Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Обожавам снимки на парфюми😊 Аз не ги редя по нищо, изкарвам това, което ми се носи и така ги редя докато ми писне да гледам  изкарани шишета и прибера всичко и после цикъла пак започва. Но! Мисля да си спретна един малък поднос с 3-4 така просто да радва окото Wink

Парфюм за деня (ПЗД): днес се опивам с Belle d'Opium YSL.

# 76
  • София
Редя по брандове актуалните за сезона. Летните примерно вече са прибрани надълбоко в гардероба. Тези, които са "отвън" всъщност са отново в шкаф, просто такъв, който е по на лесно. Съвсем отвън не държа нищо - двете ми котки са бесни като за 200 тигъра и нищо няма шанс да оцелее  Mr. Green

Армани.. Носила съм различни парфюми на бранда през годините (Lei, Sensi, Onde Mystere, Mania, няколко версии на Code), но в момента имам само няколко минита. От по-новите им серии (Джоя, Си и т.н.) нищо не успява да ме грабне достатъчно. От Приве сериите харесвам няколко и при подходяща цена ще бъдат отстреляни  newsm08

# 77
  • София
Денси bouquet за темичката! Имах само един парфюм на Армани - Aсqua di Gio преди много-много години, беше подарък. Трудно се сприятелихме, но го изпръсках с кеф после. Даже след него търсих пак да си взема от носталгия, но за съжаление новите вариации изобщо не ми харесват.
Днес съм с една невероятна черешова красота, не е сладък, но много атмосферен Cafe Chantant Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 19:18 от sympathy

# 78
Armani при мен е представен доста скромно, единствено със сиропираната си малинка Emporio Armani Because It’s You. И до тук, Emporio Armani In Love With You, например, грам не ми харесва.
Любопитна съм за privé линията.
Si-тата, Gioia и всичките им фланкери определено не са моите, опитах, но ми вадят една остра алкохолна нотка, а трайността е мимолетна. Е, не, мерси за целият маркетинг и хубавите картинки, флакони. За тази цена поне и течността да ме уау-не.
Като цяло не е моят парфюмен бранд като усещане, може би затова ми е нахално скъп без да мога да му мина психологическата граница за покупки.

За подредбите – една част държа в шкаф на 2 полици, другите на отворени рафтове. Пререждам ги според настроенията, не ги деля на зимни, летни или по цветове, може би мини групички по брандове, правя си пъзели от флаконите. Smile

Парфюм за деня: какаово-ванилова пудрена сладост с боровинки от Black XS for Her. В този ветровит, но не толкова студен ден ми е така гушлив. Flowers Rose

# 79
  • някъде под слънцето...
Трудна работа с нареждането.Въпреки, че ми купиха апвциален шкаф за парфюмите, той иви не побира доерии половината.и стм заела още 3 огромни чекмеджета. и едно  за запасите
В общи линии са подредени по големина.
Сега съм се съсредоточила в прогресивно намаляване на количествата, защото положенито беше стананало много критично.

# 80
На Армани съм ползвала Emporio Night и Sensi. Мъжът ми много носеше Acqua di Gio, 2000 година, той ми е много специален, носталгичен Heart
От новите нищо не ме грабва, а от Приве серията не съм тествала нищо.

# 81
  • Стара Загора
Днес бях в София по работа и минах през мола на цариградско шосе. Попаднах на щанда с арабските парфюми Innocent Пробвах няколко и си купих Рава - много добре ми стои, прекрасен парфюм за мен, но се влюбих и в Oud Nuit by Lattafa perfumes, койо е разкошен аромат. Жалко, че не мога да описвам парфюми, ноооо ще се купува. Потърсих из нашите сайтове, но никъде не го намерих. Някой ако го е засичал по сайтовете, да пише. Мъжът който продаваше парфюмите ми даде визитка и каза, че има сайт и продава онлайн.

# 82
Момичета, моля за отзиви относно трайността на мъжкия Eisenberg Eau Fraîche.
Много приятен парфюм ми се стори, но имам чувството, че не е траен. Пръснах и на блотер и на кожа...ами на третия час нищо не усещам. Мнения?

# 83
  • Пловдив
Днес бях в София по работа и минах през мола на цариградско шосе. Попаднах на щанда с арабските парфюми Innocent Пробвах няколко и си купих Рава - много добре ми стои, прекрасен парфюм за мен, но се влюбих и в Oud Nuit by Lattafa perfumes, койо е разкошен аромат. Жалко, че не мога да описвам парфюми, ноооо ще се купува. Потърсих из нашите сайтове, но никъде не го намерих. Някой ако го е засичал по сайтовете, да пише. Мъжът който продаваше парфюмите ми даде визитка и каза, че има сайт и продава онлайн.
Може ли линк на лични за този сайт😊

# 84
Мили хора, моля ви дайте мнение и съвет. В чуденка съм между La Petite Robe Noir Intense и In Love With You.... Търся траен, шлейфов, класен иии сладък парфюм с малки плодчета...

# 85
La Petite Robe Noir Intense при мен е точно силен и присъствен, пробвах го отдавна, но определено ще влачи шлейф и е класен, +1 за него. Много е хубав.

# 86
  • София
Роклята определено е траен и шлейфов аромат. Ако ти харесва, взимай я.

densi, благодаря за новата тема. Не съм особена фенка на Армани. Имала съм Код, Акуа ди Джойа. Не харесвам изобщо Си фланкърите.

Много искам да тествам някои неща от Приве линията.

# 87
  • София
За нареждането - има една кутия на тоалетката с тези, които нося. Останалите са в един шкаф.
Армани - харесала съм си новия Код Абсолю. Иначе имам само Air di Gioia от две три лета, на дъното на шкафа. Си въобще не мога да харесам.

# 88
Здравейте! Армани не са моите парфюми,някак са ми безхарактерни..

Някой имал ли е My  Burberry ,хареса ми като аромат ,ще го купувам за подарък ,но се чудя дали е траен?

# 89
Всичките ми парфюми са прибрани в кутии и шкафове. Подреждам по ред на придобиване и на нищо не сменям мястото, нито разрешавам да се пипа. Имам страшно много парфюми и пипне ли се нещо забравям, че въобще го имам. Искам като отворя даден шкаф да знам, точно какво има там, а не да се присетя и да търся парфюми по нощите. Същата работа е и с гримовете ми. Имам отделен голям шкаф със седем чекмеджета и държа всичко там. Отливки вече не държа никакви, а пробите са в несесери, също подредени.

Общи условия

Активация на акаунт