💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 941
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 365
Обаче и на Радостина й омръзна - АМ вече не й е нужна за мнозинство и може спокойно да я изрита...

# 1 366
  • София
Тримата глупаци биха и героите на Доньо Донев.

# 1 367
Ееее ,ама Радостина много долно се изказа за Анчето.Уж беше нейно протеже,пък сега много крайно маистина

# 1 368
Тримата глупаци биха и героите на Доньо Донев.

Те СА героите на Доньо Донев.

# 1 369
Ако беше прочела още веднъж, щеше да видиш, че съм писала и за Фб, някак не си прекарвам времето да броя кой по колко пъти е казал дадено нещо, че и точно къде съм го прочела, понеже повечето, които пишем тук, четем и коментарите на Фб страницата:)
Не ми е нужно да те чета два пъти, за да разбера нещо елементарно. Видях, че си споменала и ФБ, но не бих обобщила, че болшинстовото от пишещите тук четат там, даже напротив. Аз лично не го правя и не виждам какво ни засяга какво се чудят там и кой какво си е помислил, че е чул.

Като не ге засяга го подмини? Радвам се, че споделяш какво те засяга и какво не, ама не разбирам защо го правиш и защо мен трябва да ме засяга къде четеш. В тая тема освен коментарите тук, се коментират тези във Фб, тези в инстаграм и тези в ютуб, общо взето всичко свързано с предаването:) Когато мен не ме засяга нещо не го коментирам, че и на няколко пъти. Коментирай си, което те засяга

# 1 370
Ееее ,ама Радостина много долно се изказа за Анчето.Уж беше нейно протеже,пък сега много крайно маистина
Изненадана ли си?! Никакво протеже не ѝ е. Просто беше инструмент в ръцете ѝ, защото е лесна за манипулиране.

# 1 371
  • Варна

Отврат беше! И си мисля, че понеже не притежава добри визуални данни Тина, все обяснява как Анна Мария с визия и поведение се върти около мъжете. По принцип е права, че не е ок жена да е прикрепена към мъж и животът й да зависи от него, но си мисля, че и малко със злоба и завист го казва това.

# 1 372
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Радостина е от тези, които държат хората около себе си и ги използват, докато имат нужда от тях, независимо че не ги харесват, както в случая с АМ и Александър.

# 1 373
"Съдби на кръстопът" това е формата за Анка. Да си върти щипката и да пита"Щипке Щипке има ли на света по тъпа от мене жена" .  Ужасяващо е.

# 1 374
Много е неприятно да споделиш нещо на някого в уязвим момент, той да те слуша и успокоява, но да си мисли, това което Радостина каза пред камерата за Ана Мария...

# 1 375
Абе Гадостина си е мръсна и в червата и само мънка мрън мрън..
точно е за славяните

# 1 376
Радостина е сякаш лишена да чувства, да изпитва някакви топли чувства и привързаност-сфинкс направо.
Вчера я изкара АМ, че е някаква въртиопашка, преди това пък да слухтели и проучвали мъжете, сега пък била досадна и актриса. Как за никой не каза нещо хубаво, където бяха коалиция. На Венца също и беше скроила номер, пък била я чувствала близка.
Тази пък жена съвсем не я разбирам, само сметки, интриги, злостовене, не и завиждам наистина. Странно е, че изглежда винаги спокойна и така едно напевно говори. То се самоизяжда отвътре, ама отвън не можеш да го прецениш.

# 1 377
“Полегнали са славяни” даже не знаят колко точно се описаха.
Принципни били ама ще саботират ... сладури

# 1 378
Толкова са ми противни славяните без Ана Мария, че чак се чудя дали ми се гледа............

# 1 379
Много е неприятно да споделиш нещо на някого в уязвим момент, той да те слуша и успокоява, но да си мисли, това което Радостина каза пред камерата за Ана Мария...
По тая причина тук да не ми обясняват колко всъщност е достойна Радостина. Същество, лишено от емпатия и от емоция, но зло и в червата!

Тоя Весо като си отвори устата само 💩 вече падат! Отвратителни!

Общи условия

Активация на акаунт