Фермата сезон 5 тема 6

• 37 404
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 660
Маргарита е играча, който толкова седмици не мога и не мога да реша харесвам ли я или не. С една постъпка ми харесва, с друга - не. И така се редуват постоянно. За всеки друг съм наясно дали ни харесва или не, но тя все още ми в по средата.

# 661
  • Вестерос
Защото не я дават много, затова.

Бетито и днес беше за фон, почва да ми липсва

# 662
Да. Но май я харесвам Маргарита. Не им цепи басма. Аз и Бери за това си я харесвам. Отделно, Бети винаги ще ти вкара бъзик, ще те разсмее. Няма злоба в нея. Докато в Маргарита има , но умее много добре да говори. Честно, не е някаква мишка.

# 663
  • Вестерос
И аз клоня повече към харесване на Маргото. Бетито и мен вече не ме дразни, ето даже се усеща липсата й в епизодите. Митко ако отпадне, ще липсва и той.

# 664
  • при късмета
Маргарита не я харесвам. Даскалския заповеднически изказ ме дразни, дори в казаното да има резон.
Искам Венци да си ходи, пък нищо, че Велислава ше е фермер. Ако на Силвия е провалено, нейното ще е сгромолясване.
Казармата е много спорна тема. Теоритично, не е лошо да я има. Практически обаче у нас нищо не е както трябва и казармата не беше. Мутренските похвати обхванаха и нея, преди да я отменят. Ако се върне си мисля, че ще е същото, защото това се помни като модел. Ако беше нормална казарма, без побългаряването и за някакво разумно време, теоритично няма нищо лошо да има елементарна военна подготовка.

# 665
Тая седмица си в пълен провал.
И всички тия флиртове, търкания, гушкания през сезона вече са ми досадни. Някак пуста в тази година фермата. Преди бабите даваха колорит, Бети наставничката. Сигурно другата седмица ще се ходи на пазара.
А Веси как така успя да се чуе със семейството си?

# 666
  • при късмета
Голямото ѝ дете имаше рожден ден

# 667
Калайджиев е доста умен . Много ми хареса тази вечер. Всичко, което каза, беше точно в десятката.

# 668
Маргото беше напълно права относно Силвия. Силвия е леке за мен, не я харесвам още от епизод 1, адски ми е противна и като физиономия и като държание. Тук бях писала няколко пъти, колко ми е отвратителна, но май бях самичка в мнението си. Също много бързо й минаха болежките, вече ни ръка, ни глезен я боли. Не се ли срамува малко от себе си, аз лично бих, явно не може да се погледне отстрани, е вече може, сега като се гледа дано си даде сметка колко е нелепа във всичко.

# 669
  • London
Твърдо против наборната казарма. Като искате казарма, запишете се войнички. От къде на къде ще взимате решение за децата на другите? Един от ефектите ще бъде тотално бягство на младежи от страната. Коя казарма искате - с извращенията, с кражбите ?
Аз не знам кой нормален младеж с топки ще избяга от казарма. Мъжа ми е ходил и му личи.... други от родата бягаха оттам, заплашваха със самоубийство, толко пък глезена работа? И до днес до полата на мама и нереализиран човек, не се излагайте. Твърдо за казармата съм, майка съм на две момчета.....

# 670
В събота ще избухнаа да викам. Давай Венцииии!! Nature Boom

# 671
В събота ще избухнаа да викам. Давай Венцииии!! Nature Boom
А аз ще добавя: ...към къщииии! Trollface

# 672
  • London
патриотизъм се възпитава не със затъпяващо изпълнение на команди.
Е, заради това няма да се оправим.... всичкото иска да е вожд, индианци няма в България. Без думи съм....

# 673
Пълна глупост е това, че казармата прави от момчетата мъже. От моята компания някои ходиха, някои не ходиха в казарма. Всички станаха свестни и отговорни мъже, имат семейства и тн. Всичко е от семейството. Калайджиев идеално го каза.

# 674
  • London
Калайджиев не е пример за човек, който може да се похвали с нещо мъжко, та не виждам с какво такъв човек изобщо има право да се изказва. Точно пък тоя ще ми е еквивалент какво било, що било.... вчерашно лайно без никакъв ред и дисциплина в живота, само лежи и пърди в тая Ферма. Ми на такова не му трябва казарма леке..... Хайде да си излиза по-бързо, че ехидната му физиономия на всезнаещ ми идва в повече.

Общи условия

Активация на акаунт