Боя за коса - Blond45 - Клуб на блондинките

• 33 626
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И моята е цялата изветлена на ниво 9/10 но винаги рижавее в корена. Нямам бели коси.
Ето снимка
Чудя се син или лилав коректор  да взема Thinking

Съжалявам за качеството на снимката

# 631
  • BG-DE
Принцеске, а при положение, че се боядисвам с 7-ца за матирането на побелелите корени пак ли 7-ца да взема или трябва да е по-тъмно 6-ца🤔

# 632

Melisande, зависи какво искаш да тонираш, цветът, който бориш трябва да е срещуположен на тонера.
жълто + лилав коректор = неутрализация
(грешно!)оранжево + лилав коректор = червен отенък
оранжево + син коректор = неутрализация
(грешно!)жълто + син коректор = зелен отенък

# 633
  • Варна
Melisande ако е за покриване на бяла коса да 7-ца вземи.

Хибискус при мен дефекта се получава между жълто и амбър да речем. Синия коректор на Jungle fever,който си е живо индиго ми върши работа.

# 634
Ами важно е да намериш какво работи за теб в крайна сметка. Аз мин. седмица ходих на фризьор и така ме окепазиха, почти до морков ме докара девойката.. Та се боядисах на следващия ден сама със седмица + син коректор и заради неравното обезцветяване(и недоглеждане от моя страна) по краищата съм леееко зелена. А косата ми така я глътна тая седмица(смятай колко е пориозна), че повече прилича на 5-6.. Аз хем препоръчвам посещение на фризьор, хем вече не знам къде да отида.

# 635
  • София
Аз затова вече не ходя на фризьор.
Иначе не е за покриване на бели коси а за покриване на рижо-жълто.
Затова се чудя понеже в таблицата попадам между синьо и лилаво , нщо като амбър.

# 636
Момичета, искам сив цвят. Не рус, не пепеляв, а сив. Като "гълъб". Обезцветих се от червена (няколко пъти), отгоре сложих "пепел" 9.1, махна червеното, но само сивее на светлина. Подтонът си остава топъл, а аз искам студен. Лилав коректор ще помогне ли? Мога ли да постигна такова чудо?
П.С. тъмнокестенява съм, нямам бели коси.
П.С. 2 при фризьори не ходя, защото ми взимаха много пари да ме боядисват уж "червена", а само оттенъци ми правеха. Невъзможно било друго...
За тоя изчанчен цвят не искам и да ги питам.
С това "чудо" съм в момента:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 15:56 от Genocide Lollita

# 637
Да ви похваля една боя от която не очаквах изобщо такива резултати, боядисвах една жена с боя на Елеа 8.0 жената е с много побеляла коса, до сега боите не я ловеха на 100% белите коси, тази боя хвана идеално, изненадах се доста, реших да я пробвам и аз взех номер 9.2 но ще дам отзиви другата седмица

# 638
  • София
Сив цвят като "гълъб" се постига изключително трудно, тъй като трябва да се направи от абсолютно обезветена основа.
Бих ти препоръчала ако косат ати не е в лошо състояние още едно обезветяване да се направи при фризьор за изчистване на остатъчните отенъци и после боядисване.

Или може да опиташ тази боя https://www.arlen.bg/product/12507/trayna-boya-za-kosa-s-nisko-s … -color-150ml.html 13,01 с оксидант 12% + тонер на престиж в цвят силвър после.

# 639
Ще я третирам максимално с боя доколкото мога и после ако се наложи пак ще я изсветлявам, но поне след два месеца. Корените са ми бели и хванаха сивото съответно, мисля да третирам предимно дължините, където още седи червеното, поне има няколко кичура които нямат махане.

# 640
  • BG-DE
    [/list] Някой да ли е ползвал такъв plex да даде мнение 😊

# 641
    Бихте ли ме посъветвали с каква боя мога постигна това русо?

# 642
    • BG-DE
    Зависи от основата, но най-вероятно със супер изсветляваща.

# 643
    Момичета, искам сив цвят. Не рус, не пепеляв, а сив. Като "гълъб". Обезцветих се от червена (няколко пъти), отгоре сложих "пепел" 9.1, махна червеното, но само сивее на светлина. Подтонът си остава топъл, а аз искам студен. Лилав коректор ще помогне ли? Мога ли да постигна такова чудо?
    П.С. 2 при фризьори не ходя, защото ми взимаха много пари да ме боядисват уж "червена", а само оттенъци ми правеха. Невъзможно било друго...
    Скрит текст:
    Това си купи:
    https://www.boots.com/loreal-colorista-smokey-grey-permanent-hai … -PLAs-_-(GB:Whoop!)+L%27Oreal-_-(GB:Whoop!)+Boots+Shopping+-+Category+-+Beauty+-+Tablet&gclid=EAIaIQobChMIp7H637T15wIVQofVCh0PTgfSEAQYAyABEgL9HPD_BwE&gclsrc=aw.ds

# 644
    Скрит текст:
    Това си купи:
    https://www.boots.com/loreal-colorista-smokey-grey-permanent-hai … -PLAs-_-(GB:Whoop!)+L%27Oreal-_-(GB:Whoop!)+Boots+Shopping+-+Category+-+Beauty+-+Tablet&gclid=EAIaIQobChMIp7H637T15wIVQofVCh0PTgfSEAQYAyABEgL9HPD_BwE&gclsrc=aw.ds
    Гледам и на Шварцкопф са пуснали подобни, но с моя случай не се наемам веднага. Първо искам да разкарам максимално остатъците от червено и после да мацам "сиви", сребърни, "металик" и т.н. бои.

Общи условия

Активация на акаунт