ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 014
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро.Аз съм отчаяна.След всичкине мъки 10 дена,от 90кг станах....90кг.
На какви мъки си се подложила?
-
Пия сиофор,който изобщо не ми действа добре.Сутрин и вечер вече по 100 коремни преди и най-различни други клякания,лицеви опори и т.н. Сутрин и вечер се мжаа с антицелулитен гел,който пари многото.Пия по 3л вода.Не им нещо цял ден,само вечер в 6 кис. мляко или малко салата.И няма ефект.А,и трите дена имах ходения из Плевен сигурно по 2-3км пеш.

# 121
-
Пия сиофор,който изобщо не ми действа добре.Сутрин и вечер вече по 100 коремни преди и най-различни други клякания,лицеви опори и т.н. Сутрин и вечер се мжаа с антицелулитен гел,който пари многото.Пия по 3л вода.Не им нещо цял ден,само вечер в 6 кис. мляко или малко салата.И няма ефект.А,и трите дена имах ходения из Плевен сигурно по 2-3км пеш.
Т.е., 10 дена караш на фотосинтеза, почти нищо не ядеш, спортуваш всеки ден?
Естествено, че тялото се бори.Дори още по-ожесточено ще почне да си пази запасите.
Не се отслабва с глад.А с правилно хранене.
Спорта е за оформяне и стягане, не за отслабване.

# 122
Сиофор няма да подейства веднага според мен. Поне при мен Метфогамата не подейства изведнъж. Между другото, неслучайно се приема с храна. Това, което правите, може да Ви навреди сериозно. И без друго страничните ефекти са често явление, а какво очаквате при тази ситуация?
А и с този глад блокирате метаболизма. Накрая освен да сте 90-килограмова жена, колабираща по улиците, друго няма да се случи.

# 123
-
Тези гелове за мазане ги забрави.
Яж поне 2 пъти, какъв е този зверски глад...ходенето пеш е добре.

# 124
Няма как килограми, трупани вероятно с години, да изчезнат с 10 дни глад, абсурдно е просто. Дори и от глада да има ефект тялото ще ви отмъсти, когато все някога започнете да се храните нормално, ще качите двойно на сваленото. Аз с режим и спорт видях резултата месесци след началото на усилията, много месеци, не един, два или три. Хранете се разумно, спортувайте  редовно и рано оли късно ще има ефект, не губете мотивация, действайте дисциплинирано, това е начинът.

# 125
Няма как килограми, трупани вероятно с години, да изчезнат с 10 дни глад, абсурдно е просто. Дори и от глада да има ефект тялото ще ви отмъсти, когато все някога започнете да се храните нормално, ще качите двойно на сваленото. Аз с режим и спорт видях резултата месесци след началото на усилията, много месеци, не един, два или три. Хранете се разумно, спортувайте  редовно и рано оли късно ще има ефект, не губете мотивация, действайте дисциплинирано, това е начинът.
Не са трупани с години.От хормонални терапии са.През годините си ям както си пише по книгите и поддържам 74-76кг.Почвам ин витро процедура и за два месеца ставам над 90кг.И при трите неуспешни процедури съм така.

# 126
  • София
Аз още като започна си казах мнението, че сиофор нагладно не е никак добра идея. И то нямам предвид да ядеш краставица или км, а нещо, което пълни корема - месо, млечни, варива, дори и мляко с овес, зависи колко ти е КЗ.
Стабилното сваляне ще започне, когато нормализираш показателите. При здравословни проблеми може да продължи и месеци на режим и тогава да започне да има ефект, но ако си спазваш нещата, в един момент ще стане рязко сваляне и ще видиш, че си е заслужвало. Трябва търпение. Няма смисъл да се ядосваш за 10 дни, свикни с идеята, че ще ти трябват месеци наред на режим, за да постигнеш желаното, а после и цял живот, за да го поддържаш, но олекотен вариант.
Пиша ги тези неща от опит, пила съм сиофор и знам колко е отчайващо. Реално може да имаш късмет и отслабването да започне още утре. При мен всеки път е различно.

# 127
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
2-3 км.пеш е капка в морето.Трябва си яко движение.

# 128
Знам.Но нямам време.Едвам успявам да отделя по час за упражненията.Аз съм в село много близо до град.Само аз съм вкъщи и цялата работа е за мен.Имам животни,храня ги,поя ги,чистя им.Всеки ден цепя дърва за две печки+бойлер на дърва.Готвя,чистя два етажа и просто в ежедневието си нямам време да се разхождам насам-натам.И днес примерно,пак ще ходя пеш 2-3км,понеже ще ходя до Кауфланд.Имам голям двор с овошки.Само по 2 часа мета листата,дето падат всеки ден.Просто нямам време за повече

# 129
Е, то всичко това си влиза в графа "физическа активност" и дори клони към голяма. Но от това не се отслабва, не отричам полезността, дори напротив в графа е "жизнена необходимост".
Трябва храната да се дообмисли. Това салата и кисело мляко си е гладуване, което влияе на кортизола, а киселото мляко и на инсулина.

