ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 119
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
моите бяха 5, сега са 7
утре- фаст, от вторник вече е крайно време да мина на моно, още не съм измислила  какво, но първите два дни ще да яйца
изпълнила съм си плана - 3км пътека, 35 мин в джакузито да ми размачка мускулната треска и сега ви пиша от спа-то след сауната Mr. Green

Тайчо, в Белите брези ходя, в гугъл излизат и други места

# 376
Някой питаше как ми действа невробекса ( съжалявам, че толкова късно отговарям ), но пия много неща и не съм сигурна кое точно действа или цялата комбинация. Преди година толкова зле понасях някакъв стрес, че започнах да треперя като лист по няколко дни. Адски гадно усещане и си дадох сметка, че трябва да си подпомогна периферна и централна нервна система. 100% ми подейства магнезий, а после и вит. D3. Невробекс включих сравнително от скоро, но ще внимавам с него, защото Б12 на изследване ми беше в добра стойност, но пък той е доста малко в съдържанието.
Аз бях, благодаря за отговора Simple Smile Пия магнезий, че получавам крампи, но от няколко месеца и мен някакви нерви ме тресат,  затова попитах за него. Не знам как ще ми понесе и дали има смисъл от него в моя случай.

So Lucky, няма ретрограден Меркурий. Следващият започва на 17.02 и дупе да ни е яко.

А кой колко има да сваля, аз имам още 2 кг, но са на бедрата и много си личат. Ще карам втора фаза на Дюкан, докато 1. постигна целта си или 2. ми омръзне.

# 377
so lucky , amandel споделете на какви режими и тренировки сте.
Имам да свалям много аз , около 20 ще е добре

Не съм спазвала стриктно определен режим, пробвах няколко, но повече от седмица не мога да се задържа на един режим, бързо ми омръзва. Например правя една седмица моно, после минавам на НВД, след това ВМ-НВХ(доста либерално).
Като цяло намалих въглехидратите и наблегнах на месо, яйца, риба, плодове, зеленчуци и ядки. Не спортувам, освен кростренажора вкъщи, но мисля да започна някакви упражнения, че слабо и отпуснато тяло никак не е красиво.

# 378
so lucky , amandel споделете на какви режими и тренировки сте.
Имам да свалям много аз , около 20 ще е добре
Аз тръгнах с ниска цел -7-8кг, надявах се на 10 макс. Обаче ми се получиха нещата, благодарение на 3те сватби миналото лято, една от които кумувахме. Мотивирана бях да не приличам на кюфте по снимките. Sweat SmileSweat Smile
На режим съм на Емилова, нещо което при мен е лесно и работи. Лек вариант естествено, не мислете че гладувам, като лудите.
Тренировки не бих казала, но гледам дете на година и нещо, без помощ. Та мисля, че там отива доста енергия.

За Меркурия се бъзиках. Не вярвам в тези неща. Wink

# 379
  • Мизия
Браво, момичета! Много се радвам за вас и много ме мотивирате Simple Smile

# 380
Последните кг с фастове + БВД ,най-бързо падат.

# 381
Аз имам останали около 3, режимът ми се спазва поне 3 месеца и съм минала 3 седмици. Досега съм свалила около 2кг, храната, която ям, е много разнообразна и не изпитвам трудност в спазването.

# 382
3 месеца за 3 кг ли ? Нещо множко ми се вижда .За месец ,да .То и зависи от режима де.Аз предпочитам по-орязана храна ,ама по-бързо да свалям.

# 383
Режимът е на Монтиняк, трябва да се спазва толкова, за да се привикне с по
-здравословно хранене и да се подобри работата на панкреаса. Той не е никак ограничаващ и не би трябвало да свалям повече, отколкото ми е нужно (според това, което прочетох). Аз и не бързам с това.

# 384
И на мен ендокриноложката ми каза, че е най-добре да свалям по 1,5 максимум на месец. Иначе не било полезно, но не ми се чака толкова.

# 385
Зависи колко имаш да сваляш.Ако имаш 15-20 кг,трудно ще ги ограничиш до 1,5 кг на месец.Виж 4-5 по-бива.

# 386
  • София
Вие колко килограма имате да сваляте и колко свалихте до сега?
Аз започнах на 14 март миналата година и съм свалила към днес 13 кг. Целта е още 5 кг до 14 март тази година.

# 387
  • София
Много зависи! Аз бях супер стриктна, но с ИР и свалих 18 кг. за 4-5 г. Кошмарно беше напред-назад, но в крайна сметка го постигнах. По тази причина всяко кило + ме изкарва от равновесие!
Херци, веднъж ми каза, че ще съм много гладна само на яйца.. Много работи, но верно си е зор. Или пък да им добавяш доста масло...

# 388
Кой е Монтиняк, все си мислех, че съм изчела всички режими, за експерт се имах, пх Joy Отивам да го разследвам. През годините съм минала през какви ли не диети, просто при мен еднообразното не работи, ако повторя някоя, от която съм била доволна, втория път е абсолютно безполезна. И ми омръзва, да. Нямам за сваляне, макс още 2 кг, но трябва непрекъснато да правя нещо за задържане, иначе организма ми си обича онези +10 кг Sunglasses

# 389
  • София
От поне 15 г. имам гнигите и на Аткинс и Монтиняк. Сходни са режимите. Всъщност си е НВХ.

Общи условия

Активация на акаунт