Изпитвам радост най-голяма - иде ДЕКЕМВРИ и ще стана мама! Тема N10

• 25 715
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Идвам да почерпя за рождения ми ден🎂🥂
С влизането в стрелеца може да почва и голямият бебевалеж, светът ще е по-добро място с повече стрелчета. ♐😂

Честит рожден ден! Да си жива и здрава Simple Smile 💐

# 646
Алиса, честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива и ти пожелавам скоро да гушкаш своят най-желан подарък❤

# 647
Алиса честит рожден ден бъди жива и здрава,  много щастлива и здраво бебче по термин . Алексче тук съм бебе не чакам преди 22 декември настроила съм се за козирог аз 😁 бях на погача днес на моята приятелка на бебчето . За моя жалост резултатите ми за генетален херпес са положителни, добрата новина е че тая инфекция не ми е първа и имам изградени антитела . Ще засилим имунитета за да няма активен вирус като наближи раждането и така имам шанс за нормално раждане . Хубавото е че поне разбрах , че имам такъв вирус никога не ми е излизало такова нещо как имам антитела нямам идея може така да съм родена . Знам ли вече и аз . Снощи да ви кажа останах самичка мм беше нощна отивам да пишкам ставам и гледам в тоалетната чиста кръв направо ви казвам изтръпнах . Паникьосах се даже избърсах се нямах нищо от пред проблема е бил явно от хемороида сиг се е спукал. Спирам да ползвам каквото и да е било за него , че имам наблюдение , че повече се влошава като ползвам някакви неща . Сори за дългия пост .

# 648
Алиса, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива! ❤️

Вижи, и аз през нощта като ставам да пишкам от няколко дни имам контракции или поне някакви болки след това, но пък заспивам и на сутринта няма нищо.
Днес сме на разходка по магазините, за 48 път. Този път ще търсим подаръци за моя приятелка и за ММ, който е рожденик след 2 дни. И аз съм доволна, че бебка изчака стрелеца. Щях да съм най-доволна да изчака козирога, ама няма кой да ме чака да пренасям 16 дни 😂 Та и стрелец ще е окей, нали поне не е скорпион 🤣

# 649
Аз купих бебешка мицеларна вода на Юриаж. Сестра ми ползва такава за племенника и е много доволна. Бърше му сутрин очичките и около устата ако има лиги. Много е удобно. И аз съм го правила. Веднъж, като го гледах и не знаех къде е мицеларната вода, го измих на чешмата, но не ми беше изобщо удобно. Пише, че може да се използва и за зоната на пелените, вместо мокри кърпички. Далеч съм от мисълта, че е задължителен елемент, но определено улеснява. Simple Smile

# 650
Аз пак влязох във филмите.. Почти всеки ден имам по бельото мокри петна.. Миналият понеделник споделих на АГ,но не каза да са околоплодните води.. Сега пак се събуждам , отидох до тоалетна и пак петно .. Не знам дали е възможно неволно да се изпускам или да тичам до болницата да проверят за всеки случай.. Тук в моя град обикновено за най-малкото те оставят в болницата та направо си ме е шубе да ида и да не измислят нещо.

# 651
Алиса, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана !
Аз мислех да изчакам с козметиката за беб, ама  днес без да се каня минах през 1 аптека и взех на биодерма комплект (гел за измиване и мляко за след баня) и мицеларна вода. Много ги нахвалиха в аптеката. Аз като цяло бях в чуденка дали Юриаж да взема или биодерма , ама ме насочиха повече към биоделмата..пък и имаше 20% та се подведох.

# 652
Аз пак влязох във филмите.. Почти всеки ден имам по бельото мокри петна.. Миналият понеделник споделих на АГ,но не каза да са околоплодните води.. Сега пак се събуждам , отидох до тоалетна и пак петно .. Не знам дали е възможно неволно да се изпускам или да тичам до болницата да проверят за всеки случай.. Тук в моя град обикновено за най-малкото те оставят в болницата та направо си ме е шубе да ида и да не измислят нещо.
Според мен е неволно изпускане. На мен вече все по-често ми се случва.
Ако са води, няма да е така еднократно и количеството да е така мъничко.
Кога си пак на преглед?

