За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Четем пишем и няма кой да ни отрази.
За Дявола на Марч сме писали още преди година, после пак като излезе на български. Разбирам, че е по-лесно да влезеш и веднага да питаш, но ползвайте я тая търсачка, работи.

# 541
  • близо под тепетата
Изчетох Бий се или бягай - много ми хареса, смях се, плаках, щастлив край. Доволна съм Simple Smile
Изчетох и Гадже за една седмица - допадна ми, ще прочета и втората книга тези дни.
Сега започнах В леглото на дявола, още съм на първа глава, та не знам дали ще ми допадне. После мисля да мина Споделеният апартамент и чак тогава да започна втората книга за гаджетата... Дано не ми мине черна котка пътя Joy
Ако някой иска на английски трите книги Forge trilogy, мога да пратя по пощата.

# 542
https://www.goodreads.com/book/show/45426764-roan това приключих преди малко.  Обичам поредицата и авторката.
Довърших и https://www.goodreads.com/book/show/48476840-the-rebel-king - определено е по-интересна от първата, заслужава си 5те звезди.
https://www.goodreads.com/book/show/46200890-craving-rose - препрочетох и тази, също любима рокерска поредица, чакам с нетърпение следващата книга за сестрата на Роуз - Сесилия, тази година трябва да излезе.
https://www.goodreads.com/book/show/48897318-king-of-the-causeway - това прочетох също, за любителите на поредицата - интрото е епично!

Между другото, как превеждате novel и novella? Novel мисля, че се води роман на български, не новела,  но на novella не мога да се ориентирам какъв е преводът. Разказ?

# 543
  • София
Кратък роман е.
"Бий се или бягай" съм около 70% и също много ми харесва.

# 544
В момента чета "Съдбовно бягство"на Сюзън Елизабет Филипс, увлекателна и интригуваща книжка с нетърпение чакам да разбера какво ще стане с главните герои Blush

# 545
Здравейте и от мен. Не искам да се повтарям ако някоя от вас по-рано е споделила същото мнение, но аз горещо ще препоръчам авторкато Колийн Хувър. Скоро прочетох две от нейните книги и искам още. Аз съм чела "Най-доброто в теб" и "Жестока любов".

# 546
Здравейте и от мен. Не искам да се повтарям ако някоя от вас по-рано е споделила същото мнение, но аз горещо ще препоръчам авторкато Колийн Хувър. Скоро прочетох две от нейните книги и искам още. Аз съм чела "Най-доброто в теб" и "Жестока любов".
И на мен Хувър ми е любимка. Открих я миналата година и изчетох всички нейни книги преведени на български. "Най-доброто в теб" ми е любима, може би, защото я прочетох първа и ми хареса много. От там и любовта ми към авторката. Прочети и останалите, щом ти харесват тези. Тази година ще излезе и нова, някакъв психотрилър, което ме учуди, но ще я чакам.

# 547
Гледах търсачката, но не намерих мнемие за Лорейн Хийт, някой чел ли е нещо от нея ?

# 548
Прочетох  "Господин Неустоим" на СЕФ по ваши препоръки и на моменти ми напомни на друга нейна "Героите са моята слабост". И двете са доста приятни книжки.
Сега и аз съм на  "Бий се или бягай"  и още в началото се чудех на главната как не му фрасна един на този нахалник Smiley  Но пък иначе добре е написана и ми върви четенето засега. Аз на Саманта досега най съм харесала  "Герой", ще видим дали тази ще успее да я измести.

# 549
  • Rennes, France
Здравейте,
Чета и следя коментарите ви, затова реших и да се включа, да поделя и аз.

Саманта Йънг - чела съм цялата поредица Дъблин стрийт. От новите четох "Бий се или бягай" - хареса ми. Четох и втората от поредицата Хартуел, допадна ми също. Но май първата от Хартуел, няма да я купя като чета коментарите ви. Видях обаче коментар за "Герой" - къде мога да я намеря? Имайки предвид че не чета ел. книги...

