Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 220
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 775
  • в сърцето на един мъж...
Е те мишките първи напускат кораба Simple Smile Що и нейните приятели да не се покрият

# 2 776
  • Чужбина
Телеграф явно са си го измислили.

Как така се вярва на вестниците за Андрю, пък за Маркъл всичко е просто измислица?

Говорим за Телеграф, а не за таблоид.

Маркъл е известна с това, че разни нейни приятели и приближени все говорят с медиите от нейно име. Тази жена е просто ходеща бомба със закъснител.

Много много добре, че няма да бъде на Коледа с кралското семейство. Не се знае, кой неин приятел после ще каже на медиите, че Кралицата се е оригнала по време на вечеря.

Пак да кажа, че очаквам, Маркъл да напише мемоари за онова, което се случва зад стените на именията.

Датчаните с децата:

# 2 777
Няма никакво значение кой вестник какво твърди без доказателства.
Важното е, че Андрю изхвърля пресвета Меган от каузата за защита на жените от насилие. Сигурно се е пръснала от злоба.
Всички знаят, че тя лично не е виновна заради Андрю. Обаче как ще клеймиш други за такива престъпления, след като в твоето семейство ги вършат същите мръсотии, а ти си мълчиш? Twisted Evil
Трябва да напусне каузата, а тя мислеше да се перчи с нея. Laughing
Чакам да видя какво ще направи..... Twisted Evil
Залагайте! Wink
Аз залагам, че ще се покрие дълбоко в Америка, за да не я питат за това.
Друг?

# 2 778
Семейството на Андрю да си му бере гайлето, а цирковете тепърва почват. Сега, като излезе и интервюто по BBC има да ги разнасят до другата Коледа.

# 2 779
Ще ги разнасят, естествено. Но те са свикнали, ще мълчат като пукали и точка.
Само Меган ще се изприщи. Каузата й отива на кино Joy
ПП Семейството на Андрю са всички, включително бабчето, Уилям и Кейт, Меган светицата и т.н. Joy Joy Joy

# 2 780
  • Чужбина
Аз първо искам да мине делото на Максуел на 5-ти декември, за да преценя нещата. За мен, цялата работа покрай Андрю е изнудване.

Кой, по дяволите, плаща разноските на Вирджиния Робъртс за адвокатски услуги в продължение на 9 години. Тази жена откъде има толкова пари.

Ама въобще не твърдя, че чичко Андрей е цвете за мирисане. Той има снимки по разни яхти с разни цицорески мацки, с бански и по без бански. Ама никоя от тях не прилича на малолетна.

За Мегън и Хари, генерално очаквам развод.

Дали пък Андрейчо и Мегън не се познават отпреди?

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 18:56 от Eleonora_27

# 2 781
Ще ги разнасят, естествено. Но те са свикнали, ще мълчат като пукали и точка.
Само Меган ще се изприщи. Каузата й отива на кино Joy
ПП Семейството на Андрю са всички, включително бабчето, Уилям и Кейт, Меган светицата и т.н. Joy Joy Joy

Честно казано не мисля, че някой журналист ще посмее да им зададе въпрос, който е свързан с Андрю. Според мен, когато член на РФ дава интервю, то въпросите са предварително подбрани. Съмнявам се, че ще говорят по този въпрос.

# 2 782
Напротив. Питали са Чарлс в Нова Зеландия. Той е отказал коментар.

# 2 783
Аз първо искам да мине делото на Максуел на 5-ти декември, за да преценя нещата. За мен, цялата работа покрай Андрю е изнудване.

Кой, по дяволите, плаща разноските на Вирджиния Робъртс за адвокатски услуги в продължение на 9 години. Тази жена откъде има толкова пари.

Ама въобще не твърдя, че чичко Андрей е цвете за мирисане. Той има снимки по разни яхти с разни цицорески мацки, с бански и по без бански. Ама никоя от тях не прилича на малолетна.

За Мегън и Хари, генерално очаквам развод.

