Фермата сезон 5 тема 7

• 40 688
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 225
  • London
Всяка държава си уважава армията, само у нас били простовати и елементарни. Ако те пратят в Камбоджа на операция Бонбонка сигурно ще напълниш гащите, нищо, че се имаш за сложна очевидно.

# 226
Една малка подробност има само... В Камбоджа не те пращат, отиваш сам по собствен избор. Нали се сещаш, че мен или Бонбонка няма да ни пратят? Всичко е въпрос на личен избор, това да си военен- също. И всяко нещо си има цена. Ако не си готов да я платиш проблема си е твой.

# 227
  • London
Не категорично отказвам да приема, че е нормално да кажеш - военните са елементарни и простовати. Утре, ако настане война ще разчитаме на тия хора, адски обидно е. Все едно Митко Татин слушам.....

# 228
Колко дълго според вас ще оздържи тази любов Митко- Красимира?
А Митко знае ли, че имат отношения??
Ще я държи навън известно време и като му омръзне,ще я разкара.
Тя е глупава не може да го осъзнае,той с парите си се опитва да прави впечатление,ще подарява коне и т.н.
Затова е и такъв философ,има доста жени които ги интересуват парите,а не как изглежда човека и сега е възможно да му се предлагат някои от тях и той ще се изкуши.

# 229
А ти къде точно видя Красимира да се предлага някому? Бре па и той ( малкия Митко) щял да се изкуши. Ще се опъва малко,ма накрая ще сдаде.
Мале, начетох се тук на сценарии, някои врачки станаха, други морализатори с пръст сочат. Ще рече човек,че в живота си са безгрешни.

# 230
  • Sunshine state
Радвам се, че Станислав стана фермер. Заслужаваше го. Краси ми харесва, истинска и неподправена е, без грозни сцени. И да, животът е един и никога не е късно да си го оправиш, пък който иска да се съобразява с хората, да си продължава така. Браво за смелоста! Всичко най-добро от сърце й желая.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 02:44 от Pupitka

# 231
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не съм кой знае колко трогната от писмото,но е факт,че поднесе раздялата по много деликатен и уважителен начин - като интро на събития,които предстоят,но ние няма да станем преки свидетели(това по повод,че публично била "разкарала" партньора си).Съдържание, изцяло фокусирано над това как се чувства без да засяга директно други лица или да ги вини за нещо.
Каза си,че иска да лети,иска да диша и да бъде егоист,докато времето не се е изнизало като пясък в ръката й.
Мен друго ме изненада,Краси не е от този тип хора,които се отварят лесно и биха споделили своите дълбоки чувства.Пари ли й дадоха,от продукцията ли я побутнаха деликатно..?
Писането и споделянето на писмото е out of character.

Нямам против Станислав за фермер,може пък,противно на заканите,да направи женски дуел.

# 232
Издразних се на плеядата на Митко2 на партито след дуела срещу Венци. Доста беше рязък, прав в голяма част от нещата, които каза, но ненужно рязък. Човекът си е отпаднал, бил го е, не беше нужно така да му изтъква всички негативи. Да го беше викнал настрана, докато още беше във Фермата, и да поговорят, да му ги каже тези неща, можеше пък да му помогне да се вдигне. Грозно ми стана докато го слушах, макар и да каза много истини.

Радвам се, че Станислав победи, при следващ мъжки дуел Митко2 е пътник, супер зле!

На Красимира драмите не ме интересуват особено! Животът си е неин, да си решава какво да прави, не мисля че трябва да е достояние на всички.

Силвето много точно си е преценила отношенията със Сами.

# 233
А ти къде точно видя Красимира да се предлага някому? Бре па и той ( малкия Митко) щял да се изкуши. Ще се опъва малко,ма накрая ще сдаде.
Мале, начетох се тук на сценарии, някои врачки станаха, други морализатори с пръст сочат. Ще рече човек,че в живота си са безгрешни.
Прочети го пак и кажи къде съм написал,че Красимира се предлага

# 234
Това,което ме дразни във фермата тази година е че всички играят роли, с което самото реалити доста изпростя. Красимира зарязва приятеля си в ефир(показност) А татин Митко бил умен и интелигентен(прост,като галош(да извинява галоша за обидата)).Чак го и върнаха в предаването(защото някой има парички,с които да си купи участието) Да не говорим за дуела му с Венци.Във втората игра водещите на няколко пъти му казаха,да си пълни устата с вино.А Красимир и Паула (то не бе любов,не бе чудо) Не виждам обаче Красимир да страда от липсата и. Разочарована съм от тазтодишното предаване.Но много вярно показва живота на бедни и богати и как някой от бедните се стремят да достигнат богатите. Дори и подмазвачите не липсват (в лицето на водещите)които лансират някой индивиди.
Ако беше жив Алеко Константинов сигурно по това реалити щеше да напише Бай Ганьо 2

# 235
  • Sunshine state
Мимоза, някоИ в мн.ч. се пише с И, а не с Й. Много ми бие на очи напоследък тази грешка и става масова. После ми говори кой интелигентен и кой не. Не се стърпях..🙄

# 236
  • Калгари, Канада
Предлагам всички да тръгнем да търсим щастието си и Митко 2 да ни подкрепи финансово в това начинание. 😉

Ще се повторя, но за да не е само смяна на спонсора, Красимира трябва да се научи да се оправя сама и да разчита на себе си, да учи, да работи, да се развива. Още е далече от "боли като порастваш", още нищо не е пораснало в нея. От спонсор на спонсор не е никакво лично израстване. Това че заяви някакви намерения може да си остане само на думи. Вижда се, че сега е усмихната и нещо се е пробудило в нея благодарение на подкрепата на Митко 2. Явно почти всички покрай нея са я убеждавали, че след като има мъж, дете и не се тревожи за пари всичко и е Ок. Сега Митко 2 я разклати (заради собствени подбуди) и тя почувства сила да промени живота си. Но утре ако я зареже и тя не е тръгнала по пътя на израстването си пак ще трябва да разчита я на мама и тати, я на бившия. Дано успее да "порасне".

