Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LIV

• 72 806
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Любим сериал ми е на мен Simple Smile

Гледах Изкуплението Шоушенк. Много добър. Особено финала.

Angel of Mine.  - Харесвам Noomi Rapace. Справи се  много добре с ролята. Историята - предвидима и монотонна. Липсваше ми нещо през цялото време. Струва си едно гледане заради Руми, Ивон Страховски и разбира се Люк Евънс Simple Smile

# 616
*Изкуплението Шоушенк* и *Мостовете на Медисън* са филмите, които съм гледала вероятно над 10 пъти в различни периоди от живота си. Други може и да са ме впечатлявали повече, но не съм имала силата да си причиня повторно емоциите, които носят.
И то като се има предвид, че не си падам толкова по американското кино.
И пак за парадокс ще препоръчам американски филм, който е както виждам с различни заглавия, но на английски си е The help , ако го потърсите на български, виждам, че заглавието е  *Южнячки*, *Слугинята*..и знам ли още как.
60те години на 20ти век в Америка. Робството си е отишло, но отношението към тъмнокожите е все така като към хора втора категория без право на мнение.
Сюжетът е интересен, но играта е още по-впечатляваща.
И атмосферата на 60те с модата, стила на обзавеждане в интериора, елегантността на силуетите в рокли, костюми, прически..До известна степен ми се прииска да съм живяла тогава там....., но като бял човек.
http://www.videoclip.bg/watch/556411_yuzhnyachki-the-help-2-01-1 … kachestvo-chast-1

# 617
И пак за парадокс ще препоръчам американски филм, който е както виждам с различни заглавия, но на английски си е The help , ако го потърсите на български, виждам, че заглавието е  *Южнячки*, *Слугинята*..и знам ли още как.
60те години на 20ти век в Америка. Робството си е отишло, но отношението към тъмнокожите е все така като към хора втора категория без право на мнение.
Сюжетът е интересен, но играта е още по-впечатляваща.
Чудесен е филма, препоръчвам горещо и книгата!
https://www.goodreads.com/book/show/4667024-the-help

# 618
Книгата е страхотна, филма не ме грабна толкова мен.
Шоушенк е един от най-любимите ми филми въобще. Гледала съм го безброй пъти.

# 619
Книгата е страхотна, филма не ме грабна толкова мен.
Шоушенк е един от най-любимите ми филми въобще. Гледала съм го безброй пъти.

Е, сега ще имам удоволствието да се впечатля още повече, предвид че първо беше филмът при мен.

# 620
Мин.година в някоя от темите тук,разбрах за ''Killing Eve''.С удоволствие започнах 3ти сезон.Премиерата беше по-рано от предвиденото.За разлика от други,точно заради коронавируса,зарадваха почитателите на сериала.Много ме разтоварва.Наслаждавам се:gift_heart:
https://www.youtube.com/watch?v=vh1icDxH5R0
за какво се разказва? По интро съдя че май ще ми хареса. Има ли с бг субтитри?

# 621
И аз благодаря на Walnuss за линка с филми за художници . Току що гледах  Woman in gold . Историята на най-известната картина на Густав Климт.  Много ми хареса,препоръчвам.
 https://www.imdb.com/title/tt2404425/

# 622
Мин.година в някоя от темите тук,разбрах за ''Killing Eve''.С удоволствие започнах 3ти сезон.Премиерата беше по-рано от предвиденото.За разлика от други,точно заради коронавируса,зарадваха почитателите на сериала.Много ме разтоварва.Наслаждавам се:gift_heart:
https://www.youtube.com/watch?v=vh1icDxH5R0
за какво се разказва? По интро съдя че май ще ми хареса. Има ли с бг субтитри?
Много е шантав,наистина не мога да ти опиша.Най-добре е започни,виж 1-2серии.На мен лично с времето ми стана все по-интересен.Други след 1сезон се отказаха.Има български субтитри.Слагам малко за сюжета,но според мен наистина трябва човек да види сам.
Скрит текст:
Убивайки Ийв е британски трилър телевизионен сериал, продуциран от Sid Gentle Films. Поредицата проследява историята на Ийв Поластри (Сандра О), следователка към Британския парламент, натоварена със задачата да залови Виланел ( Джоди Комер) – психопат и наемна убийца. С напредването на гонитбата двете развиват взаимна мания. Сериалът е създаден въз основа на поредицата от романите на Виланел от Люк Дженингс. Фийби Уолър-Бридж е главна сценаристка на първи сезон, а Емералд Фенъл – на втори. Сюзан Хийткот служи като шоурунър за трети сезон.

# 623
Ще погледна, Благодаря Silverstone! Flowers Hibiscus 🌹🌹🌺 звучи интересно Simple Smile

# 624
  • София
Още един филм правен по книга - “Изкycтвoтo дa ce cъcтeзaвaш в дъждa”. Мислех, че ще е някакво клише и на моменти той наистина е такъв, но в крайна сметка се е получила една удивителна история, изпълнена с радост, тъга, любов и преданост, пресъздадена през погледа и "човешките" разсъждения на едно куче (чрез гласа на Кевин Костнър).
Прекрасен и много докосващ филм.  - The Art of Racing in the Rain

# 625
Може ли препоръка за добър филм по действителвн случай, може и биографичен. А може също така и да е  някои мотивиращ, подтикващ ни към положително мислене и оставащ вяра
За да съм все пак по темата ще споделя добри впечатления за Любовна терапия. Има нещо поучително в цялата картинка.

# 626
Вторият филм на А. Джоли е такъв. Забравих заглавието. За затворник в японски лагер.

# 627
  • Варна
Може ли препоръка за добър филм по действителвн случай, може и биографичен. А може също така и да е  някои мотивиращ, подтикващ ни към положително мислене и оставащ вяра
За да съм все пак по темата ще споделя добри впечатления за Любовна терапия. Има нещо поучително в цялата картинка.
The Shack (Колибата)- интересен и мотивиращ филм.

# 628
Може ли препоръка за добър филм по действителвн случай, може и биографичен. А може също така и да е  някои мотивиращ, подтикващ ни към положително мислене и оставащ вяра

Пустинно цвете!!! За момиче от пустинята на Сомалия, което преминава през непоносими наглед трудности и изпитания, докато стигне до кариера на модел в Англия. Момиче с различна съдба от тази на Иман, чийто баща е дипломат, а тя е с наложена измислена биография за някого, когото едва ли не в пустошта го настига успехът.
Уерис Диъри е по-красива дори от артистката/Лия Кабеде/, която я  е играе във филма. А той е направен по биографичната ѝ книга. Преследвана заради борбата си срещу женското обрязване, заради което едва не умира като дете.
Понастоящем тази смела жена дели живота си вече между Виена и Гданск, защото  Великобритания не е безопасна за нея. Книгата  ѝ също е толкова поучителна, че всякакви лиготии на тема за лично усъвършестване и успех изглеждат смешни.
Примерно, когато се установява в Лондон тя не може да се начуди, че има колежки, които не идват на работа, защото ги боли глава. В Африка няма извинения за болката по никакъв повод.

# 629
Страхотен е наистина филма.

Общи условия

Активация на акаунт