Образователен Говорилник v.1.0.1. хотфикс 2

• 16 856
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мецане, къде видя някой да се смее на Дидева само не разбрах? Чети с разбиране! Joy

# 226
  • София
Слънчевата, ако знаеш как ме зарадва Simple Smile Благодаря!!!

# 227
Никога не съм обичала да решавам задачи по математика. Като се наложи, обикновено ги решавам,щот си заърших с отличен.Ама по желание да решавам и да мисля - не. Както и да чета книгите ,които се изучаваха. Май нито една не съм чела. Изобщо мразех училището, и нямам ден, в който да съм си мислела - ей колко хубаво беше в училище. И в унито ми беше тъпо.После дойдоха интересните неща.

Сега да не гърбиш детето !

# 228
Мецане, къде видя някой да се смее на Дидева само не разбрах? Чети с разбиране! Joy
Къде видях- ми Шарки видях, е, не в прав текст, а като намек, ама тя не е юрист, та и ти, както винаги, си права. Не че и Нот не се смя, де. А иначе ясно е, че се шегувам.
Слънчевата направо ме утрепа с тази задача. Но нима някои решения на ВАС не са същите? Grinning

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 23:20 от Татко Мецан

# 229
  • София
И Нотарис се смя на задачата. А за решенията - има и такива, да. И не само на ВАС. Чела съм решения, за които мога да се закълна, че са писани от марсианци. Joy

# 230
Ох, помня го това. Пак бяха сгрешили задачите и излязоха от ситуация с тази тъпня.

# 231
  • София
Мен изцяло ме изгубихте с решението на пържените филии. А онази за кебапчетата ми хареса, съвсем неутрално показва как човек ако зацикли на сложните неща, понякога изобщо не може да вдене простите.

# 232
За тази задача с кебапчетата будни родители бяха съобщили на медиите. Та Кортезов беше заклеймен и разкъсан защо внушава на децата, че изборите се купуват.

# 233
Мен изцяло ме изгубихте с решението на пържените филии. А онази за кебапчетата ми хареса, съвсем неутрално показва как човек ако зацикли на сложните неща, понякога изобщо не може да вдене простите.

E добре де, защо. Слагаш 2 филии - 1 минута. След това ги обръщаш - още 1 минута. След това слагаш трета и четвърта филия - 1 минута. След това обръщаш третата и слагаш петата - 1 минута. И накрая обръщаш петата, вадиш третата и слагаш четвъртата от неизпържената страна - 1 минута. Общо 5 минути. Само веднъж се получава - при четвъртата филия, да не я обърнеш веднага. Другото е съвсем естествен процес.

# 234
Ето, потвърждава се твърдението на Андариел, че математика се учи и в бита Joy
Довечера всички да изпържат по този начин няколко филии Stuck Out Tongue Winking Eye

# 235
  • Отвъд алеята зад шкафа
А ако сложиш 2 тигана, тогава става още по-бързо. Мъжът ми така прави палачинки.

# 236
  • София
За тази задача с кебапчетата будни родители бяха съобщили на медиите. Та Кортезов беше заклеймен и разкъсан защо внушава на децата, че изборите се купуват.

Хахаха, и аз го помня това. Но сега ми хрумна, че по тази логика може да се спретне протест и против задачата с пържените филии. Ами, че така им дават идеи да ядат ПЪРЖЕНО, а то е супер вредно  и хич не е здравословно, че и наредба си има за изискването на храната, която да се предлага в учебните заведения пък не са я съобразили в задачата с нея. Ама, ха! Ами ако има деца с алергия към яйца или непоносимост към глутен? Никъде не се уточнява безглутенови ли са филиите. Laughing  А и какво е това вадене на недопържени филийки? Нали така се прекъсва процеса на пържене, филийките се напояват допълнително с олио и се влошават вкусовите качества? Аз ако съм един мастър шеф , такъв скандал ще им спретна Joy

# 237
  • София
Аз бих ги направила на плоча. Хем “френч тоуст”, хем модерно, хем здравословно, хем стават едновременно и за две минути.

# 238
А ако сложиш 2 тигана, тогава става още по-бързо. Мъжът ми така прави палачинки.

Значи, откакто мъжът ми ми обясни как неправилно пържа филиите, у нас ако искат да ядат филии, мъжът ми става рано в събота и пържи.
Да си поспамя тук наволя, че в другата тема рязко смятам да прекратявам участие. Накрая няма да има кой да им отговаря на въпросите. И ще се налага да си четат назад.

# 239
  • София
Обичам те, Фенси! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт