💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 947
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 350
Значи така Веско.Амелия ходи 4 пъти на елиминации и спечели уважение.Ти и другите от балетният състав защо,  като я уважавахте толкова,  всеки път я пращахте нея на битки?Не можахте ли един път да пратите Март?Той с калво точно ви заслужи уважението?Колко пъти вашата "уважавана" балетна група ходи на елиминации?Значи като трябва да се номинира някоя жена, съжаляваме,  ама такава е играта,  а като номинират някой,  който от един месец е контузен и изобщо няма място в предаването,  вече е проблем.

Би ми се искало да му го напишеш под тъпотиите, да видим какво би казал тъпанарина!

# 1 351
  • София
Егати наглите славяни, че кой е Март и какво му дължи АМ точно на него. Та те дори не са отбор,  абсолютно правилно постъпи, смени се с втория по гласове. По този начин защити и приятелката си Радостина да остане по-дълго време в играта. Разбирам да беше действала срещу Тина, Алекс и Добата примерно, благодарение на които стигна напред заради коалицията, но точно пък на Март, който досега е бил в другия отбор.
Най-накрая направи нещо интересно.

# 1 352
Да ви кажа за мен са еднакви всички при сегашните славяни.
И петимата се скатаваха, като мъжете направо се разплуха там и се взеха за велики-то прислуга имаха, то жени да пращат на елиминации, какво им беше? Само на Весо мераците дето не задоволяваха с извинение.
Ана Мария и тя се размотаваше на гърба на другите. С Радостина сплетничиха, особено в началото, когато всички други племена играеха за победа и да се съхранят, първи почнаха траките да мислят как да си гонят хората и да саботират игрите. Не ми е жал за никой от петимата. Само Радостина ходи на капитанска веднъж и Томас на елиминация (по случайност) Едните са интригантки и използвачки, другите са търтеи разплути там и използвачи. Еднакво противни са ми.

Ще гледам Весо дали нарочно не си маха това дето се пазят и удара на Доби да попада в лицето му. След вчерашното им решение да паднат си мисля, че Весо нещо прави и Доби не подозира, че ще си махне предпазната (възглавница ли е там каквото се води да се пазят)
 Още при траките, като излъчваха заговора да паднат нарочно и да изгонят Илиян, после Наско и близначките се чудех защо, защо не ги изгониха от играта. Че каква игра на воля е това и сега и тези ще провалят играта. Не го разбирам, че и го дават. Помните ли колко пъти Алекс ги пита дали са играли на макс и Гастонови как  лъжеха. После за коалицията излъгаха, като Юлиян избесня, че заговорничат. Ми колко пъти лъгаха, толкова недостойни,че.. Дори и Пламен и той ми олекна откъм характер, но поне играе на макс и е добър.Само Юли и Доби останаха да им симпатизирам. Но най-противна ми е пак казвам Венцислава, просто за нея нямам никакво оправдание за поведението и, а и как се държи високомерно и колко важна се има, че...направо противна ми е.

# 1 353
ахах, сега се сетих Радостина като им каза, че се майтапели с техния надъхващ/боен вик - Болни с характер! Satisfied И тримата как посърнаха Smiley

# 1 354
Значи така Веско.Амелия ходи 4 пъти на елиминации и спечели уважение.Ти и другите от балетният състав защо,  като я уважавахте толкова,  всеки път я пращахте нея на битки?Не можахте ли един път да пратите Март?Той с калво точно ви заслужи уважението?Колко пъти вашата "уважавана" балетна група ходи на елиминации?Значи като трябва да се номинира някоя жена, съжаляваме,  ама такава е играта,  а като номинират някой,  който от един месец е контузен и изобщо няма място в предаването,  вече е проблем.

Би ми се искало да му го напишеш под тъпотиите, да видим какво би казал тъпанарина!
Че то вече някой му е написал такъв "хубав коментар" под неговия дъълъг пост ,бая са го порицали и него и Март .Я ,сигурно някоя от бг мамите ще да е  Joy

# 1 355
А дано. А тия словоизлияния сякаш ги каза вчера на играта, след избора на Ана-Мария. Струва ми се че не ги е умосътворил днес. Имам чувството, че това му бяха думите. Но може и да греша.

Дали е бг мама не знам, но и мъжа ми като мъж се чуди в кой век са изостанали тия мъжоря славянски, че жени да търсят да им слугуват. И мъже им се чудят значи. Не само мами. Селяндури тъпи.

# 1 356
  • Испания
Трите ощипани балерини са като отровени. Както писах снощи, Анка осмисли участието си във формата най-сетне.

И какво? Устроиха ѝ народен съд. Тя какво е виновна, че получи тази привилегия? Тримата получават привилегии по време на целия формат.

# 1 357

Нямам инстаграм и не знам къде пише Веско.Ако някой пише там,  и реши да ме цитира,  нямам нищо против.

# 1 358
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако беше прочела още веднъж, щеше да видиш, че съм писала и за Фб, някак не си прекарвам времето да броя кой по колко пъти е казал дадено нещо, че и точно къде съм го прочела, понеже повечето, които пишем тук, четем и коментарите на Фб страницата:)
Не ми е нужно да те чета два пъти, за да разбера нещо елементарно. Видях, че си споменала и ФБ, но не бих обобщила, че болшинстовото от пишещите тук четат там, даже напротив. Аз лично не го правя и не виждам какво ни засяга какво се чудят там и кой какво си е помислил, че е чул.

# 1 359
И аз нямам инстаграм, а толкова точно си го казал, че ще се скъсам от яд, че нямам.

# 1 360
На мен Ана Мария не ми изглежда толкова добра. Такива безхарактерни хора понякога са по-вредни от злите. Тя през цялото време си гледа себе си - как реши, че мислела за другите? Прикрепва се като кърлеж и оцелява...

# 1 361
too much.
Ана-Мария е изключително безхарактерна.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 21:15 от Bengun

# 1 362
Малко са му казали на Весо, нищо не е това. Мога така да му сипя, че ще ми закрият акаунта в инстаграм, ама няма. Той ще си го получи. Дето е писала една там "Но ако Господ има чувство за хумор/освен справедливост/, вие ще сте преди нея!" Пожелавам им го от сърце, за да се посмеем за тяхна сметка както те го правеха до сега за сметка на жените.
Ана Мария е изключително безхарактерно и слабо същество. Няма никаква смелост, няма никакъв хъс, няма никакво самочувствие, тя е като пате в кълчища и не знам как е оцеляла до сега в този вълчи свят с тая глупост и наивност. Тя не е подготвена за истинския живот и за суровите житейски ситуации, които ще срещне.
А Март... не съм срещала скоро по-противен мъж от него. Весо е тъпо парче, Томас е женчо, а Март е истински гадняр!

# 1 363
Радостина както винаги е много добричка, мъжете славяни и те. Ми, колкото и да е слаба Ана Мария, изкрено и съчувствам, че е сред тия хора.....

# 1 364
Ау, иска ми се Ана-Мария да отстрани един по един тези славяни!

Общи условия

Активация на акаунт