ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 014
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Oффф, аз пак съм отчаяна. В неделя едната ми дъщеря имаше имен ден и се бяхме събрали семейно с бабите и дядовците вечерта. И тогава баща ми ни в клин , ни в ръкав ми каза, че май съм напълняла.  А аз дори свалих 2 кг! А за сетра ми ,която е по-ниска, по-пълна и освен това нито се ограничава, нито ходи на фитнес й каза, че е поотслабнала!!! Направо се сринах и тотално демотивирах!!! Е, ходя пак на фитнес, тъй като съм платила абонамента, но откъм храненията не съм много ОК... А така искам до лятото да съм ги свалила тези пусти 10-12 кг!!!
Най-вероятно бащати мнооого държи на теб и това е един вид да те мотивира.
Моят баща ми сипваше ракийка на дъното на чашата (бях 30 годинишна), а на снахата си (бременна) пълна чашка. Беше ми много обидно и направо отказвах въпросната ракия. Сега разбирам, че начина по който ме гледаше е бил важен, а не тази ракийка.
z.2012, радвам се да те "видя" и този път ще те следя и "наритвам".

# 136
  • София
зетче, връщай се в играта! Тук сме си, помня, че преди като пишеше редовно и имаше успех.

mena805, 2кг не се забелязват. Тази година свалих твърдо 12 кг, започнаха първите хора да забелязват чак, когато стана 8 кг. Преди това 1-2 пъти майка ми ми беше казала, но то беше само, защото знаеше, че се старая, но всъщност не го мислеше и ми беше много, много криво.

milavital, и аз съм от качващите през зимата и трудноотслабващите този период. Студено е и тялото все иска храна, за да се затопли.

Lunatichka92, трябваше с това да зпачонеш. Това с ходенето по еди си колко км на ден е за градските хора, които водят заседнал начин на живот. Ти минаваш и по-голямо разстояние с работата покрай къщата, животните, листата, лятото градина. Ще е полезно един ден да си зачесеш, ако нямаш гривна, дръж цял ден телефона в теб, измисли как да го закрепиш, че наистина да е с теб от събуждането до лягането. Нека ти преброи крачките и ще видиш колко ти е реалното движение тогава.
Явно движението ти е достатъчно, проблемът е най-вече хормонален и хранителен, за да има ефект, хормоните трябва да се стабилизират, а това не може да стане при стрес на тялото. Поне моето не става. Тази година отслабнах като напуснах работа, положението там беше станало нетърпимо, пиех метфогамма през последните месеци там, но ежедневното спане по 4 часа и стрес не даваха резултати с килограмите, въпреки че бях намалила много В и като цяло храната. Така че моят съвет е да не стресираш тялото си, да намалиш стреса в ежедневието си колкото е възможно, да се успокоиш за нещата, които ти предстоят и тялото ще започне бързо да ти се отблагодарява. В правилната посока действаш, щом си се взела в ръце.

Малко и за мен отчет. Закотвила съм си се на около 59 кг. Мноого са ми, но нещо не се получава свалянето, застудяването си оказва думата. Мислех от утре да започна моно, но забравих, че коледното парти е в събота. Така че моното го местя от неделя/понеделник.
Вчера си купих нова рокля, ХС, нямаше С, еластична е в горната част, така че си влизам без проблем. Влюбих се в нея, надявам се скоро да отслабна 2-3 кг, за да ми стои по-добре и на ръцете, не седи сякаш ми е малка, с дълги ръкави е, просто ми се очертават и така виждам истината.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 18:01 от Niya-

# 137
Ния и аз съм на твоите килограми, но абсурд да вляза в нещо ХС.  Twisted Evil

# 138
  • Велико Търново
Ния и аз съм на твоите килограми, но абсурд да вляза в нещо ХС.  Twisted Evil

Аз съм два отгоре и всичките ми потници, блузи, пуловери и т.н. са xs, което, обаче не значи, че и надолу е същия размер. Предстоят ми два коледни бала, но нови рокли няма да купувам. Ръцете и гърба ще са на показ, краката както обикновено скрити Mr. GreenТази вечер ми казаха, че съм отслабнала, но аз като, че ли вече не  съм така вманиачена. Тренирам си всяка сутрин в 6 часа, ям си по режима на Юли, някой път увеличавам количеството месо, но храни, които не са в режима не ям.