# 130
Страхотно оживление в темата ни  Simple Smile Много се радвам и ще се опитам да пиша по-редовно, та дано се мотивирам за повече постоянство най-после.
Бях се засилила да правя натоварване с глюкоза, че някои показатели са ми на кантар, но се отказах. Каквото и да излезе няма да ми повлияе до колкото се познавам.
Последните не знам точно колко години качвам килограми лятото и като дойде зимата се стряскам, че ще достигна трицифрено число и се взимам за кратко в ръце. И сега така се очертава. Дано този път бъда по-постоянна, че определено тези килограми вече ми пречат. За новите, килограмите ми варират 97-99кг.
Lunatichka92, и аз мисля, че храната трябва да пипнеш. При твоето ежедневие няма да издържиш дълго на глад.

# 131
Oффф, аз пак съм отчаяна. В неделя едната ми дъщеря имаше имен ден и се бяхме събрали семейно с бабите и дядовците вечерта. И тогава баща ми ни в клин , ни в ръкав ми каза, че май съм напълняла.  А аз дори свалих 2 кг! А за сетра ми ,която е по-ниска, по-пълна и освен това нито се ограничава, нито ходи на фитнес й каза, че е поотслабнала!!! Направо се сринах и тотално демотивирах!!! Е, ходя пак на фитнес, тъй като съм платила абонамента, но откъм храненията не съм много ОК... А така искам до лятото да съм ги свалила тези пусти 10-12 кг!!!

# 132
Аз пък напълнявам рязко през есента и зимата  - и това всяка  година като по часовник 2-3-4 кг., уж без особено променен режим на хранене, който е либерално ВМ НВ. Направо се отчайвам и аз вече. Една напред, две назад... Сякаш организмът си иска повече уплътнение за по-студеното време и си го взима гадта.Joy

# 133
Oффф, аз пак съм отчаяна. В неделя едната ми дъщеря имаше имен ден и се бяхме събрали семейно с бабите и дядовците вечерта. И тогава баща ми ни в клин , ни в ръкав ми каза, че май съм напълняла.  А аз дори свалих 2 кг! А за сетра ми ,която е по-ниска, по-пълна и освен това нито се ограничава, нито ходи на фитнес й каза, че е поотслабнала!!! Направо се сринах и тотално демотивирах!!! Е, ходя пак на фитнес, тъй като съм платила абонамента, но откъм храненията не съм много ОК... А така искам до лятото да съм ги свалила тези пусти 10-12 кг!!!
Такива неща не би трябвало да ти влияят на мотивацията. Ходиш си на фитнес, спазваш си режима, и резултатите ще дойдат. Пък кой, какво казал, да не ти дреме, свиркай си.

# 134
Аз пък напълнявам рязко през есента и зимата  - и това всяка  година като по часовник 2-3-4 кг., уж без особено променен режим на хранене, който е либерално ВМ НВ. Направо се отчайвам и аз вече. Една напред, две назад... Сякаш организмът си иска повече уплътнение за по-студеното време и си го взима гадта.Joy
НОрмално е, проста биология....тялото трупва едни 2-3 кг, за да се пази от студа.Напролет, като се стопли, минава на по-лека храна, не толкова калорична, и се освобождава от тези "топлещи" кг.   Smiley
Проблем е, когато се качат не 2-3, а 10 или повече кг  за 1-2-3 месеца...
Oффф, аз пак съм отчаяна. В неделя едната ми дъщеря имаше имен ден и се бяхме събрали семейно с бабите и дядовците вечерта. И тогава баща ми ни в клин , ни в ръкав ми каза, че май съм напълняла.  А аз дори свалих 2 кг! А за сетра ми ,която е по-ниска, по-пълна и освен това нито се ограничава, нито ходи на фитнес й каза, че е поотслабнала!!! Направо се сринах и тотално демотивирах!!! Е, ходя пак на фитнес, тъй като съм платила абонамента, но откъм храненията не съм много ОК... А така искам до лятото да съм ги свалила тези пусти 10-12 кг!!!
Без да оправиш храната, може и да не се получи...
А ако вкараш в ред храната, може и без особен спорт да стане.
Визията е 80-85% храна, 15% спорт.Само със спорт, трудна работа...

Общи условия

Активация на акаунт