💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 956
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 335
Селски бек  Sick
...... Март номиниран незаслужено - та той беше най-добре представилият се в тази битка/да може да плува и до тук . Веднага започнах да мисля /с какво бе стероид , прост епилиран/ hahaha hahaha варианти какво може да направим за да я накараме да си плати цената за това.

п.с. не понасям АМ гъл още като отиде една седмица да се лекува =трябваше да напусне служебно / също и гастон бактерията и двамката полежаха 10 дни на курорт в болница и  айде пак в играта

# 1 336
  • Пловдив
Веско оре дъното, а довечера усещам, че ще гледаме още излагации от него.

# 1 337
  • София
Цитат от Веско: Веднага започнах да мисля варианти какво може да направим за да я накараме да си плати цената за това.
Наистина се излага!

# 1 338
  • Испания
Скрит текст:
Селски бек  Sick
...... Март номиниран незаслужено - та той беше най-добре представилият се в тази битка/да може да плува и до тук .
Веднага започнах да мисля /с какво бе стероид , прост епилиран/ hahaha hahaha варианти какво може да направим за да я накараме да си плати цената за това.

Скрит текст:
п.с. не понасям АМ гъл още като отиде една седмица да се лекува =трябваше да напусне служебно / също и гастон бактерията и двамката полежаха 10 дни на курорт в болница и  айде пак в играта

Ще е нещо Жентълменско.

# 1 339
Жалкар прост е тоя... Нищожество! Пу, как мразя такива "мъжкари", нещастник! То бива бива да си прост, ама това е върха на простотията. Ще мисли той как да я накара да си плати за това!!! Ако тоя вземе наградата, просто това ще е върха на идиотщината. Ще спра, защото не знам какво още ще избълвам.

# 1 340
  • Sunshine state
Да, беее, да! Всеки на мястото на АМ с малко мозък щеше да направи същото и колкото и да не става, в случаят постъпи правилно. А думите му за Амелия са повече от лицемерни.

# 1 341
Хаха Веско дали щеше да се смени ако бешена нейно място...
От продукцията не биха го поставили пред такава дилема😁 Така или иначе, те знаят, че няма как той да бъде номиниран, а това писмо е добре дошло за всички останали. Но бат ти Весо голям галеник се оказа, а Алекс как го гледа и му се усмихва, все едно е безценен дар...

# 1 342
Значи така Веско.Амелия ходи 4 пъти на елиминации и спечели уважение.Ти и другите от балетният състав защо,  като я уважавахте толкова,  всеки път я пращахте нея на битки?Не можахте ли един път да пратите Март?Той с калво точно ви заслужи уважението?Колко пъти вашата "уважавана" балетна група ходи на елиминации?Значи като трябва да се номинира някоя жена, съжаляваме,  ама такава е играта,  а като номинират някой,  който от един месец е контузен и изобщо няма място в предаването,  вече е проблем.

# 1 343
  • Испания
Значи така Веско.Амелия ходи 4 пъти на елиминации и спечели уважение.Ти и другите от балетният състав защо,  като я уважавахте толкова,  всяко път я пращахте нея на битки?
Скрит текст:
Не можахте ли един път да пратите Март?Той с калво точно ви заслужи уважението?Колко пъти вашата "уважавана" балетна група ходи на елиминации?Значи като трябва да се номинира някоя жена, съжаляваме,  ама такава е играта,  а като номинират някой,  който от един месец е контузен и изобщо няма място в предаването,  вече е проблем.

От уважение я пращаха, разбира се.

# 1 344

Ами да, щеше Веско да се смени, ако беше на нейно място, но в такива игри аз съм на мнение, че в жертва трябва да се дават най-слабите най-напред. Без реални качества на възможни победители са тримата славяни, но съгласете се, че са на светлинни години от Ана-Мария. В интерес на продукцията е тя да изчезне. Ето, аз надушвам битка между нея и Март утре вечер и играта ми изглежда предизвестена. Никакъв съспенс, никаква изненада. Папагал да пратиш, пак ще бие Ана-Мария. И си я представям на излизане как дава изявление "Аз много се гордея, че стигнах дотук".

# 1 345
  • София
Весо не знае какви ги пише, щото на първо място това не го е писал той, на второ само е по лустросано. Списвача му е същия глупендер.

# 1 346
  • Испания
Весо не знае какви ги пише, щото на първо място това не го е писал той, на второ само е по лустросано. Списвача му е същия глупендер.

... и неграмотник.

# 1 347
С това, че ще си плати цената Анчето, Веско за пръв път ни въвежда в подготовката за последващите им излагации. Направо усещам, че най-доброто предстои Wink
Баба му га, че го е мазала със свинска мас туй момче...

# 1 348
Скрит текст:

Ами да, щеше Веско да се смени, ако беше на нейно място, но в такива игри аз съм на мнение, че в жертва трябва да се дават най-слабите най-напред. Без реални качества на възможни победители са тримата славяни, но съгласете се, че са на светлинни години от Ана-Мария. В интерес на продукцията е тя да изчезне. Ето, аз надушвам битка между нея и Март утре вечер и играта ми изглежда предизвестена. Никакъв съспенс, никаква изненада. Папагал да пратиш, пак ще бие Ана-Мария. И си я представям на излизане как дава изявление "Аз много се гордея, че стигнах дотук".
Абе да ти кажа и аз да съм изкрънкала 2 месеца напълно безплатно на първа линия на морето и всеки ден някакви хора да ме забавляват с различни водни и не само атракции и аз да ги гледам и да им пляскам ще съм не горда от себе си ами не знам. JoyJoyJoy

# 1 349
Въпросът не е кой колко е ценен за продукцията, а в това, че някой който си чеше топките два месеца, е по-важен от една мишка, но защо?! Защото е подъл, мързелив, скатавка, обаче е мъж. И той ще кара някой си "да си плати"!!! На кого да плаща, на кого от тях тя е длъжна?! Ми ако ставаше въпрос за трансплантация?! Ето, тя получава възможността, нищо че е мишка, така и е отредил късмета. Тогава какво?! Най-вбесяващото е че той смята, че тя трябва да си плати, защото е избрала да спаси собствената си кожа!

Общи условия

Активация на акаунт