🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 7 /17.11. - 01.12.2019 г./

• 34 824
  • 579
  •   1
Отговори
# 150
Гледах София като Кулио в Капките - че тя е по-ниска от Рачков, за мен отпада вече като вариант за Розата.
Скрит текст:
колкото Зуека е висока

П.п. А Лордът май не е чак толкова висок, колкото си мислех, гледам че на една снимка е сякаш колкото Воче....

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 16:30 от fenyx

# 151
Пчелата със сигурност е Маги Джанаварова, уликите с очилата беше повече от ясна. Гласът е изцяло нейният, тялото също.
Съмнения за Гарвана също нямам, за мен това е Михаела Маринова.
Единствено Розата ми е загадка, бях убедена, че е Жана, сега си мисля за София, а уликите пасват и на Есил.

А какъв коментар можете да дадете относно тази улика:  Бях част от отбор, но сега съм сама. И сам воинът е воин". 
Имаш ли информация Маги да е участвала в група?
Намерих в нета една песен на англииски, която пее ЕСИЛ ДЮРАН и решавам да я споделя
https://www.vbox7.com/play:067242c5?p=favourites&id=495209&order=date
Беше част от Вирджиния, след това започна да се самопродуцира.

# 152
Пчелата със сигурност е Маги Джанаварова, уликите с очилата беше повече от ясна. Гласът е изцяло нейният, тялото също.
Съмнения за Гарвана също нямам, за мен това е Михаела Маринова.
Единствено Розата ми е загадка, бях убедена, че е Жана, сега си мисля за София, а уликите пасват и на Есил.

А какъв коментар можете да дадете относно тази улика:  Бях част от отбор, но сега съм сама. И сам воинът е воин". 
Имаш ли информация Маги да е участвала в група?
Намерих в нета една песен на англииски, която пее ЕСИЛ ДЮРАН и решавам да я споделя
https://www.vbox7.com/play:067242c5?p=favourites&id=495209&order=date
Беше част от Вирджиния, след това започна да се самопродуцира.

А относно клиповете с боксови ръкавици. Очевидно се занимава с бокс. Имате ли информация за Маги да тренира бокс? Благодаря.

# 153
Да, тренира бокс от няколко години. При Гала беше казала, че много се е запалила по този спорт и не пропуска тренировка.

# 154
Да, тренира бокс от няколко години. При Гала беше казала, че много се е запалила по този спорт и не пропуска тренировка.
Допускам,  че може и тя да бъде тогава. Пчелата спомена, че обича животните и че е посещавала приют за животни.  Маги Джанаварова помага на приют за животни
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/169088

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 16:12 от pauna_564

# 155
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Според мен Есил би могла да избяга от фолк-извивките
Ама от тембъра си не може да избяга. От начина си на говорене също. Розата НЕ Е Есил Дюран на 10000000%

Гледах София като Кулио в Капките - че тя е по-ниска от Рачков, за мен отпада вече като вариант за Розата.
Скрит текст:
колкото Зуека е висока

Че Розата и на токчета пак е по-ниска от Рачков  newsm78 Къде е разминаването тук?  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 156
Е тогава значи пък не е 170 см Розата.
А относно тембъра- който и да излезе под тая маска няма да ме учуди вече, ако е с различен тембър в шоуто - чух Къци колко различно звучи, та да видим. Но не твърдя и, че смятам за сигурна Роза - Есил. Нито пък София. Тук вече съм на “гледам и не вярвам на .... ушите си”. Ще видим...

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 16:59 от fenyx

# 157
Още от първия епизод подозирахме, че розата е Есил, но някой се включи в темата и написа, че нее тя защото по време на концерта я е видял на летището. И от тогава я отхвърлихме тотално. Но сега като се замисля може да е било фълшива новина също като при Къци. И за него някой написа, че е бил в Гърция по време на концерта и няма как да е той а ето че се оказа лъжа. Ако вървим по тая логиката много вероятно да е тя. А и забелязвам от концертите и наживо, че си държи абсолютно по същия начин раката на кръста, за разлика от София която я държи по доста по различен начин на кръста от розата. Също така във връзка с Гарвана, не мисля, че Михаела Маринова може да пее с този детски глас за мен Гарвана е на 80% Крисия и 20% Виктория

# 158
  • Ню Йорк
Според мен Есил би могла да избяга от фолк-извивките
Ама от тембъра си не може да избяга. От начина си на говорене също. Розата НЕ Е Есил Дюран на 10000000%

Скрит текст:
колкото Зуека е висока

Че Розата и на токчета пак е по-ниска от Рачков  newsm78 Къде е разминаването тук?  Rolling Eyes
Скрит текст:

Розата изглежда леко късокрака и с широк ханш.

# 159
  • Варна
Човек една събота да е извън града и отпадна най-интересната маска... Браво на тоя Къци, бе, да му се ненадява човек...

# 160
1.   Розата – Невена Бозукова
2.   Пилето –  Маги Джанаварова
3.   Пчелата – Деси Добрева
4.   Кукерът – Ненчо Балабанов
5.   Гарванът –  Големи обувки на големи платформи е за някоя певица, която е много ниска или много малка. Може  да е Крисия. Излезе ли на сцената, все в краката й са ми очите.
6.   Принцесата – Алисия /много разпознаваем глас/
Гарванът ми е любимата маска, дано не я позная и да ме изненада  така, както Къци.

# 161
Пилето си е Дивна и по улики и по пеене и по фигура. По всичко.

# 162
Що ми се струва, че Розата е Поли Генова. Тя нямаше ли нещо общо с ВТФ "Врабчетата"?

# 163
За Поли Генова може би имате предвид детска вокална група Бон-Бон?

# 164
Колието на Жана, което е във формата на вълк за мен е улика към показания в клипа вълк на Розата! Вече съм на 99% сигурна, че е тя. Забелязах го на много нейни снимки:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 09:11 от AglayaDreams

Общи условия

Активация на акаунт