💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 966
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 305
Пандора направи играта пак интересна. А и стратегията на балеринките е добро оправдание. Тази вечер ще паднат не защото толкова си могат, а да помогнат на Ливърпул.

# 1 306
Тази черта пред Добрин е кабел. Някой държи пред него микрофона му.  Дано му няма нищо, защото има още работа да върши до финала

# 1 307
  • София
ммм Simple Smile

# 1 308
  • Испания
Тази черта пред Добрин е кабел. Някой държи пред него микрофона му.  Дано му няма нищо, защото има още работа да върши до финала

Светломер е.

След няколко часа ще разберем какво е станало или какво продукцията иска да стане.

# 1 309
  • София
Пострадалият получи удар в носа, и явно кръв му потече.
Но не мога да разбера от видеото, кой срещу кого играе.

# 1 310
  • Испания
Зимно-пролетният е отворил профила си.

# 1 311
Скрит текст:
Вижте първата от снимките на Юлиян. Там зад него се вижда и Добрин и като че ли той е пострадал. Има някаква голяма черта от мишницата надолу и някой го почиства с една бяла кърпа. Може пък някой да е ударил непозволено Добата.
Ейй, опасни детективи сте! Явно наистина Добата е пострадалият. Аз пък се чудех Юли защо е качил тази снимка, при положение че на нея нито позата му е поза, нито е кой знае колко добра, а то било заради Добата... Като му гледам погледа май се е поядосал, тъй че горко му на Март.🙄🤨
Не само се е поядосал,ами направо ще влезе в битка като ТЕРМИНАТОР
💪🥊

# 1 312
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пострадалият получи удар в носа, и явно кръв му потече.
Но не мога да разбера от видеото, кой срещу кого играе.
От даденото излиза, че пострадалият е Веско, а той играе срещу Добрин.

# 1 313
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:
Вижте първата от снимките на Юлиян. Там зад него се вижда и Добрин и като че ли той е пострадал. Има някаква голяма черта от мишницата надолу и някой го почиства с една бяла кърпа. Може пък някой да е ударил непозволено Добата.
Ейй, опасни детективи сте! Явно наистина Добата е пострадалият. Аз пък се чудех Юли защо е качил тази снимка, при положение че на нея нито позата му е поза, нито е кой знае колко добра, а то било заради Добата... Като му гледам погледа май се е поядосал, тъй че горко му на Март.🙄🤨
💪🥊

Гледала си епизода от тази вечер ли?

# 1 314
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 мене ли питаш дали съм гледала епизода.Не разбира се  от къде.Това са снимки от профила на Юлиян.Някъде може някой от участниците да качва нещо ли???Тези снимки Юлиян ги е качил днес

# 1 315
  • Испания
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 мене ли питаш дали съм гледала епизода.Не разбира се  от къде.Това са снимки от профила на Юлиян.Някъде може някой от участниците да качва нещо ли???Тези снимки Юлиян ги е качил днес

Да, теб питам, защото пишеш това:

💪🥊

# 1 316
  • Sunshine state
Аз пък хич не искам Анчето да бие никого /не, че е възможно, де/, а да хлопне вратата зад гърба си. Писна ми да я гледам, омръзна ми да я тикат и да продължава напред. Следващата искам да е Венцислава. Колкото и да са ми антипатични и други участници, тези двете искам да напуснат формата.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 17:12 от Pupitka

# 1 317
Аз пък хич не искам Анчето да бие никого /не, че е възможно, де/, а да хлопне вратата зад гърба си. Писна ми да я гледам, омръзна ми да я тикат и да продължава напред. Следващата искам да е Венцислава. Колкото и да са ми антипатични и деуго умастници, тези двете искам да напуснат формата.

Според мен много грешиш с тези думи. Ана-Мария ще вземе поне един скалп преди да отпадне.

# 1 318
Извинявам се ако това което съм написала по горе е прозвучало като нещо сигурно и окончателно за битката тази вечер.Просто от изражението на лицето на Юлиян и свирепия поглед го опреличих като ТЕРМИНАТОР.и затова писах,че така влиза в битка.Не предположих,че ще Ви прозвучи по краен начин

# 1 319
  • Испания
Ана-Мария ще вземе поне един скалп преди да отпадне.

Иначе защо кисна толкова време във формата.

Общи условия

Активация на акаунт