Фермата сезон 5 тема 7

• 40 779
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Дидо наистина беше голяма скица с бирата. Така се радваше, че ще знае как и ще си прави бира. И с какъв кеф си я изпи. Беше ми много симпатичен като цяло

# 421
Минал покрай Рагнар и се забравил,Травис е 100 пъти по хубав.Не се сдържах 🤣
Иначе не съм съгласна и за дуела,Вили е много силна физически и не трябва да се подценява заради единия Алманах.Както и Сами.За мен единствено Красимира би могла да я победи,Сиса и Веселка или Бети нямат никакъв шанс.

# 422
  • София
Интересувам се от по-фермерски неща и ми е чудно как точно Вили,предизвиквайки това добро Бети за дуел,ще разбие групата на готините.Ами да си предизвика Красимира или Веселка най-после.
Сигурно първата ще вземе имунитет,  а втората е много слаба бира за Вили. Тя ще викне Красимира, но ако е взела имунитет няма как да стане. Хъм.... ако е взела ще е според мен по-скоро Силвия, тя с Бети нали уж се разбира? За Маргарита също не смея да предполагам, май и с нея се разбира донякъде.
Едва ли Бети ще успее да вземе имунитет, състезавайки се с Красимира, Маргарита, че и Веселка. Тя е една от най-слабите.
Аз се надявам да избере Веселка, че малката от протекции и съжаление ще стигне до финал.

# 423
  • ново

Г&В , знам че си пристрастна, защото Красимира ти е роднина
Мармота с шоколада си пропуснала? 😂😂😂

# 424
  • София
Аз пък не разбирам всички тези догадки какво си мислил мъжът на Красимира, какво си мислила тя, че той си мисли... Всеки има право да си живее живота, както реши за добре. Ако иска ще го зареже в национален ефир с писмо, ако иска направо документи за развод по куриер ще му изпрати. Аман от морални норми. Една раздяла никога не е приятна, независимо дали си инициатор или изоставен, но не смятам, че живот в постоянен компромис е по-приятно изживяване. Мислех, че Красимира е на 34-35 г. изненадах се, че става на 31 и изглежда толкова тъжна и нещастлива във връзката си. Хубаво е, че ще използва тези 3-4 години да постави основите на нещо ново и емоционално.

# 425
  • ново
Я останалите роднини на Красимира да се преброим, току виж съм намерила родА тука 😉

# 426
  • Стара Загора
Всяка раздяла е трудна, но ......когато човек не е щастлив няма смисъл да се измъчва.

# 427
Разсъждаваме си тука,кой какво мисли,как ще го измисли,да минава времето.
   Снощи Митака как скастри Сиса като почна да говори за кой кого ще избере,хаха,голям образ.И продукцията как акцентира на двете двойки,излегнали се на шезлонзите.Леко,тънко ни набиват разни неща.

# 428
Тя Красимира  се е  натискала  с  Митко 2 още  на  двубоя  зад  кадър  ,затова  Велислава беше толкова възмутена и искаше , първично да  каже какво е видяла .След писмото нещата  се  отприщиха ,вече нищо не  ги  спира  и Красимира  нагледно  ни показва  как се  лети  ,от  леглото с  Митко2 .За жалост  тази година  ни показват  тази  драма  и любов ,а  не  неща от  фермата  ,чисто фермерски занимания  ,което  си е същността  на  предаването  все  пак. Добре ,че  детето на Краси е сравнително  малко  ,ако  беше  ученик  щяха да го  съсипят съучениците.
Извинявам се , не е по темата ,подписът ти всеки път ми блокира екрана на телефона,появи ли се твое мнение и няма мърдане нито на горе нито на долу!
И с други ли е така

# 429
лещичка то ясно, че Травис е по-хубав, ама как да го напиша? В горната част на скалпа приликата с прическата на Рагнар ...пък в брадата има леки проскупвания и обрасналости... Mask който се е сетил, сетил се е .
Ще повторя думите си :"Ако дръпне Весето може да успее, но срещу Красимира и Сиса няма шанс.  ..." Ще победи само Бети и Веселка, много се е наперила Вили, но няма да посмее да дръпне Красимира или Маргото. С нея в какви отношения бяха? Тя и с Бети уж се разбираше и приказваше колко е хубаво да си сред "богатите", но като опре до отпадане не знам как ще постъпи.

# 430
Всяка раздяла е трудна, но ......когато човек не е щастлив няма смисъл да се измъчва.
Трай. Сега ще те почнат че не бива по тИлИвизора, че детето ще я гледа.
Аз ще кажа за една раздяла винаги има причина. Пак ще повторя-нещо е тлеело в Краси, ама го е замитала по килима. Но е имало нещо. За да се реши да влезе за 3 месеца в риалити формат-това за мен е първата крачка към бягство.
Ъъъъ не ми е роднина.

# 431
Извинявам се, но така разбрах, че сте роднини. Грешката е моя, ако толкова те обижда , че те свързах в роднинство с нея, пак казвам извинявам се.
Чак мармоти и шоколади и търсене на други роднини, нЕмаше нужда Wink

# 432
Е, тя Краси каза, че няма приятели, дано и мъжът ѝ няма, че да не му се наложи да се черви как не е направил жена си щастлива.

Иначе сте прави - Няма нищо лошо разделите да се случват по телевизора. Wink

# 433
  • ново
Ето така тръгват слуховете. Лалето каза, че ги е видяла с Митко в МОЛ-а и даваааайййй... Краса се развява по молове по цял ден, зарязала детето си вкъщи. Ако ми беше роднина нямаше да се срамувам.

# 434
  • London
Ами тя потребителката така върло защитава Красимира и натяква как я знаела, виждала и тн, че човек наистина ще остане с впечатление, че са най-малкото роднини.

Тари, прощавай ама този път нищо не каза.... Вили вече би няколко пъти Красимира. Втората е бавна, видя се на дуела й. Срещу Вили няма категорично шанс според мен. А пък Силвия изобщо....виждаме ги на дуелите за имунитет, Вили като се напъне свирят лебедово езеро всички. Няма как да си подложен на тренировки в немски футболен отбор от доста време насам и да не си бърз, атлетичен и издръжлив. Ще прави рошави дори и някои мъже, Митко 2 на нула ще го остави.

Общи условия

Активация на акаунт