# 139
Сака, якета, блузи нося М-ка или 40 номер, а панталон , дънки, рокли 38 номер. 59кг 170 см.  Rolling Eyes Мога сигурно да обуя панталон S, но ще ми е е много прилепнал и няма да ми е удобно. Парката която взех е М, добре ми е. Поръчах си малко парцалки от Манго аутлета, пак 40-ти номер и М-ки...

# 140
Блузи, топове, пуловери варират при мен от XS до M според модела и марката, но от кръста надолу положението е зле. Отиваме на L-XL. Успях след близо 4 месеца лечение да обуя 38ми номер панталон прав модел. Confused Двете половини на тялото ми водят различен живот.

# 141
То аз съм 60/160, панталоните са ми S, но ризите са 42 размер, въпрос на структура

Как точно се изяждат 6!!! млека на вечеря?
Спри коремните, прави лицеви и планкове. И с тия проблеми мини на ВМ- НВД, без млечни

Аз пробвам моно, но май само така си говоря...

# 142
Момичета, благодаря ви за мотивиращите думи! Окуражихте ме и продължавам с нови сили и вяра! Да се надяваме минусът да стане по-голям през следващия месец и да не чувам повече подобни подмятания. Успех на всички!  Kissing Face Flowers Four Leaf Clover

# 143
Успех,mena☺.Аз вчера сутринта ядох половин печено пилешко бутче.За вечеря другата половинка и една голяма чиния зелена салата.Оббаче снощи бяхме на рожден ден.Хората дали 90лв за едно малка торта.Сложиха ми,аз естествено не ядох.Добре,ама настояха да си вземем за вкъщи.Изкуших се е си взех малко.Е да,колкото умирах за сладко (миналата година ме болеше много зъб.Бях се събрала пари за направа изненада на ММ.Купих огромна торта за 35лв.Отидох в 2 часа и се изнася зъба и в 6 вече бях видяла сметката на половината торта),сега ядох парче колкото кибритена кутийка и все едно буца ми заседна на гърлото.Все едно ме беше гнус от сладкото. ТОВА Е ОГРОМЕН НАПРЕДЪК

# 144
Аз вчера сутринта ядох половин печено пилешко бутче.За вечеря другата половинка и една голяма чиния зелена салата.

Това въобще за хранене ли се брои? Половин пилешко бутче. Да е пуешко, по- бива! А ако това ти е била цялата храна за деня, без значение колко зелена салата е имало в голямата чиния, в най- скоро време ще "скъсаш синджира" и ще компенсираш сериозно, при това буквално с каквото ти се изпречи пред очите. Аз поне на себе си не бих си причинила такъв глад. Защото това си е глад. Казвам го с най- добри чувства, да не се приема назидателно, или като каране, моля. Innocent С подобен тип хранене не си правим услуга, напротив- съсипваме си здравето и си прецакваме метаболизма.

# 145
Цяло бутче и салата е безумно малко за цял ден.
Ще си прецакаш тотално метаболизма и дори да свалиш, ще върнеш двойно след това.

# 146
И,какво и по колко да ям?Свикнах вече така,изобщо не огладнявам.Мисля,че е достатъчно.Това си е 300гр месо.

# 147
Едно бутче и малко "трева" и на едно ядене не ми стига. След час съм гладна. Снощи пекох цяло пиле, изядох едното голямо бутче +част от бялото месо с 2-3 с л майонеза, салата, маслини около 10-на. Уточнявам, че с такова хранене свалих и НАД 30 кг.

# 148
И,какво и по колко да ям?Свикнах вече така,изобщо не огладнявам.Мисля,че е достатъчно.Това си е 300гр месо.

Какъв режим следвате? Важно е, за да знаем как да отговорим.
Логично е да имате минимум три хранения през деня, а най-добре е да са пет.

# 149
А според мен МАКСИМУМ три хранения на ден , но хранене като за възрастен човек. Да се държи постоянно инсулина висок с постоянно похапване не е добре , независимо от начина на хранене.

Общи условия

Активация на акаунт