Образователен Говорилник v.1.0.1. хотфикс 2

• 16 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Попея, призивът в тази конкретна ситуация е "без вулгарности". Да, казвам го от името на аудиторията, защото аз пуснах темата и не виждам причина да не я защитавам от вулгарен език. Ако не можеш да съобразиш изказа си (не мнението си), не си добре дошла.

Цитатът на Нотарис "красивото момиче трябва ли да е отличничка" няма вулгарен привкус. Въпросът е поднесен адекватно и провокира много потребители да се замислят, което е ценното на темата. Твоето изказване предизвика вълна от негодувание, което може да доведе до поредното заключване.

И ако пак ме питаш защо съм говорител, прочети горното, защото повече няма да отговарям.

# 541
Хахахах, ти се смяташ за човек с голямо влияние и способности, който поради това настройва "плебса" срещу себе си ли? Хахахахах..........
Липсва ми онова търкалящо се човече.
За нищо подобно не се смятам. Смятам се за човек,  който няма нужда от клакьори в един спор и затова няма нужда да ласкае и сервилничи на публиката, за да го подкрепи.
Попея, призивът в тази конкретна ситуация е "без вулгарности". Да, казвам го от името на аудиторията, защото аз пуснах темата и не виждам причина да не я защитавам от вулгарен език. Ако не можеш да съобразиш изказа си (не мнението си), не си добре дошла.

Скрит текст:
Цитатът на Нотарис "красивото момиче трябва ли да е отличничка" няма вулгарен привкус. Въпросът е поднесен адекватно и провокира много потребители да се замислят, което е ценното на темата. Твоето изказване предизвика вълна от негодувание, което може да доведе до поредното заключване.

И ако пак ме питаш защо съм говорител, прочети горното, защото повече няма да отговарям.
Откога пускането на тема предполага авторски права над съдържанието й?
Хора, я се осъзнайте! Това е свободно виртуално пространство и мога да си пиша, дори и да не ви харесва това, което пиша. Ако съм нарушила някакви правила, донесете на модератора и нека ме изтрие. Ако не съм и не ви харесва, не ме четете и не ми отговаряйте. Какъв ви е проблемът?!
Всъщност, да си призная, харесва ми начина, по който Нотарис ви работи Simple Smile Ако го е предал и на щерка си, й е увеличил значимо шансовете за богат мъж Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 10:39 от Анонимен

# 542
  • София
Ще ти обясня проблема ни в едно изречение:

Когато се съберат повечко прости жени на една маса, мохабетът неизбежно стига до обезкосмяване и секс.

# 543

Когато се съберат повечко прости жени на една маса, мохабетът неизбежно стига до обезкосмяване и секс.
Е, да де, ама нали простата жена е само една Wink, а всички останали сте сложни? Значи, просто не ме четете и не ме коментирате, и нямате проблем Simple Smile
Между другото, сексът движи света, а обезкосмяването е важна част от сексуалността. Не съм го измислила аз, факти от живота.

# 544
  • София

Не ти разбраха намека, не се морИ.

А между другото, бих добавила "прах за пране" към горните две категории. Много си е важен, недейте така да го подценявате Rolling Eyes

# 545
  • София
За съжаление и за разлика от алтернативния форум, в този тук няма бутон "Скрий постовете на определен потребител".
....
Аш, тук следва емотикон "прехапана устна": за праха не знаех.

# 546
  • София
Аш, тук следва емотикон "прехапана устна": за праха не знаех.
Значиии, Шаркиии, с деца и внуци си - не може да не знаеш с какво пере ССФ Grin

Скрит текст:
Продукт, за който се информирах от тук и от тогава само него ползвам вече няколко години. Пък нека съм проста. Я как хубаво си ни пере.

