🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 7 /17.11. - 01.12.2019 г./

• 34 856
  • 579
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Тя е по-висока и едра.

# 376
И едва ли Шиши ще я пусне да участва.

# 377
Добре всички ли които твърдите на 100%, че е Жана видяхте клипчето и от участие с БАЯ ГОЛЕМИЧКИЯ КОРЕМ И ДУПЕ. Абсурд да е тя. Нарочно са направили така, че уликите да водят към Жана заради всички които я подозират. Както чухме и след Къци и гласовете им пипат да дугодят определен тембър
https://https://www.instagram.com/p/B40N_vjnmXg/?igshid=b6xe33x2ncxv

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 14:44 от Кики Братанова 643819

# 378
Гласът на Къци е неузнаваем, особено при някои от изпълненията му.
Розата според мен, освен всичко останало, е и по-нисичка от Жана и няма как да е 170 см, както е посочено - гледах изпълненията в Капките и сравнявах ръст(когато е на токчета, както е тук) спрямо Рачков и Зуека.
Но щом почти всички твърдят, че Розата е Жана, какво повече да кажа...
Скрит текст:

Извинявам се за качеството, но това е което мога от телефон да кача.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 15:15 от fenyx

# 379
Да, и смятам, че струкурата на розата е същата - слаби крака и ръце, паласки, талията липсва, няма изразена разлика между корема и гърдите, изглеждат на едно ниво. Отделно мисля, че листата са сложени около корема,за да го "прикрият" оптически. Вижте снимки на розата, съвсем не е слабичка, има си и стабилни бедра.

# 380
Точно така, не забелязвам розата да е слаба, по - скоро са прикрили някои нейни части!

# 381
За мен Розата продължава да не е Жана, но и нямам никакви предположения

# 382
Вчера видях, че ръцете й определено са слаби! Бедрата са си пухкави, но ми се стори, че действително има някаква структура този костюм - от гърдите до стомаха, за задните части не съм на 100% процента сигурна (но ми се стори, че и там има). Гласът й на живо беше доста по-пресипнал, отколкото звучеше на записа, който гледах след шоуто. И мисля, че е жена. Докато се движеше, по време на уликите, много зорко наблюдах. Даже после, като се прибираше, до самото й скриване зад сцената я гледах как се движи. Ако е мъж, значи този актьор е велик.

# 383
Благодаря за репортажа от мястото на събитието!
По глас наистина не мога изобщо да си я представя като мъж, пък и като общо излъчване също. Но ако наистина има подплънки, грубоватата малко фигура в торса може да е реално много по-вталена.

# 384
Малко ми е странно всяка улика на Розата водеща към Жана да е лъжа, 2-3-4 пъти ОК, но те вече станаха много. Всъщност няма улика, казана до сега, която да не е за Жана. Гласът е нейният, изборът на песни всички пяни от нея многократно, за мен в тяло също е Жана. Коремът й лесно се прикрива с тези листа, както виждате той е изпъкнал най-вече в най-долната част. Останалото, крака, ръце са нейните.
Последната улика с гимнастичката и лентата е свързана с това, че едно от съчетанията на ансамбъла миналата година беше на “you make me feel”  в изпълнение на Жана.

# 385
  • София
И според мен Розата е Жана, в началото не м исе вярваше, но вече мисля, че е тя. Впрочем в началото беше по-слаба розата, особено в корема.

# 386
А защо според вас вчера Ненчо каза, че е последния мъж, който сваля маската? Без да иска ли го каза или нарочно, да ни подведе?

# 387
А защо според вас вчера Ненчо каза, че е последния мъж, който сваля маската? Без да иска ли го каза или нарочно, да ни подведе?
И аз си мислех, че е за да подведе. Нали по принцип не трябва да знаят кои са другите?

# 388
  • Испания
Защото  знаят, че са равен брой мъже и жени. Той е осмият отпаднал мъж.

# 389
По принцип да, но реално се знаят много добре. Сигурно даже си имат прайвет фейсбук групичка и си пишат.😂

Общи условия

Активация на акаунт