💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 179
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 960
Ето ги частите ,Тупарката като гостува на Гала го редиха точно този:  https://youtu.be/WNrO8kITOGI?t=1538

# 961
А представете си Мис Пролет като е гледал сезона от началото и е видял Анка какво представлява, колко ли му е било тъпо и как не е искал да идва момента, в който тя идва при Славяни и се почва подсмихване, погледи и пр. ахахаха

SmileySmile Smiley
 И надеждата да не излъчат онзи срамен разговор, в който си пожела Анка по гащички да му се фръцка Smiley

# 962
То пък мис Пролет сякаш се представи по добре. Половин сезон лъга за контузията и го носи отбора без да го номинира и изгони.

# 963
  • Пловдив

HushedOpen MouthFrowning Леле, каква пирамида е това.. прилича на сергия за дини на пазара. Как й се разнесе изобщо славата на Венцислава на добра на пъзелите, като веднъж изгуби част (не че изобщо й потрябва), веднъж чуха отговора и последния път, с картите, пъзела бе като от експеримент за определяне интелигентността на шимпанзе. Нали уж може да плува. Някоя близначка трябваше да реди.

Това с промото за утре е уникална находка. Дано ако има дисквалифициран, да е някой от славяните, но за съжаление имам лошото предчувствие, че ще е от траките. Дано само не е Добрин, но не мисля, че той би използвал непозволени удари. По-скоро някой като Март, Юлиян или близначките би направил нещо такова.

# 964
Въпросът е дали е дисквалифициран от конкретната игра, или директно си заминава у дома. Аз залагам на Март.

# 965
Спомням си го този пъзел, по спомен 4те единични се изправят и правеха единия хоризонтален ръб на пирамидата.
Аз естествено със зъби го разкъсвах и си играех с топчетата. Да видим колко помня.

# 966
Дано този кадър да е от началото на реденето на пирамидата, а да не е след десетина минути усилия ... никаква идея и мисъл няма да са така разположени елементите JoyJoyJoy

# 967
  • Другата България
Въпросът е дали е дисквалифициран от конкретната игра, или директно си заминава у дома. Аз залагам на Март.
Аз мисля, че от играта.

# 968
Скрит текст:

HushedOpen MouthFrowning Леле, каква пирамида е това.. прилича на сергия за дини на пазара. Как й се разнесе изобщо славата на Венцислава на добра на пъзелите, като веднъж изгуби част (не че изобщо й потрябва), веднъж чуха отговора и последния път, с картите, пъзела бе като от експеримент за определяне интелигентността на шимпанзе. Нали уж може да плува. Някоя близначка трябваше да реди.

Тя сама си разнесе славата, близначките също я иронизираха след като едната от тях спечели капитанската битка срещу Роберта. Венцислава като чула каква е била играта и казала: "Eх, аз да бях отишла на тази капитанска битка, пъзелите са ми най-силната страна".

# 969
Спомням си го този пъзел, по спомен 4те единични се изправят и правеха единия хоризонтален ръб на пирамидата.
Аз естествено със зъби го разкъсвах и си играех с топчетата. Да видим колко помня.

Така е.. по скоро вертикален ръб. Едната от топките в линията от 4-ри е на върха..

# 970
  • Испания
Радостина никога не смятала, че трябва да пробива с чар и красота. Ами, правилно. Не става, особено като ги нямаш.

# 971
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А представете си Мис Пролет като е гледал сезона от началото и е видял Анка какво представлява, колко ли му е било тъпо и как не е искал да идва момента, в който тя идва при Славяни и се почва подсмихване, погледи и пр. ахахаха
Най-много да й се възхити, че е стигнала дотук с още повече лежане скатавен от игрите и от него.  Laughing
А тя от своя страна сигурно е на седмото небе при славяните, едва ли някога толкова мъже са й обръщали внимание.

# 972
Радостина не мислила, че женските неща я бутат напред.
Хммм винаги се е оправяла по друг начин. Какъв?

Близначките с техния просташки хумор.. още не са били на битка, но те пак си знаят тяхната, предлагали да номинират направо, който го няма. Юлиян беше навън при тях.

# 973
  • Бургас
Тина, жената, поне добре се е ориентирала да не разчита на чара и красотата си.

# 974
Много добре плувала.. От жените била най-добра?

Че тя 5 метра за 2 часа ги взема в игрите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт