💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 964
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Sunshine state
Аз смятам, че Алекс казва това с дисквалификацията на някого друг., просто така е монтирано. Ще видим. За траките съм.

# 1 291

Юлиян преди битката
  По време на битката 

И победата
😀
Да не се радва много, той Март "нарочно" е паднал!

# 1 292
Снощи спорехте какво казват в промото за днес относно Добрин.
Половината казахте, че Алекс казва “дисквалификация от играта”, а другата половина “дисквалификация от формата”.
Сега пуснах пак сторито да чуя. Алекс казва “директна дисквалификация” и нищо друго.
Но предвид това, че не са се сбили, а е имало непозволен удар в хода на играта, много ме съмнява Добрин да го дисквалифицират направо от формата.
Не, никой не е казвал, че е чул нещо подобно. Просто започнаха предположения дали го дисквалифицират от играта /което е логично/ или от формата.

Напротив, писа се и тук, някой беше чул “от играта”, писа се и във Фейсбук. Както и да е, може дори да е монтаж и да не става въпрос за Добрин

# 1 293
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
VanillaPumpkin, всъщност само една съфорумка писа, че била чула "от играта", всички останали само предполагахме какво означава "директна дисквалификация", независимо за кого се отнася.  Peace

# 1 294
  • Пловдив
Вижте първата от снимките на Юлиян. Там зад него се вижда и Добрин и като че ли той е пострадал. Има някаква голяма черта от мишницата надолу и някой го почиства с една бяла кърпа. Може пък някой да е ударил непозволено Добата.

# 1 295
Няма да е Добрин, твърде предсказуемо, някой друг ще е дисквалифициран.

# 1 296
На тазу игра може двама играчи да се борят докато един вземе 2 или 3 победи. И тогава да се отчита точка. Директна дисквалификация според мен означава, че какъвто и да е резултата между играчите до момента, играта между тях приключва и единия отбор получава точка.

# 1 297
На тазу игра може двама играчи да се борят докато един вземе 2 или 3 победи. И тогава да се отчита точка. Директна дисквалификация според мен означава, че какъвто и да е резултата между играчите до момента, играта между тях приключва и единия отбор получава точка.
Тчоно така мисля и аз ,че ще е работата

# 1 298
Според Веско смисълът на съществуване на жените е да обслужват мъжете.Егати тъпото човече.Дано да има дъщери.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 16:20 от Ivaboteva

# 1 299
Според Веско смисълът на съществуване на жените е да одсужват мъжете.Егати тъпото човече.Дано да има дъщери.
Божа работа е това с децата. Дано имат дечица и да им се радват. Защото с тези разбирания Веско може да е първият мъж в живота на дъщерите си, който ще ги държи около печката. Ама ако са американчета- надали...

# 1 300
  • София
Няма да ми нападате бате Веско! Simple Smile Тази седмица не спира да реди бисери и да ме забавлява.Това - Ураган Гецово,Не може да се свири тракийска симфония в къщата на славяните Simple Smile
Не е добре,че го пращате на дуел с Март,защото започвате да прихващате от амнезията на близначките,които набързо забравиха същността на Анка и Радост и запяха в хора им.Но близначките поне са добри в игрите,докато тези двечките са мажоретки и публика(пак по бате Веско).
Относно довечера също съм изненадана от повечето-ами става си дума за дисквалификация в определен рунд,ама никой не се пита този пострадалият как е.
Анка пак ще е на пангара и няма да може да се менка според мен,Виждам си е на елиминация,но вече и ако там има кутии,вече не знам,може би ще има право да върне последния напуснал,знам ли.
Когато станат обединено племе,игрите ще са вече по-равнопоставени и шансът за Анка,Радост и сие се вдига двойно за продължаване напред.Спокойно -ще паднат и Март,и Томас,само бате Веско не ми го пипайте Simple Smile

# 1 301
@avicom - Не го нападаме Веселин, напротив - молим му се да ни спаси от Март в епична мъжка битка, последвана от няколко пролети сълзи. Simple Smile Въпреки, че житейския урок за Март ще е по-добър, ако отпадне от жена.

А имената на клубовете са уникални, скъсах се от смях с някои от тях. Но това ме потресе : ФК "КАТОРЖНИК" гр. Белене, обл. Плевен

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 16:08 от Bengun

# 1 302
С това прехвърляне на номинацията на Март, всъщност Радостина спаси кожата от номинации тази седмица. Но в седмицата на обратите - нищо не е сигурно. Даже в петък, който победи, не може да бъде сигурен какво печели!
Не знам и как би могло да стане отпадане на двама играчи тази седмица..., защото на мен това ми се струва, че каза Сашка в едно от предаванията.

# 1 303
Скрит текст:
Вижте първата от снимките на Юлиян. Там зад него се вижда и Добрин и като че ли той е пострадал. Има някаква голяма черта от мишницата надолу и някой го почиства с една бяла кърпа. Може пък някой да е ударил непозволено Добата.
Ейй, опасни детективи сте! Явно наистина Добата е пострадалият. Аз пък се чудех Юли защо е качил тази снимка, при положение че на нея нито позата му е поза, нито е кой знае колко добра, а то било заради Добата... Като му гледам поглед,  май се е поядосал, тъй че горко му на Март.🙄🤨

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 18:33 от Bilyana14.

# 1 304
Ох, как ми се иска заради шоуто, довечера действително Ането да го номинират, утре Март да бъде елиминиран от нея и тя като победител, като отвори Кутията на Пандора да има за награда имунитет за следващата седмица. Малииий, Радостинчето тогава ще изгори преди Анчето.

Общи условия

Активация на акаунт