🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 7 /17.11. - 01.12.2019 г./

• 34 858
  • 579
  •   1
Отговори
# 390
Ако Розата беше бременна, щяха да й измислят друг костюм. За мен това не е млада жена.

# 391
# 392
Има и дупе, и коремче, но не е голямо и стърчащо като на Жана в онова видео от участие.

# 393
Ако Жана е бременна с такъв корем като на видеото, просто няма как да е розата.

# 394
Розата сякаш беше по- елегантна в началото.

# 395
И аз мисля, че беше по-слаба в началото на предаването.

# 396
  • София
Розата сякаш беше по- елегантна в началото.

Точно това си мислех снощи. Сякаш е напълняла от първите предавания до сега.

# 397
  • София
А защо според вас вчера Ненчо каза, че е последния мъж, който сваля маската? Без да иска ли го каза или нарочно, да ни подведе?
Според мен останаха само жени.
Пчелата - Маги Джанаварова
Принцесата - Алисия
Пилето - Дивна
Розата - Жана Бергендорф
Гарванът - Рут Колева

# 398
Тая Рут Колева ме изненада като предположение за гарванът

# 399
  • Испания

Вчера от панела имаше подобно предположение.

# 400
Честно казано, частта с панела и рекламите убива всякакво желание за гледане при мен.

# 401
  • София
Има изключително голям диапазон - гласът й покрива 5 октави, така че може да изпее както ниски, така и високи тонове с лекота. А и си личи, че е нейният глас (поне аз го чувам Laughing )
"Обичам спорта и той ме обича" - баща й е спортист.
"Харесвам състезанията  (участвала е в Music idol и в  Къртицата) и определено обичам да побеждавам (печелила е награда за дебют, певица на годината, жена на годината и пр.)"
"Битка за мене е като моя втори дом" -  Рут е и едно от основните лица на фондация „И аз мога“, както и на кампанията на „Ейвън“ срещу рака на гърдата; защитник е на равноправието и гражданските права на ЛГБТ хората в България. През 2018 г. Рут Колева посвещава песента си „What you say to a girl?“ на проблема с домашното насилие в България.
"Обичам да кръжа нависоко, а напоследък съм с единия крак навън" - живяла е в чужбина и постоянно има турнета извън България.
Последната улика "Обичам киното и то ме обича" - една от песните във филма "Доза щастие" е в нейно изпълнение.

# 402
А как ще се върже уликата, че й харесва да застава пред и зад камерата? Че камерата я обича и в момента учи за това? Че свири на цигулка? Че есента й е донесла милиони? Всички улики водят към Михаела Маринова, а и гласът е неин.

# 403
  • Далечният изток
Само че в момента Рут не е в България май. Мисля, че е в САЩ.

# 404
Едно от нещата в тово предаване което ме дразни, е че много от участниците са такива, които редовно обикалят риалити и други предавания - Юлиян Константинов, Албена Михова, Джулиана Гани, Ненчо Балабанов, Кътси Вапцаров и др. Очакват се още Жана Бергендорф, Михаела Маринова.
Ако наистина участва Роберта, което ме съмнява, ще е добре... тоест ново лице. За какво се снимат различни риалити предавания, след като участват едни и същи хора!?

Общи условия

Активация на акаунт