Боя за коса - Blond45 - Клуб на блондинките

• 33 957
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Моята коса вече е ето това

То като шило в торба не стои, накрая така се получава. В корена е около 7 мица много пепелна, надолу беше много руса, вече не пак толкова след като я резнах 🤣🤣🤣. Сега идеята ми е да се правя с 9ка с 30 оксидант... Пък да видим докога ще издържа.

# 121
Бръм, ама ти от кога си с толкова къса коса  Shocked Ако не ме лъже паметта беше средна дължина. Защо реши така драстично да я скъсиш? Виждам иначе много хубав естествен цвят.

# 122
Обстоятелствата по изгаряне на косата ми го наложиха 🤣🤣🤣. Иначе след като родих при едно от боядисванията, нв знам дали защото стоях с боя по дължините, и друг път съм го правила, или вследствие раждането и брвменността, но косата ми изгоря много лошо на места, накъдри се кошмарно. Аз не мога д я търпя изгоряла, предпочетох да я отрежа, и така.

# 123
Майка ми правих с гарние 9.1 нутрис или от сорта. Хубав и стана цвета,. Замислям се и аз да се направя следващия път, но ще ми трябват поне 3 бои.

# 124
Aз за сега се справих много зле сама с Oway. Намазах корените с изсветляващите бустъри, но бях забъркала повече и пусто да не хвърлям намазах и дължините след известно време. Корени и средна част станаха както се очаква - жълти с нужда от тониране. Но краищата от стар балеяж станаха зелени. Утре ще направя корените малко по-тъмни, както бях планирала и ще разнеса до средата. И после добре че поръчах една оцветяваща розова маска, та ще съм с розова коса и напускам блондинската група Wink

# 125
  • София
И аз май ще трябва доста да срежа.
Сега пробвах за първи път домашният еластилайзър по оригиналната рецепта от тук, вчера го сложих, стоях цяла вечер с тая мазнотия, духах през шапката със сешоар.
Ефектът е никакъв. Излизайки от банята след маска и балсам пак косата е оплетена.
Едвам я разресох с помоща на нектар термин и арган.
Ето снимка на възлите

Според вас това количество + още 50тина косъма на самата коса нормално ли е или трябва да се притеснявам?

# 126
Това намерих за зелените коси в руските сайтове:
Скрит текст:
висока порьозност на къдриците;
нискокачествена или изтекла боя за коса;
уреден пигмент, който най-често се случва след оцветяване на червена и медена коса в пепел;
остатъчен нюанс от използването на два вида пигмент: естествен и директен, например къна и перманентно багрило;
многократно оцветяване в руса;
контакт с хлорирана вода в продължение на седем дни след оцветяване (при взаимодействие с пероксида, използван за оцветяване, се появява зелен нюанс).

Вчера видях една дама със страхотен рус цвят, направо ми идваше да я питам кой е фризьорът ѝ.
Ще си мечтая още..

# 127
  • София
Зеленото е най-вероятно резултат от химична реакция с някакви остатъци по косъма от стари боядисвания, соли от шампоаните или минерални отлагания от водата. Косата с изключение на горните 3-4 см близо до корена, има много натрупвания, затова не обичам да ми мажат блондор по дължините.

# 128
# 129
Цвета е страхотен, но по изумяващото е косата в какво състояние беше в началото, колко боя и обезцветител , обливки и незнам_какво_още_използва този Магьосник за да получи този заслепяващ ме блясък на косата Open Mouth

# 130
Бетина тая дългата коса как си я окипазила,все едно,че гледам моята преди няколко месеца.Това по четката е страшно много коса,и моята се късаше,но 7-8 косъма на ресане.Такава коса не се реше мокра,ще я досъсипеш.От къде ти дойде на ума да решеш косата след нектара? Ако искаш да я разплетеш,сресвай я още докато е с маската,но хубава богата маска,четката трябва да се плъзга по косата,с тоя нектар ще я дооскубешОтрежи няколко сантиметра,почвай силни терапии и спри с изрусяването.И на мен ми липсват кичурите,но като знам през какво минах докато я пооправя...
Тоя домашния еластизайзър и на мен не ми хареса,някаква лой по косата ми,която не свърши нищо.Аз ползвам купешкия,но на суха коса,не както препоръчват на мокра.На мокра коса и той нищо не прави,косата ми си  остава суха и тричава.
Цвета от видеото наистина е много хубав.Аз съм намерила една фризьорка която работи с неговите продукти,но не съм сигурна дали искам да платя 150 евро за една прическа Confused

# 131
Ами за мен това състояние,. което беше в началото е точно след такива бовдисвания, обезцветвване и обливки. Излизаш добре и после като се измиеш сама и след няколко измивания и воала.

# 132
Усетя ли как мократа ми коса сд разтяга като ластик, предпочитам за я отрежа както се видя и от снимката. Такава коса, освен може би ако не е къдрава, не стои по никакъв начин. За съжаление за пореден път тъкмо израсте и изгаря. Ползвам всякакви неща по главата си, чак фризьорката ми се смя колко неща мажа след като се изкъпя.
Лятото пъряото слънце, което се появи, я изсветлява все едно съм се боядисвала с 12 ка боя и с 12 % оксидант. И няма оправия, ано правя корена с по слаба боя, личи все едно нв съм се боядисвала. Ако почна с 12 ка с 12%, стигам до предходно качената снимка. И така, филмът е един и същ, само променям цикъла на завъртането му 🤣🤣

# 133
Ади, въпроса е спорен,кой и с какви продукти те прави.Аз години се правех на кичури в Германия и нямах никакви проблеми.Последните два пъти ги правих в БГ и Турция,като в БГ ги прави топ стилиста на града уж.Няма да повторя никога.Една фризьорка тук ми каза,че в нашата част на Европа се ползват много силни блондори и там други такъми,затова изгаряли косите.До колко е вярно не знам,но съм склонна да и вярвам,предвид ефекта от кичуросванията ми.

# 134
Ми то що ли ползват в Германия дето коренното население е Русо и синеоко леки блондорки, пък в България и Турция силни да се чудиш и да не се сетиш начи. Маркетингова стратегия е това, да се нагажда продукта според пазара. Като бисквити в двойно опаковане в страни с влажен климат и обратното.

Общи условия

Активация на акаунт