Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама! епизод 2

• 16 177
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Честито на мама nike за бебе Ния! Много щастие да и донесе!

Честито на мама Narina! Да е жива и здрава бебе Пламена и да расте весела и щастлива!

Ехеее, браво на ivka76! Роди се това бебе Цветан най- после! Честито на Ивка и таткото, желая им много радост с малкото момченце!

На мен днес ми казаха, че бебето е добре и няма медицински причини за секцио. И решихме да чакаме да тръгнат нещата по естествен път поне до термина. Тогава ще го премерят пак и ако е много голямо, пак ще мислим. Много ми стана смешно, като ми пожелаха контракции. Аз дето повече от 3 месеца бях с толкова силни контракции и трябваше да лежа, сега нямам нито една. Започвам да изпробвам днес бабешките рецепти за предизвикване.  hahaha

Има снимки в албума от Крисс77 и бебе Паеел. Значи бебчо е добре, за което много се радвам.  Дано да дойде майката да разкаже как са.

Много късмет на раждащите днес и лек ден на мамите с бебета и коремчета!

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 12:05 от Nadejda

# 106
Айде, докато се обърне човек, още един малък мъж се е появил - мама NANNY е родила вчера своя малък принц Даниел newsm10

Щастливата му леля го записала директно в темата ни в родени2006, ама ние от службата за следене на ЮЛСКИТЕ бебета не спим  newsm08

ЧЕСТИТО на щастливите родители и на развълнуваната леля   bouquet

пп. Наденце, супер, че всичко е ок с бебока ти, стискам ти палци newsm10
аз от снощи пак почнах с болезнените контракции, да видим докъде ще я докараме тоя път...
ако се позагубя няколко дни, няма да се чудите къде съм, нали smile3532

# 107
От днес си имам братче : Пиер-Павел, 3,700 кг, 51 cm.
Мама Лала, Тати и Аз сме много щастливи !

Мишел

# 108
Здравейте мами и честито на всички родили за бебоците!!!
Пожелавам на Надето бързо и лесно раждане, а не като моето, понеже и Дамяна беше доста порастнала / но не ми казаха колко е главичката само обиколката знам че е 35 см/ Но има и положителни страни водим класацията при девойките Joy, а и при младежите май сме на първо място hahaha
Аз не че нямам време, а просто нямам сили и енергия да стоя пред компа, главата ми ще се спраска от безсънието, но надявам се скоро да свикна и да се включвам по-често.
От 6 дни сме отново само на кърма, след като свърших антибиотика/ а през това време какво цедене му дръпнах/ а кърма имам доста за сега и след хранене изцеждам по доста но я хвърлям страх ме е да не я разваля и да направим беля. То и сега Дамяна се подриска пак от кърмата ли или настинка ли не знам, та пак пием прахче смекта и има зелено в акито и педито ще идва днес да я види. Пъпчето и то се закучило не иска да пада, а бе изобщо трудно е да си мама bowuu, но е и прекрасно. Стига съм ви досаждала!!!
 Бъдете горди мами на едни хубавки бебешоци!

# 109
  • София
Да са честити бебчетата на мама ЛАЛА и мама NANNY . Много здраве и щастие на цялото семейство. Поздрави на татковците.
Виждам, че малката Мишел е щъркелчето на мама. Много целувки на малката кака.
Аз наминах да кажа за NANNY, ама ивИчка ме е изпреварила доста.

# 110
Честито и на мама Нани и мама Лала за бебчетата,да радват мама и тате,да растат големи и послушни!
А днес не се е включвала Фиона,дали няма да ни изненада,а???