За книга с мъж, койте не е така отракан в секса, се сетих за книгата на Миа Шеридън - "Гласът на любовта" - допадна ми много. Затова и си взех втората "Само ти" - е, още не съм я дочела. Не ми харесва. Другите две след нея, нещо не ми вдъхват много доверие...ще се радвам на мнения.

Иначе последно четох:
Джули Джеймс - Сватбена лудост, много ми хареса. Но по принцип й харесвам всички енйни книги.
Маделин Хънтър - Греховна в сатен / Перлено сияние - не са лоши, допаднаха ми.
Л. Дж. Шен - Крадецът на целувки, не е лоша, но много не харесвам книги в които героинята е доста млада.
Четох и на Сара Джио "    Теменужки през март" - хареса ми.

От четеното от вас, съм набелязала "Попи" на Лайза Клейпас и "Великолепно" на Джулия Куин - имам нейни две книги "Тайните дневници на мис Миранда Чийвър" и "Какво се случи в Лондон" - първата ми хареса повече.
Книгите на Марч, нещо като ви чета, не виждам много смисъл да купувам.
Нещо да ми кажете за книгите на Лиса Рене Джоунс? Има две: Горещи тайни и Опасни тайни...
Чакам да прочета мнения и за "Кралска тайна" ...за да преценя дали да я купувамм.
Та общо взето това е което чета. Ако нещо ви хрумне в тази насока, пишете ще се радвам на мнения.
Книгите на СЕФ, почти всички съм ги чела. Странно но "Тероите са моята страст" - не мога да я дочета.
Кристен Ашли - имам ги и трите книги, не са лоши.

Приятно четене на всички.

# 550
"Герой" е само е-книга, но ако искаш има различни приложения и за телефон, ако нямаш четец.
Лиса Рене Джоунс - хубави са, леко трилърчета, леки за четене, историята ми харесва и ако правилно се сещам, не са вулгарни(можеш да ги изтеглиш и минеш няколко листа да добиеш представа)
"Кралска тайна" е повече трилър, отколкото любовен роман. Има интрига, заплетена история и доста обрати, никаква еротика
Марч ми е любима, но тя е еротика, имаи в предвид

# 551
  • София
Току-що приключих "Бий се или бягай" и ми хареса много. И двамата главни ми харесаха като образи, и останалите също, и развитието на историята много ми хареса. В общи линии се нареди сред любимите ми книги на авторката.

Някой чел ли е това – https://www.goodreads.com/book/show/48409643-in-peace-lies-havoc
Два пъти четох резюмето и пак не разбрах за какво става въпрос, но ми звучи интересно Smile

# 552
Току-що приключих "Бий се или бягай" и ми хареса много. И двамата главни ми харесаха като образи, и останалите също, и развитието на историята много ми хареса. В общи линии се нареди сред любимите ми книги на авторката.

Някой чел ли е това – https://www.goodreads.com/book/show/48409643-in-peace-lies-havoc
Два пъти четох резюмето и пак не разбрах за какво става въпрос, но ми звучи интересно Smile

На мен не ми допада авторката, чела съм 3 от книгите й, "мъчих се" да я харесам, защото има доста фенове, но се отказах за сега. Въпреки че тази е нова и може да е задобряла. Aко я прочетеш, моля те за мнение, може да й дам втори шанс. Simple Smile

# 553
  • София
Ако я прочета, ще пиша, да Simple Smile

# 554
Чела съм първите 3 книги от тази поредица - https://www.goodreads.com/series/195195-elite-king-s-club - на Amo Jones. Признавам си, че на инат ги прочетох.... Имах чувството, че всичко се повтаря и аха да разбереш за какво става дума и идва края на книгата. Честно казано вече не мисля да се занимавам с тази авторка.

Общи условия

Активация на акаунт