🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 7 /17.11. - 01.12.2019 г./

• 34 852
  • 579
  •   1
Отговори
# 405
  • София
А как ще се върже уликата, че й харесва да застава пред и зад камерата? Че камерата я обича и в момента учи за това? Че свири на цигулка? Че есента й е донесла милиони? Всички улики водят към Михаела Маринова, а и гласът е неин.
През 2013 година участва в риалити формата "Къртицата", като отпада седмица преди финала на шоуто. Есента на същата година е ментор в друго риалити предаване – Музикална академия. По същото време на пазара в Япония излиза албумът ѝ "Future Sweet" EP.
Не си спомням кога е казала, че свири на цигулка, но има концерт със Софийската Филхармония.

# 406
Най-много харесвам Розата и Принцесата. Според мен принцесата е Вики от Мастило, защото вчера каза "като ме питат "Имаш ли сърце?", казвам "В ръцете ти е най-добре". Това е текст от песен на Мастило. А панела нарочно казват други предположения, за да манипулират публиката. Розата, която и да е, е уникална певица. А Пилето и Пчелата и Гарвана пеят добре, но гласовете им не ме грабват. Подозирам, че Пчелата е Крисия.

# 407
Най-много харесвам Розата и Принцесата. Според мен принцесата е Вики от Мастило, защото вчера каза "като ме питат "Имаш ли сърце?", казвам "В ръцете ти е най-добре". Това е текст от песен на Мастило. А панела нарочно казват други предположения, за да манипулират публиката. Розата, която и да е, е уникална певица. А Пилето и Пчелата и Гарвана пеят добре, но гласовете им не ме грабват. Подозирам, че Пчелата е Крисия.
Ако се не лъжа вчера дадоха Вики от Мастило в публиката.

# 408
Ако съм запомнила, предния път някой от панела спомена Вики за Принцесата - и ето после в уликата заглавие на нейна песен. Не е Вики. Алисия не съм я слушала и не мога да кажа тя ли е на 100%, вероятно -да, (но не съм и търсила, защото не ми е интересно), във всеки случай звучи като певица от този жанр. Освен ако много голямо усилие не е положила да докара на всяка песен чалга извивки.

# 409
  • София
Ако се не лъжа вчера дадоха Вики от Мастило в публиката.
Да, Вики беше в публиката.

# 410
Aya, как защо? За пари. Около Маги Халваджиян, Евтим Милошев, Любо Нейков и т. н. гравитират едни и същи хора, които вкарват в предаванията си и в сериалите си. От тези, които свалиха маските си само двама не са участвали в проекти на Маги-Иван Звездев и Бате Енчо. А, и Вальо Михов, но аз така и не разбрах какво търси там.

# 411
  • Sofia
Звездев участваше в "И аз го мога"

# 412
  • Ланкър, планините Овнерог
Яко Гарванът е Рут, значи съм много зле. Разбирам да си преправят гласовете, ама да се прецакват от зор да не ги познае някой.... Рут е приятна за слушане, има зверски глас. Не като напушената птица.

# 413
Aya, как защо? За пари. Около Маги Халваджиян, Евтим Милошев, Любо Нейков и т. н. гравитират едни и същи хора, които вкарват в предаванията си и в сериалите си. От тези, които свалиха маските си само двама не са участвали в проекти на Маги-Иван Звездев и Бате Енчо. А, и Вальо Михов, но аз така и не разбрах какво търси там.
В На Маги проекти не са участвали , но на други са. Бате Енчо в танцувалното реалити на Тупарев, Вальо Михов в Биг Брадър. Почти всички са участвали в някое риалити.

# 414
Да, но исках да кажа, че си въртят техните хора във всички проекти.

# 415
  • Испания
Какво значи "техни хора" и кой очаквате да участва, като се има предвид, че щом участваш във формат на някой канал, не можеш да участваш в друга телевизия?

Пример: Ненчо е много талантлив актьор, който пее/имитира страхотно. Щом е участвал/спечелил "Капките", означава ли, че не трябва да се изявява в друг формат?

Според мен, не.

Предпочитам да гледам и слушам можещи и стойностни изпълнители и актьори, вместо такива, които имат финансови затруднения и затова участват /напр. Буюклиева, Хранова, В. Костова/.

# 416

Пример: Ненчо е много талантлив актьор, който пее/имитира страхотно. Щом е участвал/спечелил "Капките", означава ли, че не трябва да се изявява в друг формат?

Според мен, не.

Предпочитам да гледам и слушам можещи и стойностни изпълнители и актьори, вместо такива, които имат финансови затруднения и затова участват /напр. Буюклиева, Хранова, В. Костова/.
Не означава че като е участвал в един, не може да участва в друг формат. Проблема е че не е единичен случай, а масово явление. Аз лично предпочитам нови лица, без значение имат или нямат финансови затруднения.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 01:04 от Aya_

# 417
  • Пловдив
Вальо Михов е участвал и в Черешката на тортата.

# 418
  • Испания
Ненчо ще бъде в "Здравей, България" след половин час.

# 419
  • София
направи ми впечатление още първия път, че Розата е с много дълги и остри нокти. И като цяло структурата на тялото ми прилича на по-възрастна жена, но коя е...

Общи условия

Активация на акаунт