Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Armani Privé Pivoine Suzhou?
Какви са впечатленията от парфюма Serj Luтенs Un bois vanille?
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Vanille de Zanzibar и могат ли да се предложат подобни аромати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Armani Privé Pivoine Suzhou?
-
Какви са впечатленията от парфюма Serj Luтенs Un bois vanille?
-
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Vanille de Zanzibar и могат ли да се предложат подобни аромати?
-
Как организирате парфюмите в колекцията си?
-
Какви са впечатленията от парфюма Raassasi Zeбра за жени?

за темичката! Имах само един парфюм на Армани - Aсqua di Gio преди много-много години, беше подарък. Трудно се сприятелихме, но го изпръсках с кеф после. Даже след него търсих пак да си взема от носталгия, но за съжаление новите вариации изобщо не ми харесват. 

Пробвах няколко и си купих Рава - много добре ми стои, прекрасен парфюм за мен, но се влюбих и в Oud Nuit by Lattafa perfumes, койо е разкошен аромат. Жалко, че не мога да описвам парфюми, ноооо ще се купува. Потърсих из нашите сайтове, но никъде не го намерих. Някой ако го е засичал по сайтовете, да пише. Мъжът който продаваше парфюмите ми даде визитка и каза, че има сайт и продава онлайн.