Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 305
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Чужбина
За мен е наивна и неопитна, в това което и се случва. Да не е малка и има опит в много други неща, но специално за кралското семейство, как функционира, какво поведение предполага да имаш и къде ти е мястото във фирмата и е дошло като удар "с мокър парцал".

Тя наивна и неопитна не е. Просто личността й се е формирала в съвсем различна среда, която няма нищо общо с аристократичните кръгове. Тя се бута, не дава на хората да се доизкажат, държи все да каже нещо, все да е отпред.

За мен, поведението й е супер awkward / тромаво, непохватно, неловко. Сякаш има ADHD.

Ето тук може да се види много ясно поведението й:

# 2 071
След това позорно и лишено от всякакъв смисъл и логика интервю, ми се иска да уволнят Андрю от позицията на работещ роял, да му отнемат титлите и да го скрият от публиката.
Човека не бил съжалявал за приятелството си с Ейпстийн, защото от него научил много за бизнеса.😑 Уж прекратил приятелството си с него през 2006(Ейпстийн е осъден по това време), но 2010 отишъл пак в дома му, за да му кажел, че не можело да ги виждат заедно.😵 Не стига, че е забъркан в такива гнусотии, ами и лъже като олигофрен. Да си беше мълчал. Нито веднъж не се опита да се извини за каквото и да било.🙄

Къде пише за 10те спални на Котиджа? Аз намерих за 4 и детска.

# 2 072
  • Чужбина
След това позорно и лишено от всякакъв смисъл и логика интервю, ми се иска да уволнят Андрю от позицията на работещ роял, да му отнемат титлите и да го скрият от публиката.
Да, и аз мисля, че всичко е подготвено за това.

В момента, само Баба ги спира, щото ще й разбият сърцето, че се отнасят зле с любимото дИтенце. Чарлз с удоволствие ще резне Андрю. Даже сигурно още отсега потрива ръчички и чака с нетърпение момента.

# 2 073

И да се разведе,никой няма да и даде Арчи освен да го вижда, както стана с Даяна и Сара,
 за кралските наследници на трона,правилата са други..
Това може да стане,ако искат да мъстят и да тормозят майката на дребно.
Короната не действа така.
Стигне ли се да връщат Мегън в САЩ,ще й връчат детето без проблем.
Ще й отпуснат смешна издръжка с много условия,а  богатите й новоприятели,но най-вече партньори на РФ,ще спрат да я познават.
С тях изчезват мечтите за кариера в кино,политика,участия,издаване на книги и т.н.и започва оцеляването докато фалира.
До момента,в който също като майка си каже,че училището на Арчи е по-близо до бащиния му род,затова ще живее в двореца.Идеята ми е взаимствана от Фърги,и тя жена на втория брат.

Доколкото ви чета,Андрю е решил да го играе обикнвен човек,който не си спомня такива маловажни неща като тайни срещи със световното задкулисие с последваща консумация на Лолити.Но не го е изиграл достоверно.
А Мегън да покрива Андрю ми е смешно.Обратното,налива масло в огъня и кара поданиците да се замислят що за семейство са коронясали.
Хари наистина прилича на майката на Баба.Но още повече прилича на коняря на мама.

# 2 074
  • Чужбина
А Мегън да покрива Андрю ми е смешно.Обратното,налива масло в огъня и кара поданиците да се замислят що за семейство са коронясали.

На абсолютно същото мнение съм. Мегън само прави нещата още по-лоши.

На мама красавецът:

Беа му е копие:

# 2 075
  • Bristol
От поредния ройъл репортер, линк към това има в статията на Космополитън, ето скриин шот от мен Simple Smile
Отделно, ако отидете на Google maps и напишете Frogmore cottage и включите aerial view, можете да видите принта на къщата, има кола паркиран в ляво, ако не греша, за ориентация на размера. Знаете че е на два етажа тази къща, на мен и 10 спални ми се струват малко за този размер, но явно размерите на спалните не са им като тези в моята къща Simple Smile Там можете да видите и Фрогмор хаус отгоре и размера на частния парк към къщата. Ето и скриин шот от maps само на къщата на Хари и Мегън:

Есме, а къде прочете, че са само 4 спалните? 🤔

# 2 076
  • Чужбина
От поредния ройъл репортер, линк към това има в статията на Космополитън, ето скриин шот от мен Simple Smile

Чакай чакай малко.

