ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 36 974
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Сиска, и аз не съм първа младост.
Да и годините са против нас.

# 661
  • Велико Търново
Няма да изпадам в подробни обянения, но другия фактор, който лично на мен много ми пречи е стреса и малкото сън. Завъртяла съм се в порочен кръг на тренировки, малко сън, защото имам разни тревоги и по този начин успявам да се държа. Така, че фактори бол и ако беше само до спазване на режим щеше да е лесно.

Та днес храната:
след тренировка към 8.00-250 грейпфрут и 250 извара Олимпус
12.00-150 грама пилешки гърди с краставица 250 грама
16.00-200 грама кисело мляко и една доза протеин
19.00-200 грама пилешки дроб задушен

Стартирам седмицата с кардио тренировка и корем. Тази седмица ще имам 5 вместо 7 тренировки, ще се опитам да спя поне до 6 в трите дни, които ще тренирам след работа.

Хубава седмица пожелавам!

# 662
  • Мизия
Няма да изпадам в подробни обянения, но другия фактор, който лично на мен много ми пречи е стреса и малкото сън. Завъртяла съм се в порочен кръг на тренировки, малко сън, защото имам разни тревоги и по този начин успявам да се държа. Така, че фактори бол и ако беше само до спазване на режим щеше да е лесно.

Та днес храната:
след тренировка към 8.00-250 грейпфрут и 250 извара Олимпус
12.00-150 грама пилешки гърди с краставица 250 грама
16.00-200 грама кисело мляко и една доза протеин
19.00-200 грама пилешки дроб задушен

Стартирам седмицата с кардио тренировка и корем. Тази седмица ще имам 5 вместо 7 тренировки, ще се опитам да спя поне до 6 в трите дни, които ще тренирам след работа.

Хубава седмица пожелавам!
Здравей! Колко килограма и за колко време успя да свалиш с този режим?

# 663
Прочетох голяма част от отчетната тема като за начало. Търся и давам подкрепа на всички, разбира се. Аз съм от дамите,които имат намерение да коригират личното си тегло с една не особено голяма и същевременно упорита бройка килограми. Моите са четири.
Тези четири се натрупаха постепенно в рамките на около две години, през които служебно се чувствах доста напрегната. Полагах сериозно старание, за да се разбирам добре с четирима мои ръководители последователно, а с някои от тях - и едновременно в матрична организация. Работата ми се получи добре, килограмите ги изпуснах.
С времето намалих организирания спорт и го спрях изобщо. Преди ходех два до три пъти седмично на йога, спорадично плувах и ходех на планина. След това се бях включила успоредно с йогата в едни комбинирани тренировки на базата на контактните форми на карате и тогава бях във върхова форма. Сега само ходя/ ходим със съпруга ми много пеша. "Много" е за някои хора, които имат такова ежедневие, в което са доста в кола. Ние вечер след работа се разхождаме и много по-активно през уикенда. Обикновено имам по едни 10,000 крачки всеки ден, през уикенд стигат и до 25,000 крачки. Това обаче е само в града, което значи не особено значителни промени в денивелацията и съответно за мене това е лесно. Живеем в София, тук не е прекрасното Търново, където може да се ползват стълбите за натоварване.
С храненето през изминалите две години не мога да кажа, че съм правила някакви значителни забежки. Факт е, че има повече картофи от преди. И вероятно тук-таме повече сладко тип баклавичка. Шоколад и като цяло редовно сладко не обичам много. Слагам по парче или две нарязан шоколад в плодовата си салата сутрин.
Преди време съм сваляла пак така 4 килограма и ми беше скучно сама в този процес. Затова реших тук да си намеря съмишленици.
След 2 седмици приключвам с една ангажираност, което ще ми позволи да отделя време за йога. Давам си сметка, че мога и вкъщи да правя йога от youtube и същевременно не ми се получава добре. Все нещо друго захващам..... Промяната на теглото вероятно и хормонално се повлиява с годините. В момента съм на 46 години. Време е спортът да стане отново интензивен.
Е, представих се. Надявам се да ме приемете сред вас 🍀

# 664
  • Мизия
Е, представих се. Надявам се да ме приемете сред вас 🍀
Добре дошла! Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 14:48 от bubanka

# 665
И от мен! И на мен ми остават 4 кг. Blush

# 666
Сиска, аз от недоспиване, стрес и оувъртайм качих едни никакви две кила, но в мазнини изглеждат ужасно. Съсипаха ми почти година усилия. И не че не мога да ги сваля, но нямам силички за това.

Атана, не знам как правиш над 10хил крачки, моят телефон за 8 часа ходене каза 11 хил, а това беше работно проходено време, в нормален офис ден няма просто време да се случи

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 07:10 от Herzen

# 667
2 часа интензивно ходене вечер и през деня малкото ходене до и из офиса. Днес примерно само на едно място съм стояла образно казано и имам 6,800. На обяд мръднах за 15 минути около офиса, че ми бяха малко плътно срещите, и вечерта трябваше веднага да се прибера.

# 668
  • София
Уф! Херци! Hug И аз така от месеци вече!
Стрес, стрес и пак стрес в тъпото бач. И аз +2 кг. даже към 3 отиват, а ги мъча с години мамка му! ( без извинение ).
Държах ги напред-назад, но се разболях и се влачих 10 дни с температура и нос - чешма. 2 дни болничен + уикенд иййй... добре дошли забравени въглехидрати! Паста на корем, домашно суши в гигантически количества, 2 седмици без спорт, щото нали съм бола и.. не мога да си закопчая дънките. Гадост! Ама нали пролет идва и после пък бански ще тУрям... Та, ще стягам редиците Grinning
Давай да мислим за моренцето и хубави и безгрижни бедъри в бански около Велека SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 669
  • Велико Търново
Мислейки за хубавата дестинация до рождения ми ден/трети май/ и почивката в Турция, гледайки фитнес мацките в Инстаграм така хубаво мога да се наям, че не е истина. Добро утро, тази сутрин спах до 5.45 и днес ще видя как ще съм на тренировката.

# 670
В абсолютно същото положение съм, само дето при мен не са два или три, а вече 4-5. Как стана не знам, ни е за 2-3 седмици. Имаше моменти с по плюс кило на ден. Спирам цигарите, само по 3 на ден пуша и освен всичко друго се оказва, че те действат яко на инсулина и спирането рязко се отразява на желанието за ядене на въглехидрати. Ми вярно е. За това от вчера съм на моно и ще бъда желязна, обаче е адски трудно...

# 671
  • Велико Търново
Успех, Дух!

# 672
  • София
Дух, успех и от мен!
Пуша и аз и все ги мисля, че май всички напълняват при спиране и се иска страшна воля хем да откажеш, хем яко диета. Това за инсулина не го знаех. Качва ли се? Аз съм уж преборила се с ИР и това хич не ми звучи обнадеждаващо!

# 673
А, не. Единия килограм с фаст и ревизия на менюто го махнах, остава ми и другия.
Няма да се предавате, пролет иде!

# 674
Дух,дори да си на диета пак ще качиш при спирането на цигари.Нормално физиологично състояние е,но пък е за добро.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт