Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама! епизод 2

• 16 169
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Найк, честито бебче, да ти е здраво и много послушно малкото Нийче!
 Tada newsm07
Синеочка, аз обаче не знам кои са тези аптеки-Ремедиум.Къде има такива?
Аз днес се правя на готвачка- сготвила съм супичка сега правя десерта и основното- да не повярва човеек.Не съм готвила така от зимата.Какво ми щукна днес.Обикновено сме на салатка, тараторчета или разни поръчани неща от заведение.Мъжа ми много се зарадва.А как ми е празнично някак си - иска ми се и една бутилка с вино да отворя, една чаша няма да ми навреди.
Хайде отивам да редя масата, че обикновено си ядем пред компютрите и понеже сме в различни стаи(че там в компютърната стая само може да пуши и аз си седя в хола)- та ще си е събитие.

# 91
  • София
prascho  Честит Рожден Ден
newsm59 nbirthday  party023  cook  ura  bigdance2 dazzler1  4uu smile3510

Момичета, вижте какво пусна нашия татко във Фото Форума - Крачетата на Ани Ето тук

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 00:15 от maxin

# 92
Синеочка, радвам се, че съм била полезна Hug Честно да ти кажа знам колко трудно е да повярваш на страничен човек, още повече някой, който не си виждал... А на роднините им звучи още по-невъзможно обикновено... но се надявам да вярвате в добрия дух на форума Heart Eyes Поне тези, които са ме виждали на живо знаят, че не лъжа, ама хич и наистина искам да помагам. Лошото е, че няма съдействие от страна на лекарите, но се надявам скоро да применим това. Също така се надявам и на вашата помощ за инициативите свързани със Световната Седмица на Кърменето (ССК) Не знам как ще ви прозвучи това, но ние наистина сме пионери в нещо, което хората са знаели от десетилетия (визирам нашите баби и прабаби) и сега е времето да го покажем на повече хора, за да можем наистина да не се притесняваме, кърмейки навън, да не се тревожим от мненията на педиатрите, а напротив, те да ни подкрепят и съветват... и да не се чувстваме изолирани сред приятелките си, които нямат достъп до интернет или пък не им се занимава и ни смятат за луди, че кърмим изключително, че захранваме късно, че оставяме децата си да пълзят по улицата (аз оставям моето)... изобщо, че следваме естествения ход на природата в желанието се за ЗДРАВЕ, защото няма по-важно нещо от здравето... И знам, че това прозвуча като проповед, ама да знаете как ми се иска да изляза на улицата и да го крещя това с мегафон... Laughing е, тогава може и да ме сочат с пръст, че съм луда, ама поне да не е, защото кърмя детето си една година Confused

# 93
Здравейте, момичета, аз се включвам само за да кажа, че бебка Пламена се роди на 20.07 в 16.10ч. и тежеше 3300 гр. 51см. висока.  ylinfant
Днес ни изписаха, така че вече сме си вкъщи и се опитваме да свикнем с обстановката. Страшно съм уморена и затова няма сега да пиша повече, а и нямах време да прочета каквото съм изпуснала, но ще наваксам бързо  Peace
На всички ви мноооого целувки и смело представяне в родилното!!!  Hug

# 94
  • София
Здравейте,
аз съм съпруга на Ива. Искам да Ви кажа, че вчера в 20.30 ни се роди момче Цветан. тежи 3.500 и е висок 51 см. Надявам скори тя да може да разкаже подробностите.

Поздрави

# 95
  • Варна
Честити бебчета на мама Ивка, мама Нарина и техните татковци! Да растат здрави и щастливи и да радват всички! baloni baloni baloni baloni
Момичета, тази сутрин забелязах, че от едно съвсем мъничко място на операцията лекичко ми сълзи - нещо като лимфа. Знам, че трябва да се обадя на доктора, но исках да попитам да ли и на друг му се е случвало, че много се притесних изведнъж. newsm78
Лек ден на всички, а на мамите, които още чакат желая скорошно и безпроблемно обебване.  bouquet

# 96
Не се притеснявай излишно. Звънни на лекаря да го види Grinning Обикновено хората си представяме нещата много по-страшни, отколкото са Wink А имаше ли дрен? И ако да от дренираното място ли тече?

# 97
  • Варна
Не съм имала и даже нямаше да забележа, че сълзи, но ми е зацапало бикините. Дано наистина не е нещо сериозно, че аз се шашкам от най-малкото нещо и сега има цял ден да го мисля и гледам. Голяма съм паника! #Crazy

# 98
Здравейте! Честито на новите майчета за новите бебчета (едното от които ми е адашче - Пламена)! Да са ви живи и здрави и да ви направят много щастливи! smile3525
Момичета, тази сутрин забелязах, че от едно съвсем мъничко място на операцията лекичко ми сълзи - нещо като лимфа. Знам, че трябва да се обадя на доктора, но исках да попитам да ли и на друг му се е случвало, че много се притесних изведнъж.

Морска сирена, аз също раждах секцио, но не съм забелязала подобно нещо досега. Може би най-добре е да попиташ доктора какво да направиш.
Лек ден на всички!
На още чакащите мами - късмет и леко раждане!

# 99
Не го гледай, ами ходи на доктор Hug Нали знаеш, че като се тревожиш отделяш адреналин, който потиска пролактина (отговорникът за лактацията) и от притеснение може да ти "спре" кърмата. Всъщност тя не спира наистина само рефлексът на потичане се забавя и известен период бебето суче "на празен ход" и се дразни, а майките обикновено си мислят, че къмата им е "спряла".
Не, че от такова малко притеснение може да се получи такава реакция, но все пак е добре за една кърмачка да е спокойна Wink

# 100

Синеочка, аз обаче не знам кои са тези аптеки-Ремедиум.Къде има такива?

http://www.net4you.bg/remedium/showpage.php?PageID=1

Ето адресите, надявам се да съм ти била полезна. Аз от там си купиха на Авент нещата и са доста по-евтини. Напр. разликата в цената на помпата е 10 лв. в сравнение с обикновените аптеки.

Асе не омаловажавай добрите си дела.  bouquet

# 101
  • на правилното място, в точното време
Честити бебковци на мама Ивка и на мама Нарина! Много да ги радват и да са много щастливи!

# 102
  • София
Асе моля за малко помощ, както и всички, които знаят. Днес ми изписаха Окситоцин инжекции за 3 дни, 2 пъти на ден. Тъй като съм заплес и се бях притеснила за този кюртаж въобще забравих да питам за кърменето и влиянието на инжекциите върху кърмата. Нищо не намерих с търсачката във Форумите. В листовката пише доста гадни неща за влиянието на Окситоцина върху новородените, но не разбрах, това при продължителен прием ли е или за вливанията със системи?! Ще ти бъда много благодарна ако можеш да ми кажеш нещо по въпроса. Знам единствено, че се отделя с кърмата.
morskasirena аз също съм секцио, но не съм имала подобно изтичане на лимфа, но когато се обадих на доктора за болките, той ме попита специално за всякакви течове от операцията. Така че, най-добре се виж с доктора, който е правил операцията.
Честити бебета на мама Ива и мама Нарина!!!Много здраве и щастие ви желая.

# 103
Здравейте,аз съм още тук и май ще си остана поне една седмица(да не казвам и повече) ooooh!Вчера ми правиха преглед:нямам никакво разкритие,шийката ми не се е скъсила... TiredЩе си мина и аз термина,ама какво да се прави...
Честито на новите мами Ивка И Нарина за хубавите им бебчета,да растат живи и здрави!

# 104
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБКИ на МАМА NIKE и NARINA bouquet

Да са ви здрави, спокойни и красиви малките принцеси!

ИВКАААААА76, на теб едно голямо БРАВО, че се справи най-накрая с упорития малък мъж  smile3501 smile3525
Да ви е жив и здрав Цветан, много да ви радва и вече да не ви държи така в напрежение никога  Mr. Green

На празнуващите татковци НАЗДРАВЕ  cheers

ПП. новите мами, вече сте в списъка с юлски майчета, сложете си снимки на съкровищата в албумчето и бегом към РОДЕНИ2006   Hug

Общи условия

Активация на акаунт