Адвокатите на Мегън казват, че такова нещо като йога студио нЕма, т.е. този пост можеш да го игнорираш, докато не излезе решението на съда.

Адвокатите казват, че йога студио и крило за гости в тая къща нЕма.

Хари днес не трябваше ли да има някакъв ангажимент? Или са го отменили?

# 2 077
За 4те спални и детска пише тук:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Frogmore_Cottage
"In 2019, the house was converted to serve again as a 4-bedroom & nursery, single-family home, at a reported cost from the Sovereign Grant of £2.4 million "of taxpayer-funded costs, royal accounts show", according to a BBC report."
Има и даден сорс, но не съм го отваряла.
Емили Андрюс е написала, че Котиджа е разделен на 5 части. Предполагам останалите стаи са за прислугата. А тя за какво йога студио пише? Нали адвокатите казват, че тези неща били лъжа?

# 2 078
  • Чужбина
Айде, почна се:

Дики Арбитър твърди, че Андрю, Хари и Мегън трябва да бъдат отделени от кралското семейство.

https://www.express.co.uk/news/royal/1205518/meghan-markle-princ … yal-family-latest

Ей сега и другите ще подемат воя.

# 2 079
  • Bristol
Хаха, аз не случайно написах кралски репортер. Жив пример, колко вярна може да е информацията от поредния кралски репортер 😂

Я да попитам, от къде четете адвокатите какво са казали? При заведено дело обикновено адвокатите държат пълна тишина и на клиентите си рядко дават да говорят.

# 2 080
  • Чужбина
Хаха, аз не случайно написах кралски репортер. Жив пример, колко вярна може да е информацията от поредния кралски репортер 😂

Да, защото абсолютно всички са получили еднаква информация от някого. Почти всички медии публикуваха информация за йога студиото.

Някой явно им има зъб на Съсекс и лийква информация в пресата. Трябва да се разбере, кой е този. И този някой е от Двора.

# 2 081
И да се разведе,никой няма да и даде Арчи освен да го вижда, както стана с Даяна и Сара,
 за кралските наследници на трона,правилата са други..
Не, не, Еве, всъщност Короната няма права над детето на Мегън. Правилото важи само за внуците на Баба и за до 6-тия в линията за наследяване.

Те на Мегън нищо не могат да й кажат за детето..

Вярно че Арчи е 7 - ми, за сега.., но дано американските и съветници
не я накарат да се пробва..Hug

# 2 082
Значи объркала съм. Преди ремонта Фрогмор Котидж е бил разделен на 5, а сега е цял дом. Може би на едното място пише 10, защото се има предвид всички стаи, а от тях 4 са спални? Или пък някои от служителите живеят в част от 10те спални, а пък 4 от тях + детската са за Съсекс? Доста неясно. И за апартамент 1А на Кеймбридж не намерих свястна информация.😅 На едно място пише, че стаите са 19, на друго - 22.😂

Арчи като се предвижи напред в линията един ден, ще трябва ли да иска разрешение за брак от монарха?

# 2 083
Значи 3 персони нон грата стават. Sunglasses
“It took the story away from the good work that was done in southern Africa to him, Meghan and their relationship with the media.
Това означава, че са о...ли Африканската мисия, нали?
Ех, не ни назначат нас за кр.експерти.Толкова сме далновидни Sunglasses

# 2 084
  • Чужбина
Значи объркала съм. Преди ремонта Фрогмор Котидж е бил разделен на 5, а сега е цял дом. Може би на едното място пише 10, защото се има предвид всички стаи, а от тях 4 са спални? Или пък някои от служителите живеят в част от 10те спални, а пък 4 от тях + детската са за Съсекс? Доста неясно. И за апартамент 1А на Кеймбридж не намерих свястна информация.😅 На едно място пише, че стаите са 19, на друго - 22.😂

Арчи като се предвижи напред в линията един ден, ще трябва ли да иска разрешение за брак от монарха?

Според мен, Есме, засега, не можем точно да знаем, как стоят нещата.

Моите подозрения са, че едни медии са писали за планове, други за реализация, а адвокатите на Мегън пишат за в момента, какво е.

Значи 3 персони нон грата стават. Sunglasses
“It took the story away from the good work that was done in southern Africa to him, Meghan and their relationship with the media.
Това означава, че са о...ли Африканската мисия, нали?
Ех, не ни назначат нас за кр.експерти.Толкова сме далновидни Sunglasses

Африканската мисия беше по-маркъл-ната.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 16:57 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт