Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 204
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Пускаха лятото, сигурна съм. Може и от сервиза да се поръчат, има номер на консуматива в книжката

# 1 906
  • In transit
Леми, днес разглеждах заквасените сметани в постоянния асортимент. Тази, която е 12% е полска, произведена от Млековита. 20% е българска на Мегле.

И забърсах още една торба с авокадо. Simple Smile

# 1 907
МОЛЯ за отзиви за Благодаря!

От сестра ми знам, че не е нищо особено, но за трохи ставала. Кога ще я пускат, че не я видях в каталозите?
Няма я в брошурата,от черния петък я закупих...

# 1 908
Преди време бяха пуснали едни рингове за оформяне на гарнитури и дребни торти от неръждаема стомана. Някой спомня ли си по кое време от годината беше?

# 1 909
  • Стара Загора
Не сте ми оставили ни една мрежичка с авокадо. Лоши женички. Вие мръвки не ядете ли? Grinning Само единично от Чили за 2,50 намалено и то меко, а и не беше голямо. Grinning
Утеших се с тарелка пилешко, котидж, Скир, броколи и не можах да устоя на шоколада с нуга. На касата видях и нов линцер с ябълков пълнеж, та бях гладна и се облажих. Страхотен е! Много мек и се топи, не е и сладък толкова. За секунди го хапнах и без нужда от вода след това. На домашни линцерови сладки прилича. Спокойно можех и още един да омета.
От коледните лакомства тук имаше доста, а очаквах да е обрано. Сякаш са заредили някои нови или така ми се стори. Има мини Нутелки по 2 лв, супер сладки.

Хвърлила съм око на шоколадите следващата седмица. Някой опита ли вече белия с кокос и млечния с пълнеж от бадем? Мисля бял да си взема, а от др. черния и млечен с лешник. Heart

# 1 910
Ааа, авокадото не е било изкупено, било е изхвърлено сигурно...беше в трагично състояние още вчера.

И аз бих искала препоръка за шоколадите. Анжела препоръчваше някои от видовете, обаче беше преди доста време и не се сещам кои бяха, ако се прочете и се включи, ще се радвам.

# 1 911
Аз пък да кажа за вафлите в червена опаковка в ляво на първата снимка,сефте ги видях миналата седмица и взех две и ги изядох и двете,много са хубави.

# 1 912
Металните рингове ги пускат всяка коледа.

# 1 913
  • София
При нас( муз.академия) имаше авокадо,в чудно състояние, само 2 бяха меки,останалите 5 още не са от торбичката. Иначе взех и аз от тоя прочут лим.  кекс ,ще го пробвам , основно е за децата.

# 1 914
  • София
Взех си тостер - 40% намаление, вчера имаше поне 50 броя, днес останали 4, избрах един, който уж не беше много отварян, ама като го извадих от кутията преди малко и беше без фолиото. Изглеждаше неизползван, включих го и виждам, че половината му жички не светят. Някой да ми каже това нормално ли е или още утре да го връщам.

# 1 915
Скрит текст:
Вчера имаше доста сешоари в Лидл в Ринг мол, днес разбира се вече няма. Моля ако някой види някъде, да ми пише.  Heart Eyes

# 1 916
Някой да има този шкаф? Размерът е 78×38×36. Интересува ме колко е дебелината и дали мога върху него да монтирам мивка тип купа?
Скрит текст:

# 1 917
  • София
Няма ли да е малък - 36 см е широк, и ще е нисък за мивка - 35 см.

# 1 918
  • София
Някой да има този шкаф? Размерът е 78×38×36. Интересува ме колко е дебелината и дали мога върху него да монтирам мивка тип купа?
Скрит текст:
Или 36,или 38, по скоро второто. За да монтираш мивка трябва да се пробие отвор за сифона. Освен това трябва да е водоустойчив мдф, това нещо ще се мокри постоянно и ще се скапе бързо. Това мисля аз.

# 1 919
На  тостера трябва да светят всички жички иначе няма да пече равномерно.

Общи условия

Активация на акаунт