ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 083
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Лъки, ти ще отслабваш ли още или мислиш да заддържаш вече?

Да ти кажа още на 60 кг мислех да задържам. Обаче, по тия коледи софри нямаше нищо за ядене по моя режим. Малко зелева салата и само плодове. И вино разбира се. Всичко ми е голямо, наложи се да купувам дрехи.  Mr. Green

Тук съм на отчет. Днес кантара показва 57.4 кг, което е -15 кг  от май месец на сам.
След 10 дневна ваканция съм на минус. Доволна.
Днес в самолета от София летяхме с доктор Емилова, много и се зарадвах.  Blush
Извинявам се, сигурно сте казали как, но тъкмо влизам в темата и не мога да се стърпя да не попитам-как успяхте?
Пиша доста в темата. С Емилова съм аз. Олекотен вариант. Не гладувам.

# 256
И аз в темата. Имам режим от Румяна Илиева, който не спазвам, но от утре започвам. В момента кърмя активно, без заместено хранене, нищо, че е вече на годинка. Имам два килограма, които много ме притесняват и искам да махна, за да придобия старата си форма.

# 257
Колко много може да те притесняват 2 кг. Аз имах 10 които не ме притесняваха, ама си казах "айде за сватбата ще съм финна кума". Flutter Оказа се, че са били 15 за сваляне. В момента съм перфектни килограми за ръстта си.

# 258
Притесняват ме, защото имам коремче. Те са точно там. Иначе се пъхам в старите си дрехи вече. Стремя се към 51 кг, както и към стегната фигура, каквато винаги съм имала, но не и сега.

# 259
Притесняват ме, защото имам коремче. Те са точно там. Иначе се пъхам в старите си дрехи вече. Стремя се към 51 кг, както и към стегната фигура, каквато винаги съм имала, но не и сега.
Според мен ще ги свалиш лесно. Повече разходки с количката (аз въртях километри)повече вода,правилен хранителен режим и готово.

# 260
Според мен ще ги свалиш лесно. Повече разходки с количката (аз въртях километри)повече вода,правилен хранителен режим и готово.
Лошото е, че си стоя вкъщи, ям тесто и шоколад и не пия вода Simple Smile

# 261
Лошото е, че си стоя вкъщи, ям тесто и шоколад и не пия вода Simple Smile
Значи знаеш къде е грешката.

# 262
Здравейте, сладкодумни мами!

От доста време ви чета и накрая реших и аз да се включа.
Тази сутрин реших най-сетне да се кача на кантара и да приема суровата действителност. Нахъсана съм да започна годината по прекрасен начин, като това включва и грижата за тялото ми.

Ще се радвам да се насърчаваме взаимно и да си помагаме, когато имаме нужда от това.

Стартирам с 87,9 кг. и пет дни изчистване с кленов сироп, лимони и джинджифил. Направих 30-минутна тренировка, като следобед ми предстоят и коремни преси + планк.

Колебая се след приключването на тези 5 дни, как да продължа - дали да се захраня и да премина няколко седмици на плодове и зеленчуци или да опитам с Дюкан? Преди години тази диета ми се отразяваше изключително благоприятно, но сега, навярно, няма да е точно така - метаболизмът ми е доста по-бавен.

Ще се радвам да чуя мненията ви Simple Smile

И да не пропусна - може би за някои ще прозвучи гръмко, но целта ми е около 10 килограма за един месец. Смятам, че е напълно осъществимо.

Прекрасен ден, мами!

# 263
Трудно, но възможно. Бъди готова обаче после скорострелно да ги качиш обратно, че и с "подарък" още няколко отгоре. Много кг се свалят бързо само с глад, а да стоиш гладна цял живот не става. Успех все пак!

# 264
Трудно, но възможно. Бъди готова обаче после скорострелно да ги качиш обратно, че и с "подарък" още няколко отгоре. Много кг се свалят бързо само с глад, а да стоиш гладна цял живот не става. Успех все пак!

Благодаря! Ще се постарая да задържа чрез физическа активност и промяна в досегашния режим на хранене, ако изобщо мога да нарека подобно нещо режим.

Диетувам от дълги години и съм наясно с йо-йо ефекта, който, за радост, при мен не се е появявал просто ей така.  Винаги, когато съм възвръщала свалени килограми, съм се стараела умело да си го причиня.

Нека видим Simple Smile И благодаря!

# 265
Е ,при близо 90 кг е съвсем реално за около месец 10-на кг.После ще се забавят нещата.Направи си режим,които дългосрочно ще можеш да спазваш.Най-бързо с месо /яйца и зеленчуци се сваля,или плодове/зеленчуци.

# 266
Споделям, че бързата работа е срам за майстора.
10 кг за 1 месец са сериозна цел и не мисля, че е разумна. 3 месеца са по добър срок (според мен).

Аз от събота отчитам +1 кг, но го отдавам на ПМС и спокойствието да съм си отново у дома.  Crazy

# 267
Споделям, че бързата работа е срам за майстора.
10 кг за 1 месец са сериозна цел и не мисля, че е разумна. 3 месеца са по добър срок (според мен).

Аз от събота отчитам +1 кг, но го отдавам на ПМС и спокойствието да съм си отново у дома.  Crazy

Съчувствам искрено, защото преди и по време на цикъл качвам до 3 килограма и се чувствам като подут балон...

# 268
Аз отчитам -3 кг за 3 дни.Ама съм болна от шарка ...та съм тук-там на някой плод.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 18:26 от vladiv93

# 269
тц-тц, влади, как успя да я лепнеш
бързо и безболезнено оздравяване Hug

Общи условия

Активация на акаунт