Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 143 179
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 3 000
Обожавам изумруди.

# 3 001
На тази вечеря за НАТО ще има ли български представител?
Ами то, че ще има ще има, ама дано не е премиера, че ако скочи да прегръща кралицата не знам какво ще стане. Smiley

Тя Меган вече въведе модата на прегръдките.

# 3 002
  • Разпиляна във въображението
Премиерът ни много обича прегръдките, но Тръмп му секна жеста вчера Simple Smile

Сега видях, че просто тази година ще са домакини. Може би Борисов ще е. Как ще пропусне да се снима с Кралицата.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 11:37 от Miriel

# 3 003
Шарлийн разказва за близнаците и за Албер като баща: https://life.dir.bg/zvezdi/monakskata-printsesa-sharliyn-razkri- … e-zhak-i-gabriela

# 3 004
На тази вечеря за НАТО ще има ли български представител?
Ами то, че ще има ще има, ама дано не е премиера, че ако скочи да прегръща кралицата не знам какво ще стане. Smiley

Тя Меган вече въведе модата на прегръдките.

Представям си какво ще стане, ако се срещнат ММ и ББ. То ще е едно прегръщане, едно целуване - 30 минути поздрав ще му ударят Joy

# 3 005
Бабата на Даяна, дядото на Кейт -  май няма нищо случайно в тези семейства. Сватосването става на съвсем друго ниво.
Романтиката и любовта от пръв поглед са само в приказките и романтичните филми.

# 3 006
  • София
Интересна дата е избрана за приема - 3.12.2019 /3.3.3....9/
Просто събирането на НАТО е на 3-4.12, като голямото събиране на лидерите ще е на 4.12 Simple Smile.
Кой е редно да отиде от наша страна - премиера или президента?

# 3 007
Я да ви питам вие знаете ли дали баба притежава Канада и Австралия и един вид управлява и тях? Вярно или невярно? Детето твърди, че тази информация е част от урок, а на мен ми звучи странно.

# 3 008
  • у дома...
Част от Великобритания са, парламентарни монархии със суверен Баба.

# 3 009
  • София
Не са част от Великобритания, а от Общността на нациите. Баба е държавен глава.

# 3 010
  • Разпиляна във въображението
Интересна дата е избрана за приема - 3.12.2019 /3.3.3....9/
Просто събирането на НАТО е на 3-4.12, като голямото събиране на лидерите ще е на 4.12 Simple Smile.
Кой е редно да отиде от наша страна - премиера или президента?

Рових, рових, и доколкото разбрах Радев ще бъде.

# 3 011
  • у дома...
Значи Баба е шефка на още повече държави, отколкото си мислех.

# 3 012
  • София
Значи Баба е шефка на още повече държави, отколкото си мислех.

Дааа Simple Smile
Това са страните от Общността https://thecommonwealth.org/member-countries
Но не е глава на всичките.

# 3 013
Великобритания обхваща само Англия, Шотландия и Уелс. Обединеното Кралство обхваща освен тях и Северна Ирландия. Нищо повече. Даже остров Ман и островите в Ламанша не са част.

# 3 014
Я да ви питам вие знаете ли дали баба притежава Канада и Австралия и един вид управлява и тях? Вярно или невярно? Детето твърди, че тази информация е част от урок, а на мен ми звучи странно.
Миналата година, като си получавахме канадското гражданство, се заклехме във вярност на "хър маджести, дъ куийн"🙂. Реално, Елизабет се води кралица на Канада и има свой официален представител тук, но функциите са изцяло декоративни и представителни.
За Австралия не знам как стои въпросът.

Общи условия

Активация на акаунт