Подготовка за малкия човек - тема 9

• 39 370
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Ние го поръчахме на място и си го взехме от магазина. Имат магазин в Хасково и в Димитровград. Рагледахме на място кошарите и каталога, но искахме кошарата е бяла в определен размер с определени дръжки и с всички механизми и просто казахме какво искаме а те ни изчислиха цена (не сме поръчвали определен модел). Не знам дали ще имат някакви намаления на кошарите през черния петък понеже те сами ди ги произвеждат. На нас ни искаха капаро при поръчката, не знам по телефона как стоят нещата. Капарото беше колкото ние преценим може и 20лв.  примерно да дадеш и ни дадоха една бележка с която си получихме кошарата.

# 91
И моите мебели са на Dizain Baby легло + гардероб поръчвам ги от тук
pif.bg

# 92
Ние поръчахме дървено трансформирращо се легло от Дизайн бейби. Общата му дължина е 185 см, а самата кошара мисля че е към 140 см. Леглото е стабилно, на цена 468 лева. Искахме да видим моделите легла на Лорели, ами да ви кажа бяха много тесни, къси и чисто бели с цветен кант, което най-много ни отказа от Лорели. Дизайн бейби предлагат комбинации от цветове, което е доста по-приятно. Времето за изработка е 2 седмици.

Също имам възглавница за кърмене, която е тип гнездо за бебе на Лорели. Доволна съм, заслужава си. Защо да не подпред детето на възхлавницата, докато го кърмиш и ръцете ти да са свободни. Хубавото е, че двата края на възглавницата се затварят с цип и няма да пречат.

На място или по телефон поръчахте легълцето? Ние също сме се спрели на Дизайн Бейби, но сме от Пловдив и мисля на черен петък да направя поръчка по телефона, ако е възможно

На място в магазин поръчахме, защото искахме да видим самото легло дали е добре направено. Иначе и по телефона може да се поръча.

# 93
Здравейте, мами! Харесала съм едно  бебешко креватче от emag. Дали някои от вас имат същото. Ще се радвам да споделите мнение https://m.emag.bg/detsko-krevatche-babyneeds-timmi-dyrveno-120x6 … mp;scenario_ID=49

# 94
Момичета, пазарували ли сте от Вис Виталис и Дундьо? Интересува ме сравнението между двата магазина като качество и цена кой от двата е по-добър за пазаруване.

# 95
Момичета, пазарували ли сте от Вис Виталис и Дундьо? Интересува ме сравнението между двата магазина като качество и цена кой от двата е по-добър за пазаруване.
Ние купихме абаолютно всичко заедно от Вис Виталис (от биберона до количката).Доволна съм от качеството на дрешките,одеалата,чаршафите (повечето са  тяхно производство).Правят и отстъпки според общата сума на покупките.Нашата отстъпка беше над 500лв (11%).За покупки над 1400лв е 11%.Лично аз бях си направила списък,гледайки артикулите в сайта им и на място в магазина ми беше много лесно.Общо взето само казвах на консултантите какво съм си набеляЗала и те го даваха.

# 96
Някой има ли впечетления от тази кошара - https://www.hippoland.net/chipolino-koshara-lyulka-blizo-do-men- … rafit-kosclo181gr

# 97
  • Пловдив
Ние купихме абаолютно всичко заедно от Вис Виталис (от биберона до количката).Доволна съм от качеството на дрешките,одеалата,чаршафите (повечето са  тяхно производство).Правят и отстъпки според общата сума на покупките.Нашата отстъпка беше над 500лв (11%).За покупки над 1400лв е 11%.Лично аз бях си направила списък,гледайки артикулите в сайта им и на място в магазина ми беше много лесно.Общо взето само казвах на консултантите какво съм си набеляЗала и те го даваха.

Цените на чаршафите зависят ли от размерите? Като ги разглеждах в сайта и на какъвто размер задам,цената си оставаше същата и се чудя там ли нещо е проблем или ценовата разлика зависи просто от самия модел?

# 98
  • София
Моят син спи в такава, какво точно ви интересува?

# 99
Здравейте, пазарувам и от двата магазина. В Дундьо има една идея по-разнообразни неща според мен, но го открих след като бяхме взели количката и други неща от Вис Виталис.
И в Дундьо има намаление, като натрупаш сума над 500 лв.
Сравнение между цени не съм правила и в двата има по-скъпи и по-евтини артикули. Всичко зависи от това кой какво може да си позволи.
Аз съм и за двата магазина.

# 100
Дали е стабилна и матрачето, което върви с нея дали ви харесва?
За Чико next to me, която е по-скъпа четох отзиви, че матракът не е особено добър.

Като цяло какви са ви впечетленията ор кошарката, искам да взема такъв тип co sleeper, като имам възможност за тази или за втора употреба по-висок клас - chicco, tutti bambini и тн и се чудя какво да избера.

# 101
  • Варна
Здравейте, мами! Харесала съм едно  бебешко креватче от emag. Дали някои от вас имат същото. Ще се радвам да споделите мнение https://m.emag.bg/detsko-krevatche-babyneeds-timmi-dyrveno-120x6 … mp;scenario_ID=49

Ние сме с такава. Не съжалявам за избора си. Слагаме повивалник отгоре. Ако нещо конкретно те интересува питай Simple Smile

# 102

Цените на чаршафите зависят ли от размерите? Като ги разглеждах в сайта и на какъвто размер задам,цената си оставаше същата и се чудя там ли нещо е проблем или ценовата разлика зависи просто от самия модел?
Поне тези,които купих с ластик 60/120 бяха на същата цена като 70/140.За другите нямам наблюдение.

# 103

Ние сме с такава. Не съжалявам за избора си. Слагаме повивалник отгоре. Ако нещо конкретно те интересува питай Simple Smile

Благодаря за мнението. Много ми харесва и като дизайн, и като функционалност. А и в момента е на промоция. Това, което ме притеснява е , че не мога да я видя на живо. В описанието пише, че има плъзгаща се страна, а на картинката не виждам такава. Вашата има ли плъзгаща се страна? И ако има такава, удобство ли е това? Интересува ме също дали рамката е достатъчно стабилна и дали няма да проскърца с времето? Моето момче вече е на 5 месеца, надига се и се върти, а след известно време ще почне и да става.  Виждала съм, че някои бебешки креватчета са допълнително обезопасени с гумен кант, който да омекоти евентуален  удар. Тази има ли такъв?

# 104
  • Варна
mazurka, ....сега се върнах да видя линка пак. Показаното от вас ми беше първият избор, но когато го поръчах се оказа, че нямаха наличност. Подведох ви, за което се извинявам. Във всички случаи обаче цената е перфектна.
P.S. нашето е това https://www.emag.bg/detsko-krevatche-babyneeds-jas-dyrveno-120x6 … 161/pd/D7K12YBBM/

Общи условия

Активация на акаунт