# 653
Джорджи, и аз имам такива петна и понякога съм във филма. Според мен е някаква секреция + потене, поне при мен.

# 654
Според мен е неволно изпускане. На мен вече все по-често ми се случва.
Ако са води, няма да е така еднократно и количеството да е така мъничко.
Кога си пак на преглед?

На 04.12 съм при следящата,но в понеделник ще звънкам и на доктора,при когото ще раждам да ми каже кога да го посетя за преглед и уговаряне вече окончателно. Писах сега на сестрата на моята докторка за съвет. Иначе четох,че ОВ нямат миризна, а при мен има някаква неприятна..точно това беше причината да пусна и МБ, но пък тя излезе чиста 🤷

# 655
Джорджи, при мен е същото.. Не е чак неприятно, но едно сладникаво - киселеещо. И си е така от известно време. МБ - чиста.

# 656
Марти,точно киселеещо.. Аз затова исках и МБ,защото бях почти сигурна,че ще излезе някоя Кандида, нищо че течение иначе нямам ама чиста излезе 🤷

# 657
  • София
Миличка знам, всичко ще се оправи и съм сигурна. И аз нямам за момента кърма, но се надявам да се успокоят нещата.
Мамии да ви се похваля вкъщи сме вече, най-голямото щастие на света. Изписването ни беше като една приказка, направихме си много хубава фотосесия и после се почерпихме. Беше сграхотно, имах нужда от такава емоция. Сега вече започваме нова страница.
Здравейте сладурчета 💜💜💜
Честито на всички мами, да са ви живи и здрави бебетата, да са много щастливи и безгрижни, а на вас бързо възстановяване!💜👣💜
Аз тичам на училище, по изпити, тичам и при децата. Наддават по малко бебките и силно се надявам, за празниците да си ги приберем🥰. Едната в понеделник тежеше 1220,а другата 1540😁
Асе много си права, че настройката е половината работа, за съжаление аз нямах този късмет, ти знаеш. Нямам и кърма, което беше най-големия шок в първите дни, защото това беше единственото нещо с което можех да помогна на бебите. Да ви кажа аз още не мога да повярвам, че ги има, всичко е като в сън.
Хубав ден сладурки 💜

# 658
Момичета предвид всякакви секреций, хормони, течения е нормално накрая на бременноста да не ни е сухо отдолу.
Мойта МБ излезе с кандида, както и очаквах с тоя сърбеж, Гиназол ми изписа и вече съм ок.Това нещо и друг път ми го е изписвала, харесва ми понеже еднократно го слагаш и забравяш.

Интересно ми е като ви чета, масово следя неискането на скорпион.... защо толкова не го харесвате, дъщеря ми е скорпи но не мога да се оплача толкоз....
Просто с две думи бихте ли ги определили, не познавам много лично големи хора и някак чак такова недоволство.
Мисля, че всяка зодия е индивидуална за човека и според асцедента.
Майка ми и дядо ми са стелци но нямат нищо общо 🤔

На пук и аз съм го отдала на мързел като d.k. и направо ме хваща срам 😅😆.Като изпратя ученичката или си доспивам или тв, хапване спане... общо взето айляк отвсякъде

# 659
Джорджи, и аз имам такива петна и понякога съм във филма. Според мен е някаква секреция + потене, поне при мен.
 +1 И аз мисля , че е секрет и потене . Аз си сменям бельото поне по 2 пъти на ден заради точно такива мокри петна и винаги е след ходене по малка нужда . Сиг не успяваме изцяло да се изпишкаме и като станем прокапва  или някакъв секрет си е , но едва ли са водите

Общи условия

Активация на акаунт