Значи ти смяташ, че многострадалната ще предпочете да изгуби благинките на херцогинството до живот пред това да се прави на голяма алтруистка?
Не, мисля, че егоизмът ще надделее у нея.
Просто ще се сниши с всички да мине бурята и ще лае съвсем тихо при такива случаи. Даже ще жертва ПР-ите си заради удобството да бъде херцогиня никоя, ама за цял живот Twisted Evil

Да,Лилия, може би няма да питат директно светицата, но пък тя няма да смее да гъкне. Това за нея е ужас просто. А можеше да се прави на главна защитничка на онеправданите. Втора Даяна. Ама на! хахахаха

# 2 784
  • Чужбина
Значи ти смяташ, че многострадалната ще предпочете да изгуби благинките на херцогинството до живот пред това да се прави на голяма алтруистка?
Не, мисля, че егоизмът ще надделее у нея.
Аз смятам, че на многострадалната бръмчалка няма да бъде разрешено да избира.

С една дума, Ън, аз смятам, че тя ще загуби и двете неща.

Тя е фейк хуманитаристка и фейк защитничка на жените - това е ясно като бял ден. Кой истински защитник на жените, пострадали от насилие, наема Sunshine Sacks за ПР. Точно SS се опитваха да избелят името на Уайнстийн в медиите.

За Епстайн и Андрю се знае от началото на 2011-та година. 9 години нищо ново излязло за връзката м/у тези двамата.

От 5 години Дворецът защитава Андрю и отрича от негово име каквито и да е било обвинения от страна на Вирджиния Робъртс.

Маркъл се ожени за Хари през 2017-ма година. Ако е такава защитничка на жените, защо, по дяволите, не каза по-рано, че се дистанцира от херцога на Йорк и от всеки, приближен нему?

А сега нейният екип открито напада двореца в статията на Телеграф за Андрю.

Напротив. Питали са Чарлс в Нова Зеландия. Той е отказал коментар.
Вчера са питали и Ан. Отказала е да коментира.

Така се прави. Особено, ако не са минали делата на Вирджиния Робъртс и на Максуел.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 19:14 от Eleonora_27

# 2 785

Със сигурност!!!
Снощи ги сънувах двамата и според мен 100% се познават отпреди!!!
Joy 🤣😆
Сънувах обаче и братът на Каръл Мидълтън в имението на Епстайн и малко съм объркана как да го тълкувам този сън.

# 2 786
ММ е доста глупава, просто се натресе в семейство на което виждаше само външния вид и  блясъка,но смятам че няма да се даде без бой .До развод ще се стигне ако  Хари го поиска,но тя няма да си даде доброволно титлата.  Ако Андрю е виновен  в случая наистина мълчанието е злато, защото започне ли да се разплита  може да излязат имена и на нейни фенове и поддръжници. А ММ каква феминистка е, като тя самата  се издига благодарение на влиятелни мъже за които се доказа че е търсела с цел брак. Такова нагло лицемерие показва,  в момента в който се представи като приятелка на принц бях убедена че  момичето е доста напористо.
Прави ми впечетление че Клуни се  скри и се дистанцира от ММ. В началото много активно се  спрягаше за неин приятел чак писма писа  до медиите .

# 2 787
  • Чужбина
Прави ми впечетление че Клуни се  скри и се дистанцира от ММ. В началото много активно се  спрягаше за неин приятел чак писма писа  до медиите .
Немската преса спекулираше, че Клууни и Маркъл са били любовници.

Но аз това го не вЕрвам. Друга е връзката там.

# 2 788
  • Пловдив
Каква? Някой наскоро писа, че е бил привикан от Харко на вечеря и после рЕзко се покрил.

# 2 789

Със сигурност!!!
Снощи ги сънувах двамата и според мен 100% се познават отпреди!!!
А ако не се познават,то е само защото Епщейн не е пожелал.

Андрю никога няма да проговори и да издаде кръга си,дейностите и събитията им.
Ще се прави до последно на разсеян дядка,който си е чел в библиотеката на Епщайн Шекспир и др.английски класици.Ще посочи книги и страници.

Общи условия

Активация на акаунт