Къде в Пловдив??? - 83

• 34 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За кога ти трябва транспорт до Хисаря? Може и на лични да ми отговориш, стига да не е за тази вечер.

Намери ли сте стопанинът на Кокер шпаньола?

Става дума за след НГ, най-късно 10 ч трябва да съм в Хисаря, но от София без кола това е невъзможно.

# 226
За след НГ по принцип или точно на 1ви?

Вариант: влак София - Карлово тръгва 6.20, пристига 9.20 / има и 5.30-9.00
Автобус Карлово-Хисаря - тръгва 9.30, пристига 10.00
Гарата и автогарата са едно до друго.

Ама то така с половинчати информации, които пускаш, трудно ще ти помогне някой съвсем конкретно.
Първо беше хотел, после такси, ама не било рано, после късно, после до 10...

Варианти има със сигурност, обаче така трудно ще се получи Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 21:48 от duhi_puhi

# 227
  • София
За след НГ по принцип или точно на 1ви?

Вариант: влак София - Карлово тръгва 6.20, пристига 9.20
Автобус Карлово-Хисаря - тръгва 9.30, пристига 10.00
Гарата и автогарата са едно до друго.

Ама то така с половинчати информации, които пускаш, трудно ще ти помогне някой съвсем конкретно.
Първо беше хотел, после такси, ама не било рано, после късно, после до 10...

Варианти има със сигурност, обаче така трудно ще се получи Simple Smile

Само че никой не предвижда, че влаковете винаги закъсняват. А се интересувах от хотел, за да преспя предната вечер и да хвана на сутринта транспорт, който пристига преди 10 в Хисаря.
Как да намеря разписанието на автогарата в Карлово?
И за да не е половинчата информацията, за 07/01 ми е важно .

# 228
Има и влак в 9, който пристига в Карлово. Тръгва 5.30 от СФ.
Пишеш в гугъл Автогара Карлово и намираш Simple Smile
http://m.karlovobg.eu/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=s … =1618&Itemid=

Направо си отивай от предната вечвр в Хисаря тогава и си спи до 9.30, като е важно.

Иначе има вариант, а кой как закъснява... Това няма как да знаеш. Тогава хаващаш нощния, дремеш 2-3 часа на гарата Пловдив или Карлово и после първия за Хисаря.
Ей тук си играй с гарите:
http://razpisanie.bdz.bg

Може и през Стара Загора и да спиш във влаковете с малко обиколка Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 21:56 от duhi_puhi

# 229
Здравейте.Къде има обущар в Тракия,който да работи бързо и качествено?

В търговския център до паркинга срещу бившия Триумф, на първия етаж вдясно. На мен ми се струва, че взима леко скъпо, но е много добър.

Някой питаше за мдф плоскости. Сещам се за фирма Мебелин 07 - намира се от село Труд като идваш, на ж.п.прелеза вдясно свиваш към стъкларския завод и пътят те води. Не знам дали работят с частни клиенти, може би е добре да се пита по телефон. В Съливер също вършат такива неща.

# 230
Аз съм от доволните от Съливер. Малко са туткави, понякога не си струва при тях, защото искат да платиш цяла плоскост, а на теб ти трябва доста по-малко. Но са перфектни в кантирането.

# 231
  • до най-прекрасния мъж
tonynette, благодаря много за насоката за сервиз за проблемната микровълнова. За един следобед я оправи човека и не взе скъпо - 35 лв.
Имала е дребен проблем по електрониката.

# 232
Здравейте, знаете ли къде има магазин за подаръчни кутии. Трябва ми кутия за рамка, формат около А4 /малко по-голяма/.

# 233
Здравейте, трябват ми МДФ плоскости, в Алати няма. Искам да могат да ми отрежат размери които ми трябват. Също богат избор на душ кабини, че нашата е счупена да я сменя.
Съливера за плоскости до руския пазар, а за душ кабини може да видите в баня стил.

# 234
Здравейте, знаете ли къде има магазин за подаръчни кутии. Трябва ми кутия за рамка, формат около А4 /малко по-голяма/.
Честно казано не знам дали има точно кутии, но на Железарска наскоро откриха нещо като ателие за опаковане на подаръци, може да проверите, ако ви е по път. Г/д с/ Какаду.

# 235
  • Близко съм
Мили дами, бихте ли ми препоръчали добър гастроентеролог, който й да разбира от хеликобактер (имам и гастрит от 14-15г), не съм сигурна дали я имам, но имам подозрения. И  дали това изследване може да се направи предварително и тогава да ида на специалист, или първо да си мина прегледа.

# 236
Не знам дали ще можете да ми помогнете, но да си питам.
Търся да купя от Лидл комплект ел. четки за зъби, които в момента са на промоция, но в най-близкия до нас няма налични.
Някоя от вас да е виждала налични комплекти в някои от останалите Лидъл или идея как да се свържа с някои от магазините.
Звънях на клиентския номер в сайта на Лидъл, но не можели да дадат информация, а нямам под ръка касова бележка да видя номер на някой от филиалите в Пловдив.
Благодаря предварително.

# 237
Мили дами, бихте ли ми препоръчали добър гастроентеролог, който й да разбира от хеликобактер (имам и гастрит от 14-15г), не съм сигурна дали я имам, но имам подозрения. И  дали това изследване може да се направи предварително и тогава да ида на специалист, или първо да си мина прегледа.
Здравейте, доктор Акрабова има и частен кабинет. Значи има 3 вида изследване с венозна кръв, ако или при гастроскопия взимат проба, но лекари са ми казвали, че вярват само на 3-тия вид. Обади и се и я питай предварително от пит глава не боли Simple Smile

# 238
  • Пловдив
Не знам дали ще можете да ми помогнете, но да си питам.
Търся да купя от Лидл комплект ел. четки за зъби, които в момента са на промоция, но в най-близкия до нас няма налични.
Някоя от вас да е виждала налични комплекти в някои от останалите Лидъл или идея как да се свържа с някои от магазините.
Звънях на клиентския номер в сайта на Лидъл, но не можели да дадат информация, а нямам под ръка касова бележка да видя номер на някой от филиалите в Пловдив.
Благодаря предварително.
За наличност на определен артикул в магазините съм пускала запитване чрез формата на сайта им. Отговарят по mail сравнително бързо.

# 239
Аз съм доволна от д-р Дафина Ганева. Работи със Здравната каса и свободен прием, но обикновено се чака доста за преглед.

Общи условия

Активация на акаунт