Хасково - Градът на Богородица

• 34 407
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
Роскаnewsm10!

Момичета, така ви завиждам cry, че ходите или ще на мореее!!!  piasyk
Ние тази година пропускаме, че е много малка беба още! newsm32

Надвечер заминаваме за уикенда в Родопите. travel /Тоничка, отиваме на нашата си вила - да не си помислиш, че крия къде ще сме, като поиска съвет за Родопите... Ох, много омотано го написах.. Embarassed/
Това ще е първото преспиване на Вили извън вкъщи. Стискайте палци, да не се изложим...  Hands Thumbsup

Вълнуващ уикенд ви желая! #Milti lovekiss bye

# 61
моми4ета, току 6то говорих с леля ми /тя работи в реномирана аптека в града ни/, за 6ампоана с хинин и жен-6ен на фирма НИЯ ООД.
1. тази фирма била хасковска, а не пловдивска.
2. каза ми акоо искам да ми окапе косата да съм си купела този 6ампоан!, за6тото го произвеждали в някакъв гараж:)
Та сега не знам какво да правя, май няма да си го купувам....вие какво 6те кажете, някоя от вас дали го е ползвала, какви са ви отзивите за него?

# 62
...
Надвечер заминаваме за уикенда в Родопите. travel /Тоничка, отиваме на нашата си вила - да не си помислиш, че крия къде ще сме, като поиска съвет за Родопите... Ох, много омотано го написах.. Embarassed/
Това ще е първото преспиване на Вили извън вкъщи. Стискайте палци, да не се изложим...  Hands Thumbsup
...

Ааа моля моля въобще не съм си и помислила нещо, приятно изкарване.

п.п. Къде в Родопите е вилата ви, питам от чисто любопитство - няма да дойдем Wink

# 63
Здравейте, хасковски мами! Съвсем отскоро съм във форума и ми е много приятно да срещна мами и от нашия град. Имам дъщеричка на две години и три месеца и син на една годинка. Ще ми бъде приятно да си общуваме!

# 64
Янаwelcome! Включвай се по-често при нас! Two Hearts

Ние се завърнахме от Родопите! Страхотно беше, макар и за малко, но след две седмици пак сме там - за по-дълго!  newsm44 На децата добре им понесе, макар че от много престараване си претоплих момиченцето... Banghead

Лека седмица! Flowers Bouquet lovekiss

# 65
Мили мами, къде сте!?!? Sad Thinking Cry
Да не тръгнахте по почивки вече!? newsm78 То си е време, де... Wink

От днес Пепи пак е на градина - свърши му ваканцията. Така в къщи пак сме си женска компания!  Flutter Днес сме на консултация да се мерим, теглим и имунизираме.  #Crazy Дано всичко мине добре! Praynig

# 66
Здравейте момичета! Еnvia почина ли си добре ? На мен Родопите ми действат супер отпускащо , че като се приберем после в къщи , съм сякаш нов човек . Обожавам я тази величествена планина!
 Хайде, дано ви мине добре консултацията Енвиа!

# 67
Роска,
ами силно казано е, че съм си починала, но поне разнообразих за два дни.  Rolling Eyes С две деца отзад в колата било кошмарно да се пътува...  #Crazy Не знам вие как пътувате, но и вашият батко е по-голям!? Thinking
За Родопите - и аз така, там за мен е пълният релакс и презареждане!  Peace Колкото повече ми растат годинките, толкова повече предпочитам планината пред морето! А едно време се чудех на нашите... Embarassed

# 68
Здравейте, на мен нещо не ми се пише, обаче ще пиша 2-3 реда, на Вили й растат зъби и по цяла нощ се будим, вече гледам ей така Shocked Днес обаче смятам да я оставя на едната баба малко и да си почина, че иначе Crazy

envia ти така и не сподели с нас, къде точно в Родопите бяхте.

Приятен ден Hug

# 69
Тоничка,
това първи зъбки ли ще са? Дано се успокои, милата адашка!!! Heart Eyes
Бяхме на около 10 км от Смолян.

# 70
Тоничка,
това първи зъбки ли ще са? Дано се успокои, милата адашка!!! Heart Eyes
Бяхме на около 10 км от Смолян.

Не, не са първите, има вече 8 броя, обаче напоследък не се трае, сега май избиват кътните и ... ooooh!

... Ооо страхотно, около Смолян е невероятно Peace

# 71
Envia , при нас нещата са малко по други , но ''цирка пак е пълен''. Баткото се вози вече отпред , но Веси вече не иска да стои в столчето , през цялото време е права и постоянно хленчи и  въобще не и е интересно в колата . Миналата седмица ходихме до Бачково и само като се сетя как ни мина пътуването - лошо ми става .
Тоничка съчуствам ти , защото го преживявам същото в момента . Чакай само да видиш какво е като вземат да и никнат кучешките. Но дано при вас нещата са  по различни и по леко да ви се размине. Praynig

# 72
И ние все о6те сме си в Хасково, но след около 20 дни /здраве и живот/ 6те отидем на моренце:)
Днес Стела бе6е на 10-та детска градина, тъй като тяхната /20-та/ по4ива този месец. Сутринта като я заведохме се разплака и на мен ми стана много жално, но като я взех следобяд бе6е доволна:)
Госпожите ни накараха да платим 10 лева + 10 лева за 5 дни които 6те ходи т.с. т.е. по 2 лв. на ден. Новата такса е ве4е в сила мили мами.....това е протестираме или не глас в пустиня....много ми е интересно дали някоя от вас знае къде отиват тези прословути 10 лева?

# 73
И Пепи от днес си е на градина. Наистина новите такси са влезли в сила от 01.08. Предполагам, че всички такси отиват в общинския бюджет, т.к. градините са общински. Thinking

Днес научих, че в клиника "Хигия" скоро щяло да се открива ново АГО. Това се казва новина...  Peace е, поне за тези мами, на които им предстоят отново да раждат!!! Wink

Снабдих се с всичко необходимо за "овчата" маска и утре ще си плескам косата. Flutter

# 74
аз продължавам да си я правя "ов4ата" маска ве4е 3-та седмица и косата ми се 4увства супер а и аз съответно:) намаля капенето и:)
но не мога да си открия Мегадерм-а в хасково.....нито СЕЛСЪН БЛУ 6ампоана против пърхут....някой ако знае да помага:)!

Общи условия

Активация на акаунт