Веселка плака, но дали защото и тя има нужда от израстване, от някой Митко 2, който да я заведе в палат, да се грижи за нея и децата й, да й говори мили думи, да й помогне с образованието, просто да й направи живота лесен? Тя също има нужда от пробуждане от млад богат заинтересован от нея левент. Жалко е, че й се е паднал по-възрастен бедняк, който тя е избрала с разум. Кажете сега, че живота е честен. Тя има дори по-голяма нужда от принца на бял кон, от спасение, но уви.

Красимира, ако става на въпрос при годежа на Митко 1, си смени мнението за брака и каза, че може и да го направи, че вижда че е хубаво. Интересно, ако Митко 2 я беше побутнал в друга посока, беше я убедил, че тя има любящ мъж, дете, няма парични проблеми, може лесно да се отвори към света, да си намери среда, приятели, смислени занимания, работа, да се опита да бъде щастлива и т.н., беше и дал подкрепа, приятелско рамо, но не и любов... интересно тогава дали щеше да предпочете да зареже половинката си или да я оцени. Сега се получи нещо като или ще си нещастна и ще си живееш както досега или ще избереш мен (Митко 2) и ще си щастлива. А можеше просто да си смени начина на живот и да си е щастлива с мъжа или след като си е сменила начина на живот и е намерила щастието си, тогава да реши дали да си смени мъжа. Съдба!

А Митко 2 за какво рева? Че ще си получи плячката най-накрая? Че разбива семейството й? Че тя ще е щастлива вече?

Като знае какво е разбито семейство, защо не я съветваше да отиде на семеен терапевт и да види може ли нещо да се направи преди да разбива света на детето? А вярно, то детето така ще е по-добре, майка му ще е по-щастливи с Митко 2.

# 237
  • Стара Загора
Предлагам всички да тръгнем да търсим щастието си и Митко 2 да ни подкрепи финансово в това начинание. 😉

Ще се повторя, но за да не е само смяна на спонсора, Красимира трябва да се научи да се оправя сама и да разчита на себе си, да учи, да работи, да се развива. Още е далече от "боли като порастваш", още нищо не е пораснало в нея. От спонсор на спонсор не е никакво лично израстване. Това че заяви някакви намерения може да си остане само на думи. Вижда се, че сега е усмихната и нещо се е пробудило в нея благодарение на подкрепата на Митко 2. Явно почти всички покрай нея са я убеждавали, че след като има мъж, дете и не се тревожи за пари всичко и е Ок. Сега Митко 2 я разклати (заради собствени подбуди) и тя почувства сила да промени живота си. Но утре ако я зареже и тя не е тръгнала по пътя на израстването си пак ще трябва да разчита я на мама и тати, я на бившия. Дано успее да "порасне".

Веселка плака, но дали защото и тя има нужда от израстване, от някой Митко 2, който да я заведе в палат, да се грижи за нея и децата й, да й говори мили думи, да й помогне с образованието, просто да й направи живота лесен? Тя също има нужда от пробуждане от млад богат заинтересован от нея левент. Жалко е, че й се е паднал по-възрастен бедняк, който тя е избрала с разум. Кажете сега, че живота е честен. Тя има дори по-голяма нужда от принца на бял кон, от спасение, но уви.

Красимира, ако става на въпрос при годежа на Митко 1, си смени мнението за брака и каза, че може и да го направи, че вижда че е хубаво. Интересно, ако Митко 2 я беше побутнал в друга посока, беше я убедил, че тя има любящ мъж, дете, няма парични проблеми, може лесно да се отвори към света, да си намери среда, приятели, смислени занимания, работа, да се опита да бъде щастлива и т.н., беше и дал подкрепа, приятелско рамо, но не и любов... интересно тогава дали щеше да предпочете да зареже половинката си или да я оцени. Сега се получи нещо като или ще си нещастна и ще си живееш както досега или ще избереш мен (Митко 2) и ще си щастлива. А можеше просто да си смени начина на живот и да си е щастлива с мъжа или след като си е сменила начина на живот и е намерила щастието си, тогава да реши дали да си смени мъжа. Съдба!

А Митко 2 за какво рева? Че ще си получи плячката най-накрая? Че разбива семейството й? Че тя ще е щастлива вече?

Като знае какво е разбито семейство, защо не я съветваше да отиде на семеен терапевт и да види може ли нещо да се направи преди да разбива света на детето? А вярно, то детето така ще е по-добре, майка му ще е по-щастливи с Митко 2.

Много точно казано ! Обаче не е атрактивно за предаването,( както всички знаем ).

# 238
За ужас на по-чувствителните, изобщо не ме разчувства това писмо, честно казано, епизода ми беше супер скучен. ММ вика тия го обърнаха на ББ. Красимира я харесвам и разбирам, но не беше това начина. И всички реват като магарета, само Маргото стоически реагира, но тя си е "куче".
Радвам се за Станислав.

# 239
Мимоза, някоИ в мн.ч. се пише с И, а не с Й. Много ми бие на очи напоследък тази грешка и става масова. После ми говори кой интелигентен и кой не. Не се стърпях..🙄
Pupitka, много си права,миличка.Допуснала съм грешка.Благодаря ти от сърце,че ме поправи. А колкото до моята интелигентност...не мисля,че се познаваме,за да определяш до колко съм интелигентна. Simple Smile  Аз не те обиждам и ще те помоля най-учтиво,да не правиш същото и ти

Общи условия

Активация на акаунт