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 13:36 от Vera_25

# 111
LALA ЧЕСТИТО ОТ СЪРЦЕ    bouquet

а щеше да ме чакаш уж, за да не съм последния Варненски мохикан, ах ти Joy

Да ви е здрав и весел бебока Пиер - Павел; НАЗДРАВЕ на тати и ЦЕЛУВКИ на малката-голяма кака Heart Eyes

# 112
  • Варна
Ехе-е-е, днес човек не може да свари да честити! Толкова много бебчета!
Честито на мама Лала за големия мъж, на мама Нани за бебе Даниел, на мама Нике за бебе Ния и на мама Ивка! Да са им живи и здрави малките  ylinfant и много да радват мама и тати! newsm51
Макси и аз се докарах като теб. Обадих се на доктора ми и той каза, че не е нищо сериозно щом нямам болки, температура и не е зачервено. Каза, че е реакция на организма по всяка вероятност към конците. Изписа ми да се мажа с риванол и да пръскам с Оксикорт, но на опътването пише да не се ползва от бременни и кърмачки. И аз сега съм в шах, не знам какво да правя ако не мога да кърмя. А ма може ли тез доктори да изписват на кърмачки лекарства, които са  вредни?  #2gunfire

# 113
Честито на мама NANNY за бебе Даниел! Много да я слушка и радва!

Честито на нама Лала, тати и кака Мишел! Много щастие и здраве на цялото семейство!

sugar_lady, благодаря за пожеланията! И вашата глава не е била малка, над 11 см е това. Казаха ми, че не само главата може да е проблем, а това че е доста като тегло, т.е. на едрото бебе и раменете му са широки и т.н. Но ще видим. Докторите във всеки един момент ще са готови с ножа.  Blush
Аз сега имам за цел да си върна контракциите, но ми свърши препарата за прозорци вече. hahaha  Трябва сега нещо друго да опитам.    hahaha

Моля ви да си надписвате снимките в албума, за да знае Ивичка кое бебе на кого е!

# 114
Честито на Нарина, Ива, Нани и Лала за техните бебчета.Да растат здрави и послушни!
 smile3525  ylinfant smile3525  ylinfant smile3525  ylinfant smile3525  ylinfant
Макси, много е хубава снимката!
Морска сирена, следи внимателно операцията си за нови "течове"- имам горчив опит, но да не разказвам.А за това лекарство попитай някой лекар.По време на бременноста ми изписваха вагиналните глобули, макър на тях да пишеше, че не може при бременност.Дано всичко мине бързо!
Наде, радвам се , че бебчо е добре!Още малко, то не остана.И аз като теб болки, лекарства, а сега нищо.
Е не съвсем нищо, защото имам доста болезнени контракции, но пък не са равномерни.А пробвах много бабини девитини- стълби, пране на ръка, чистене, миене на стъкла, череши- няма резултат, както се вижда.
Синеочка, благодаря.Аз май съм пазарувала от тази на Графа, но изобщо не съм обърнала внимание на името и.
ега ставам, а още ми се спи. много ми се спи в последните дни.А и като си помисля, че после ще бодувам доста, не ми се става., само минавам с оправданието, че ме боли корема и затова лежа, но истината си е ,че ме мързи и то доста.
Хайде още бебчета днес!

# 115
Благодаря на всички мами за пожеланията!
Ние се борим да въведем някакъв ред в целия хаос, в който попаднахме, но искам да кажа,че изборът да ангажирам акушерка беше най-правилният  Peace Освен това на всички пожелавам като моето раждане!!! Само мога да кажа, че вървенето оказва вълшебен ефект по време на контракции  Peace

# 116
ЧЕТИТО НА НОВИТЕ МАМИ !  Hug
Аз малко нямам време напоследък  малкият много го боли коремче.
Леко раждане на чакащите   bouquet
Днес го теглеха мишока.Наддал е 700гр за 15 дни  Joy Joy
Целувки...

# 117
Здравейте, момичета!
Минавам само да се обадя, че днес ни изписаха (изведнъж, набързо и без предупреждения! #Crazy) и вече сме си вкъщи с моето шушонче. Още ми е малко объркано всичко и се чувствам, все едно съм някъде на гости - така си бях свикнала с режима и суматохата в болницата! Но се надявам скоро да се адаптираме. Сега ще седна да чета пропуснатото.

# 118
Макси, пуснала ли си тема в Кърмаческия? Ако не си отивам да пусна с директно копие на поста ти и ще адресирам заглавието до Бу, Хедра, Джейд и Хапката Wink Все някоя ще се отзове. Все пак са обучени и имат много повече инфо точно по такива въпроси.

# 119
  • София
Асе , много благодаря. Не съм го пуснала там, даже не се сетих.

Общи условия

Активация на акаунт