Боя за коса - Blond45 - Клуб на блондинките

• 33 641
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Просто тонирай с 8-ца. Тия дължини без грам пигмент не ти ли създават проблеми?

# 616
Prinzesata, дали ще можеш да пуснеш снимка на косата си с боята oway ? Blush

# 617
  • Варна
Снимки съм качвала много в различните теми но ето

това е началото на декември

# 618
  • BG-DE
Страхотна коса и цвят 😍

# 619
пробрай с тониране някакво с по-тъмни цветове просто да не е толкова рязка границата. Малко оскидант, малко боя, шампаан и вода. Избери си отенък за боята след запетаята.

# 620
  • Varna

Ако под проблем разбираш - сухота и безформеност - да, определено! Косицата "гълта" мнооого масло и пак ефектът на телената четка не може да бъде избегнат напълно...

А под тониране какво точно имаш предвид? Четох из разни сайтове за нанасяне на боя смесена само с вода по изсветлелите участъци. Това ли е?

П.С. Твоята коса е страхотна! Heart Eyes

# 621
Алекса , ето този е :
https://remedium.bg/product/134392/prestizh-toner-za-kosa-bb04-p … rlen-h100-ml.htmlhttps://
Нищо синьо няма Simple Smile нанесох го на суха коса и после сложих и малко в маската.Получи се страхотно. Стоях 30 Мин защото бях забравила какъв точно беше ефекта. Другия път може повече да стоя. Точно това, което исках стана. Simple Smile
Здравейте, а колко време издържа?

# 622
  • Пловдив
Обикновено избледнява до 3-4 измивания на косата, но зависи и какви продукти се ползват. Някои са по-щадящи цвета.
На мен, обаче доста ми поизсуши косата. Следващия път може да сложа и малко масла, защото този път умишлено пропуснах.

# 623
  • Варна
Много дълго време го слагах в домашния еластисайзър. Най добрия вариант е да се смеси с преуош.

# 624
  • Варна

Ако под проблем разбираш - сухота и безформеност - да, определено! Косицата "гълта" мнооого масло и пак ефектът на телената четка не може да бъде избегнат напълно...

А под тониране какво точно имаш предвид? Четох из разни сайтове за нанасяне на боя смесена само с вода по изсветлелите участъци. Това ли е?

П.С. Твоята коса е страхотна! Heart Eyes

Не е само боя с вода слага се и малко оксидант,за да се задържи. В твоя случай боя да речем 7-ца,с малко лилав коректор заради това кошмарно червено. Предупреждавам обаче,че тия дължини може и да качат тон два за няколко измивания.
8см. 7-ца чиста,2см. лилав коректор,две лъжици оксидант какъвто имаш,малко масло може и обикновен зехтин да е или някакво друго чисто-не силиконов финиш,малко шампоан и вода.Трябва да е рядка консистенция. Нанасяш с четка за боядисване и стоиш десетина минути.
Дължините видимо ще подобрят състоянието си,а това червено ще се приглуши.
инишите са жизненоважни за третирана коса,но сами по себе си нищо не правят. На дължините ти им трябва дълбока хидратация/домашен еластисайзър ако не си в час с профи козметиката/ или такъв на Кингсли ако си. И протеин/маска с желатин бюджетен вариант/ или ампула лага или протеина на Афроджи.

# 625
Краищата ще се тонират, но червеното няма да "се приглуши" от лилав коректор според мен, каква е логиката ти, prinzesata? Червеното се неутрализира с мат-зелено.. За подобно състояние на косата аз бих препоръчала да се отиде на фризьор само за тониране. Ще намажат червено с мат боя, а дължините с перлен отенък, за да се подобри цвета..

# 626
  • София
Лошото е че тия матове падат много бързо, особено като подхранваш косата с еластисайзъри и масла Sad
И аз вече често оствам "по оксидант" , ужас

# 627
  • Варна
Фризьорът естествено е най-добрия вариант ако има такъв,на който има вяра Grinning защото аз грам не им вярвам.  И да права си,че червено се неутрализира със зелено,но не мисля,че сама ще се справи с двойно матиране.

Мélisande направен след боядисването непосредствено Мат ми държи поне две седмици с всичките мазила,които ползвам,а те са много Grinning. Последния път блонди забрави грахчето коректор в боята и коренът ми стана доста топъл. Не рижав но топъл и дразнещ. Е матирах на първо миене след три дни и две седмици по-късно всичко е ОК. Ако ме издразни другата седмица пак ще я намажа Grinning,но по принцип ако сложа коректор при боядисването ми държи до следващия месец.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 12:15 от prinzesata

# 628
  • София
Фризьорът естествено е най-добрия вариант ако има такъв,на който има вяра Grinning защото аз грам не им вярвам.  И да права си,че червено се неутрализира със зелено,но не мисля,че сама ще се справи с двойно матиране.

Мélisande направен след боядисването непосредствено Мат ми държи поне две седмици с всичките мазила,които ползвам,а те са много Grinning. Последния път блонди забрави грахчето коректор в боята и коренът ми стана доста топъл. Не рижав но топъл и дразнещ. Е матирах на първо миене след три дни и две седмици по-късно всичко е ОК. Ако ме издразни другата седмица пак ще я намажа Grinning,но по принцип ако сложа коректор при боядисването ми държи до следващия месец.

А ти каза че ползваш коректор на Jungle Fever нали?
Чудя се дали този на Лакме става (https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/korektori/lakme-collage-mix - мисля че трябва цвят 0/70 нали? Или виолет 0/20)
А боята която слагаш 7ца на коя марка е? Има ли значение дали е амончна или не? И оксиданта колко процента трябва да е?

# 629
  • Варна
При мен е по-различно положението. Моята коса е изцяло руса на ниво 9-10/има снимка малко по-назад/.
Ползвам 8-ца не 7-ца боя 8см. Син коректор 3см. две супени лъжици оксидант обикновено 30-ка/не купувам специално оксидант/
 Хубави са им коректорите на Лакме доколкото знам. Не съм ги ползвала. 0/20 е лилаво,0/70 синьо. На мен синьото ми върши работа защото боята ми изсветлява достатъчно и нямам рижаво.

Общи условия

Активация на акаунт