# 547
  • София
Скрит текст:
Miele?

# 548
  • София
Скрит текст:
Miele?
Не, но ще ти пиша на лични за да не е реклама.

# 549
Да пуснеш групово съобщение? хахахах И ние перем.

# 550
  • София
Ох, много сложна работа с тия групови съобщения. Значи, най-вървежен сред ССФ е прахообразният - започва с А и Дисни имат филм със същото име. Има потребител в темата, който е същество от същия вид Wink .. името му, де

# 551
  • София
Рискувам да изляза супер неориентирана, но какво е ССФ? Thinking

Видях сега, че  Британика тази година са приели 81 нови деца в училище (от общо 308) и 55(от 82) в детската градина. Хайде, за детската градина е нормално, много е трудно с места и т.н. Но от къде успяха да съберат толкова много за училището? Вярно това включва и гимназията, в което също има някаква логика. Някой знае ли колко паралелки имат от клас, или колко им е капацитетът?

https://xplora.bg/Work/britanica-casestudy?utm_source=facebook&a … ontent=post_15.10

# 552
Човече, малко не си в час с разговора, без да се обиждаш. Аз коментирам реплики на човек, който попита "ако едно момиче е красиво, трябва ли да бъде отличничка". Ти как мислиш - трябва ли?
Не знам, може и да не съм в час..
Аз правя разлика между красота и 'красота'. Всеки човек е красив, хубав или симпатичен в очите на нормалните хора за които опаковката не значи нищо. Тези хора имат друга ценносна система, за тях е по-важно уважението към човека като личност.За тях е важно човека до тех да се чувства уважаван за това което може и знае.
Другият вид 'красота' е изкуствено постигнатата и изкуствено поддържана. Момичета и жени за които красотата е станала цел номер едно в ежедневието им, може би знаейки, че с друго не могат да привлекат внимание. При тях в повечето случаи е изразен в страшна сила ефекта на Дънинг-Крюгер.
Не знам изобщо има ли смисъл да отговарям на въпроса ти(за красивите момичета и отличията), не смятам, че трябва да се търси каквато и да е корелация между красив-тъп и грозрен-умен.
Това колко умен искаш да си и си е въпрос на това в каква среда си отгледан.Та да, смятам и не виждам нищо нередно в това едно красиво дете да бъде умно и да е отличник.
Като цяло децата (по-големия процент) се разждат еднакво способни и това кое дете колко е постигнало е до голяма степен функция на времето отделено от родителите му да му покажат, че знанията които ще натрупат (независимо в коя област - математика, физика, биология, химия, литература) са нещо много ценно даващо много възможности.
Малко са децата родени гении. Те наистина се раждат такива и благодарение на тях света се развива.

# 553
  • София
Еййй, значи, имаше един доста безбрежен период от живота на образователните теми, в които Попеа ни беше зарязала. Така хубавичко ни беше, дърпахме си плитките, ама пак се обичахме, хахаха Simple Smile
Аз я прескачам де, специално се връщах да чета какво е написала след вашите постове. Ми ... не си струва, хора.

Британика нали вляха Дрита и The Castle, от там са им децата. Тези, чиито родители за издържали финансово и логистично поне.

# 554
Аутър Спейс, напълно споделям мнението ти. И се радвам, че си отделил време да го формулираш толкова подробно.
….Не знам изобщо има ли смисъл да отговарям на въпроса ти(за красивите момичета и отличията), не смятам, че трябва да се търси каквато и да е корелация между красив-тъп и грозрен-умен.
Това колко умен искаш да си и си е въпрос на това в каква среда си отгледан.Та да, смятам и не виждам нищо нередно в това едно красиво дете да бъде умно и да е отличник.
Абсолютно е така. Самото задаване на този въпрос няма смисъл, защото такава корелация не може да се търси.
Дискусията е друга, обаче, а въпросът не е мой. Просто го цитирах, за да се опитам да те въведа в темата. Така или иначе, вече няма значение. Камъчетата са хвърлени в делвата, а Темистокъл трябва да напусне Атина Simple Smile Да живее Артаксеркс Laughing

Общи условия

Активация на акаунт