Подготовка за малкия човек - тема 9

• 39 493
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Аз имах едни наистина замърсени памучни ама директно си ги хвърлих. Купих едни по-дълбоки на някаква българска марка. Много хубави, удобни. Еднократни не съм купувала. Ползвах нощни превръзки, а не за раждане, защото те са без крилца, а аз не обиам такива

# 196
И аз точно мислех да напиша, че превръзките за родилки нямат крилца и са някакви много " надундени", ако мога така да се изразя. Моя пакет така си и остана. Сложих една и повече не повторих. Страшно неудобни. Ползвах нощни, не съм имала проблеми. Също еднократните гащи много запарват,ни те ми останаха неползвани. Обикновени памучни, има евтини и не е проблем да се хвърлят ако се изцапат много.
Пижама или нощница зависи на вас какво ще ви е удобно. Най-вече за прегледите на визитация и да си кърмите бебето. Аз имах три нощници и една пижама. Използвах две, но бях секцио не съм се цапала.

# 197
Скоро влизам в 8 месец вие кога се снабдихте с тези неща за сега имам купена една нощница рокля  и чехли само

# 198
36 г.с подготвих всичко. бях убедена, че тогава ще родя Simple Smile

# 199
Скоро влизам в 8 месец вие кога се снабдихте с тези неща за сега имам купена една нощница рокля  и чехли само
Аз от 6тия месец се подготвях, малко по малко.

# 200
Багажа си го оправих 9-ти месец.Очакваше се да родя още в седми,но в крайна сметка даже преносих.

Нощници имах две за кърмачки +халати и си взех и от моите обикновени,но двете ми стигнаха.Раждах с тениска ХЛ размер за 5 лв и я хвърлих след това .
На мен еднократните гащи ми бяха много удобни,ако трябваше да хвърля толкова изцапани памучни примерно ,щеше да ми излезе повече като пари ,пък и не нося бикини , само от раждане на раждане.

Превръзките за родилки без крилца ми бяха също много удобни ,понеже бях естествено и с шевове и двата пъти -не се изприщвах от тях,пък и си ги подлагах върху еднократния чаршаф и си лежах без бельо като мога,за да зарастне по-бързо раната.
И на визитации ни искаха така .

При захранването ми трябваше най-вече пастор ,даже няколко смених ,че каката дълго ядеше пасирано .

# 201
Мами на коя козметика за бебета сте се спрели. гледах продуктите на Мустела но препоръчаха ми Bepanten i Suducrem (в описанието виждам че не е чак толкова изчистен,в съставки има parfum) моля за мнения

# 202
Лосион и душ гел на Биодерма, а за подсичане Судокрем или на Хип ползвам.

# 203
  • София
Биодерма, при подсичане Судокрем.

# 204
Аз съм доволна от Bepanten. Бебчо е на 5 + и не сме имали подсичане до сега. Става и за ежедневна употреба. Судокрем е с цинк и до колкото знам се ползва само при подсичане.
Мами на коя козметика за бебета сте се спрели. гледах продуктите на Мустела но препоръчаха ми Bepanten i Suducrem (в описанието виждам че не е чак толкова изчистен,в съставки има parfum) моля за мнения

# 205
Аз ползавам масова козметика, крем за дупе на здраве бебе. Не се е подсичала до сега.

# 206
  • Благоевград
Вече 4+ ползваме само козметика на Мустела като се мажем само вечер след баня и памперси Pampers pure protection. До сега не се е подсичала и памперса не е пропускал.

# 207
  • Beyond the stars
Sebamed в началото, крема за дупе няма цинк. Сега за измиване Биодерма, понеже големите им опаковки са доста икономични. А за мазане - Бочко или Здраве.

# 208
Крем за подсичане при всяка смяна ли се слага? И къде намирате този на Хип? Изглежда ми добър откъм състав и цена, но не мога да го открия. Гледах в 2 Кауфланда, ДМ, Лили...

# 209
Ползвам крем за подсичане на Себамед,а козметика на Uriage.

Общи условия

Активация на акаунт