Диета на Пиер Дюкан

• 94 467
  • 341
  •   1
Отговори
# 165
Да се отчета и аз.  Досега 2 - 2.5 кг свалени, днес ми е 5-ти ден само на протеини и смятам от утре да минавам на смесена.  Днес си облякох една блузка която си купих миналото лято и преди месец не ми ставаше.  Не е много, но определено се чувствам по-добре в кожата си, свикнах да броя грамовете на мазнини, калории и така нататък.  Дали е добре да мина на смесена след 5 дни? Аз искам да сваля 10 кг засега.  Смятам че за тези кг, 5/5 е добро съотношение.  
И аз мисля,че е добре да минеш вече на смесен 5/5. Аз също имам да свалям 10 и свалих за 5 дни 2-2,5.Сега при смесения ще задържаме и после-пак надолу

# 166
Хей, да не ме изгони мъжо след някой ден, кат се появя една такава стройна на вратата и той не ме познае и ми каже "Марш от тука, че жената се прибира след малко!"  Joy

Шегувам се, той също много се радва на успеха ми.  Като видя килограмите да намаляват и това ми дава допълнителна мотивация, и няма-няма пък си пипна корема да се уверя, че намалява.  Дай боже след 3 месеца да пращаме снимки на стройни девойки.  Успех на всички, които искат да се погрижат за себе си и външния си вид.

# 167
Благодаря на всички ви,момичета  bouquetТака мотивирана не съм се чувствала отдавна LaughingРазбирам,че около 2-3кг.сте свалили  за първите 5 дни?Да знам какво да очаквам,де....!
А иначе незнам как удържам,но се справям.Мъж ми си хапва и пийва в съседната стая,а пък аз Sick...ама така е -трябва да се правят жертви ooooh!

# 168
Не е важно как, а да се оправяме! Ето ,минха за повечето  петте дни и сега ни е по-лесно на смесения режим. Както виждам, почти всички се ориентирват на 5/5 смесен. Най-малкото можем да опитаме така. 

# 169
  • New Zealand
добро утро! Simple Smile тази сутрин стрелката на кантара мръдна надолу Laughing няма един килограм, но тенденцията е добра Joy

# 170
Повече от добра,бих казала Wink

# 171
Здравейте и от мен! Мойте кг вече три дена са застопорени на 52 /целта е 50 от 54кг./, но пак съм доволна защото знам че като мина пак на чисти протеини ще сваля още 1-2, важното е да се науча да ям ограничено. Благодаря на всички за мотивацията Hug

# 172
Спокойно, аз също 3ти ден,откакто съм на смесен задържам. Но нли тов е смисъла...да се върви стъпаловидно надолу.

# 173
Точно така мисля и аз  Laughing
Спокойно, аз също 3ти ден,откакто съм на смесен задържам. Но нли тов е смисъла...да се върви стъпаловидно надолу.
newsm10

# 174
Monda,обръщам се към теб като по-веща!Три дни не съм посещавала WC.Mоже би е нормално с този вид храна,но все пак може да се намери някаква "позволена"храна,която да помогне?Не знам-ти ще кажеш Rolling EyesА за пшеничните трици имаш ли мнение?
...извини ме за многото въпроси,но знам,че можеш да ми помогнеш с инфо....  bouquetБлагодаря много! Grinning

# 175
Днес ми е първи ден на смесен и съм много щастлива.  Да попитам, при смесения, може ли в салатата да са добавени и пилешки гърди на грил?  Въобще може ли месата да се смесват със зеленчуците или трябва да са поотделно?  Например си мисля за пилешка пържолка с гъби  chef  Иначе кантара е с 2.5 - 3кг надолу, всяка вечер карам статичното колело по около 3-4 км и от днес сутринта започнах упражнения по касетата на Синди Крауфорд.  Чувствам се отлично и дрешките леко се усещат по-големички.  Колежката ми каза, че по лицето ми може да каже, че има ефект.  Каза, че пухкавостта от лицето и шията първи започват да изчезват.  Мнного съм се ентусиазирала, вчера си купих "dressing" за салатата, който съдържа 1г мазнини, 1г въглехидрати и 1г захар на сервиране.  Така, че днес на обяд ще се насладя на една хубава салата от собствената градина.  

# 176
  • New Zealand
аз днес карам на пиле. на обяд си ядох нормално, но вечерта почти не можах да го ям- направо ми присядаше...не мога да разбера защо е така, при положение, че много обичам пилешко месо newsm78

# 177
Момичета, искам да ви кажа нещо: На всяка цена пийте винамини- подсилвайте си имунитета. На всяка ценамултивитамини! Аз не пия/макар че много добре знам,че трябва/, имам какви  ли не в къщи,но все ги забравям. Та за 10 дни- трети вирус ме  поваля. То не беше чревен-2 пъти, сега  гърло и и болки по цялото тяло. Отдавам го на спадналия имунитет вследствие на намаленото количество витамини,които приемам. Сега започвам  ударни дози. Пазете се,,вземете мерки. На въпросите ви ще отговоря след малко.

# 178
  • New Zealand
Момичета, искам да ви кажа нещо: На всяка цена пийте винамини- подсилвайте си имунитета. На всяка ценамултивитамини! Аз не пия/макар че много добре знам,че трябва/, имам какви  ли не в къщи,но все ги забравям. Та за 10 дни- трети вирус ме  поваля. То не беше чревен-2 пъти, сега  гърло и и болки по цялото тяло. Отдавам го на спадналия имунитет вследствие на намаленото количество витамини,които приемам. Сега започвам  ударни дози. Пазете се,,вземете мерки. На въпросите ви ще отговоря след малко.
миналата седмица и аз имах чревен вирус, но не съм го свързвала с диетите...

# 179
Monda,обръщам се към теб като по-веща!Три дни не съм посещавала WC.Mоже би е нормално с този вид храна,но все пак може да се намери някаква "позволена"храна,която да помогне?Не знам-ти ще кажеш Rolling EyesА за пшеничните трици имаш ли мнение?
...извини ме за многото въпроси,но знам,че можеш да ми помогнеш с инфо....  bouquetБлагодаря много! Grinning
Тутти: лененото семе има слабителен ефект. Приема се смляно, по 2 с.л. в   чаша кисело мляко-сутрин. За чудотворното влияние на лененото семе няма да пиша-има много изписано  за него.
А пшеничените трици- запичат,при това много! Те трябва да се вземат по 1 с.л. и то само в комбинация с овесените трици.

Общи условия

Активация на акаунт