода!!! Единствената й грижа е Рейян да не разбере, че има др. биологичен баща. Защо така настървено брани тази лъжа, сигурно с нея  прикрива още по-голяма такава от миналото си .В последния кадър как само стискаше рамото на Хазар, чак кокалчетата й побеляха.

Аз мисля, че човекът който помага на Рейян и Миран е другата сестра на Азизе или брат й, а защо не и двамата!?

Хайде сега лека нощ на тези, които още не са си легнали и успешна нова седмица Heart

# 636
Според мен има нещо повече във възрастната жена която разказа за майката на Миран. Тя нали каза че е идвал в селото когато е бил още в корема на майка му, а човекът който ги опъти го попита  ти ли си Миран? как ще го познават ако не е ходил там след раждането му. А и да не забравяме че бяха умишлено изпратени в това село. Някой наистина им помага но с каква цел само за да разберат истината ли ?

# 637
  • Плевен / София
Вятърничав - еп.24 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1345917422276
https://cloud.mail.ru/public/2tjW/kX4yL9ynX
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

Благодаря. Прекрасни сте HeartHeartHeartHeart

# 638
"Аз мисля, че човекът който помага на Рейян и Миран е другата сестра на Азизе или брат й, а защо не и двамата!?"

Споделям това мнение на mery_poppins!

# 639
Според мен има нещо повече във възрастната жена която разказа за майката на Миран. Тя нали каза че е идвал в селото когато е бил още в корема на майка му, а човекът който ги опъти го попита  ти ли си Миран? как ще го познават ако не е ходил там след раждането му. А и да не забравяме че бяха умишлено изпратени в това село. Някой наистина им помага но с каква цел само за да разберат истината ли ?

Със сигурност старата жена знае, че бащата е Хазар! Бабичката живее в къщата малко след смъртта на дядо му, и са станали приятелки със бабата на Миран, а и по погледите й и думите й си личи, че е запозната доста добре с историята на Дилшах и Хазар. Тя му каза, че няма да му разкаже всичко, което знае, а само за това което Миран я пита! Каза още че "дълъг път си изминал - 27 години" , както и "още много ще изстрадаш" В смисъл когато научи истината за баща си, за кой е убил майка му, за отнетото му детство".

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 20:59 от Antoaneta Andonova 633168

# 640
"Аз мисля, че човекът който помага на Рейян и Миран е другата сестра на Азизе или брат й, а защо не и двамата!?"

Споделям това мнение на mery_poppins!
А причина? До тук не споменават за близки на Дилшах. Защо?

# 641
  • На изток от рая...
Страхотен епизод, благодаря за превода!
Най-накрая сценарият тръгна с малки крачки напред и спря да се върти в омагьосания кръг между двата конака и лъжите на всички. Ето, че и рейтингът доказва, че това е начинът за задържане на интереса на зрителите.

Много силен финал. Рейян премина границата и силно засегна любимия си мъж. Хареса ми реакцията на Миран. Чакам с нетърпение новия епизод. Вярвам, че нищо няма да разколебае любовта и доверието им един към друг от тук нататък. Дано да е така.
Тайнствената жена (и аз мисля, че е жена) дали не може да е въпросната Айше, която мислят за мъртва. Мисля, че Айше ще се появи в един момент, но коя ще е тя, предстои да видим.

# 642
Причината?
Например, мисля, че Азизе живее нечий друг живот, за което тя мисли, че знае замо Ханифе, тоест другите са в света на сенките. След пожара, нещо се е случило и местата на героите са променени. Азизе с това отмъщение ми прилича на "прилъстена и изоставена", ама.... кимсе билмез, кимсе билмез...

# 643
Щурмът в темата е спаднал до нормалният бал. И това се дължи на единодушното мнение за серията и фрага. Благодаря за превода, анализите и коментарите. Мен пък ме смущава тази жена
https://www.youtube.com/watch?v=YgsQQgj6Byk

# 644
Точно Айше имах предвид. Братът също се губи по трасето. Помагачът знае всичко за миналото и настоящето на Азизе.
Жената от клипа е Азизе, но в по-млад вариант. Това ми прилича като сън на Рейян. Все едно как Азизе е взела от люлката бебето Миран. Може пък да е друго тълкованието и СЦ отново да ни изненадат.
 До сега само ЧЕРНА ЛЮБОВ до такава степен ми е грабвал вниманието, но тук обратите и изненадите са непрекъснато. Тайните се разкриват постепенно и на време. На Азизе тепърва ще й се иска сметка от всички, но един след друг за да й продължи агонията по-дълго. Настъпената змия хапе най-много. Ако разкрият всички мръсотии на Азизе, сериалът трябва да приключи, а аз очаквам още много епизоди 😁

Общи условия

Активация на акаунт