Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 693
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 960
Този зъб отвътре на резбата трябва да се поизтърка и тогава се отваря.

# 961
Правото на рекламацията е по закон...има много общо.

Разлепени обувки не се връщат. Предявяват се за рекламация.

Връщаш нещо което не ти става/харесва. Политика на лидл.

Не разбирам защо е тази сръдня...при неправилно формулиран въпрос. Научете се първо да питате , пък после се сърдете.

# 962
Ползвала съм я няколко пъти, не вярвам да се е изтъркал за толкова. Други я ползват от дълго време и още не са я отворили. Но определено има начин.

# 963
Аз вече счупих един нож. Не се отваря , м...

# 964
Някой знае ли каква е разликата между куфара с принадлежности за рисуване в Лидл и този в К., освен цената, разбира се?

# 965
Здравейте, имате ли спомени кога пускаха дървените играчки? Интересувам се най-вече от кукленските къщи и мебелите за тях.

В Кауфланд вече ги пуснаха

Тази брошура не я намирам никъде в електронен вариант. Sad

# 966
Така де, аз точно това попитах, като определих двете хипотези. Това, че не използвах определен термин, не променя смисъла на въпроса. Друго си е да пословоблудстваш обаче. Дотук със спама.

# 967
Ползвала съм я няколко пъти, не вярвам да се е изтъркал за толкова. Други я ползват от дълго време и още не са я отворили. Но определено има начин.

Зъба е в долната част, която е захваната за буркана, а не онази, която си се върти когато мелиш нещо.

# 968
Охх, ще взема да купя и аз една мелничка)) Не за подправка, а за фитнес, като ви чета, поне мускули ще направя и заслабна си мисля)))

# 969
Здравейте, имате ли спомени кога пускаха дървените играчки? Интересувам се най-вече от кукленските къщи и мебелите за тях.

В Кауфланд вече ги пуснаха

Тази брошура не я намирам никъде в електронен вариант. Sad

Тази е допълнителна към основната. С двуседмична валидност е. Виж и в темата за К....някой я беше преснимал цялата. Онлайн не знам...не се оправям със сайта на К.

# 970
И аз тази съм разглеждала на хартия само, имаше при нас, не съм я търсила онлайн. Там е и куфара за рисуване, за който писах.

# 971
   Извинявам се за спама, но да попитам. В УМБАЛ "Иван Рилски"София съм. Кой е най - близкия магазин Лидл около болницата? Благодаря.

# 972
Няма близък, но има удобен за градския транспорт. Вземи тролей 9 или 2 и слез на спирка Пазар Борово, 5-6 спирки са. Там има Лидл.

# 973
Има Билла сравнително близо, ако те устройва.

# 974
Има, за мен си е близо, този  в Зона някоя си, близо до Руски паметник, преди него е Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт