Фермата сезон 5 тема 6

• 37 486
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 510
Маргарита отслабна много или така ми се струва? Красива е в лице. Ако потренира малко и се стегне ще бъде супер мацка.. Силвия съвсем пощуря горката, сиромашко невидЕло.... Дори си мисли и се надява на връзка хаха. А, и уж я боляха глезените, кръста, ръката.... Бетито какво ли си мисли сега...

# 511
  • London
Не че нещо ама какво му харесвате на този меко казано Сами Общи? Той е като Силвия ама в мъжки род, кой му пусне или даде нишан и е готов. Безхарактерен се оказа.

# 512
Силвето запази Веселка за себе си. Много хитър ход. Уж лоялност към жените, уж мисли за задачите, но не и се ще да рискува да и я грабнат. За себе си я кътка, за финал да и остане.

# 513
  • Sunshine state
Мисля, че Митко няма да избере Венци в край на сметка - прекалено очевадно е и много го дават. Велислава с това бебе сьомга е просто изключително не на място и странна отвсякъде. Що за тъпотия?!
Мен ме кефят Силвето и Сами. 😃 Краси какво се бъгна?! Маргарита й проми нешо мозъка.
Много се смях с плъха и аз. 😂😂 Насълзили му се очите на Красимир. 😂

# 514
И мен ме кефят Силвето и Сами, флиртуват, гушкат се, сладки са ми, без излишни драми.
Красимира се ядосва, че нямало смисъл да правят задачите, но Силвия какво е виновна, че са разменени ролите тази седмица? Силвия е хаотична, факт, в момента и въобще не е на фокус, тя си го каза и сама, но който иска да работи, ще си работи. Случвало се е много пъти фермерът да не е в час и да са вземали всички кошници. Вече не са в началото, да не знаят какво да правят, всеки си има задача и си я върши. Красимира нещо я смързява и нея май, уж много работа, а колкото пъти я дадоха, все си почиваше. Laughing

# 515
Според мен Красимира е доста адекватна към ситуацията. Аман от лиготии...
      Силвия в момента не се държи като фермер,а като разгонена......... И нищо друго не забелязва.

# 516
От ФБ на една позната.Снимките са от Петък от едно заведение в центъра на Благоевград Simple Smile

# 517
И още една Simple Smile

# 518
  • Вестерос
До Вили Красимир без коса ли е?

# 519
С коса си е и качулка.

# 520
И според мен се е подстригал, вижда ми се 1-2 номер.
 Вчера двамата влюбени пак ги засякох, движеха се с доста мощен спортен автомобил, имаше и детенце при тях.

# 521
  • Калгари, Канада
Веселка спомена, че трудно се е отървала от бащата на първото дете, тъй че е възможно да се е хванала със сегашния си мъж точно заради това. Каза, че с разум го е избрала, явно за защита, да се грижи за нея, да е в безопасност от предишния. Това е могла, това е направила. Дано да е щастлива както казва, но на мен ми изглежда като да се жертва за децата си.
Не на всеки живота му поднася Митко 2 на поднос, но всеки си плаща цената за избора си.
Красимира и Митко 2 изглеждат щастливи засега.

Ще в интересно Митко 2 да избере Венци и вторият да бие. Представям си как мрънка, че е победил. 🤣🤣🤣

# 522
И според мен се е подстригал, вижда ми се 1-2 номер.
 Вчера двамата влюбени пак ги засякох, движеха се с доста мощен спортен автомобил, имаше и детенце при тях.
Краси и Митко ли? Като им гледам снимките са много сладки и много си отиват. Вече и Красимира ми се симпатична, а Сами покрай тая Силвия ще си навлече само негативи. Харесвало му било да флиртува, защото се зареждал, ама до там. Обаче Силвето здраво е лапнала въдицата. Марго наистина е много хубава, видимо е отслабнала.

# 523
Оф, дано татьов Митьо да дръпне Венци и да свършва вече тая драма неговата, че се не трае. То карък било, то не знам си к' во- пич, просто толкова си можеш. На 50 години си, приеми го, не можеш да се мериш с 30 годишните мъже, поне не с тези. Т' ва е. Бебето сьомга требе да порасне и да отплава вече. Що за глупост  е това обръщение?
Силвия не знам дали осъзнава колко е жалка с тази си жажда за мъжко внимание. Сори, ама пак да кажа- една жена трябва да си знае цената и да има достойнство.
Маргото съвсем изтрещя, ама има нещо забавно в нейната лудост. Много е красива, обаче, браво. Ако валко стегне корема, ще ги сложи всички в малкия си джоб.
Красимира ми хареса,  май за първи път показа спонтанни реакции и чувстно за хумор. Храднокръвна знаем вече, че може да бъде. 
Браво  на Станислав, въпреки, че едва ли щеше е на дуел.

# 524
  • София
Еха, какви папарашки снимки.. Simple Smile

Кое е това детенце? И двамата влюбени в спортната кола кои са точно от всичките псевдо двойки?

Общи условия

Активация на акаунт