Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на закъснението на менструацията за бременността?
Какво е значението на голямото тегло на бебето при раждането?
Какви могат да бъдат причините за забавяне на движенията на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на закъснението на менструацията за бременността?
Закъснението на менструацията може да повлияе на определянето на термина при бременност. При определяне на термина, акушерките често питат за периода преди последната менструация, което може да бъде важно за определяне на точния момент на оплождане. В случаи с нередовен цикъл е трудно да се определи точният момент на оплождане, което може да доведе до по-голяма грешка при определяне на термина на бременността.
-
Какво е значението на голямото тегло на бебето при раждането?
-
Какви могат да бъдат причините за забавяне на движенията на бебето?
Забавянето на движенията на бебето може да се дължи на различни фактори, като например висока температура, което може да доведе до намалена активност. Въпреки това, ако има забавяне в движенията, винаги е препоръчително да се консултирате с лекар за оценка и изключване на всякакви потенциални проблеми.
-
Какви са потенциалните рискове при раждане след операция на черния дроб?
-
Какви са възможните методи за облекчаване на симптомите на кашлица и настинка преди операцията за секцио?

Честно да ти кажа знам колко трудно е да повярваш на страничен човек, още повече някой, който не си виждал... А на роднините им звучи още по-невъзможно обикновено... но се надявам да вярвате в добрия дух на форума
Поне тези, които са ме виждали на живо знаят, че не лъжа, ама хич и наистина искам да помагам. Лошото е, че няма съдействие от страна на лекарите, но се надявам скоро да применим това. Също така се надявам и на вашата помощ за инициативите свързани със Световната Седмица на Кърменето (ССК) Не знам как ще ви прозвучи това, но ние наистина сме пионери в нещо, което хората са знаели от десетилетия (визирам нашите баби и прабаби) и сега е времето да го покажем на повече хора, за да можем наистина да не се притесняваме, кърмейки навън, да не се тревожим от мненията на педиатрите, а напротив, те да ни подкрепят и съветват... и да не се чувстваме изолирани сред приятелките си, които нямат достъп до интернет или пък не им се занимава и ни смятат за луди, че кърмим изключително, че захранваме късно, че оставяме децата си да пълзят по улицата (аз оставям моето)... изобщо, че следваме естествения ход на природата в желанието се за ЗДРАВЕ, защото няма по-важно нещо от здравето... И знам, че това прозвуча като проповед, ама да знаете как ми се иска да изляза на улицата и да го крещя това с мегафон...

Обикновено хората си представяме нещата много по-страшни, отколкото са
А имаше ли дрен? И ако да от дренираното място ли тече?

Вчера ми правиха преглед:нямам никакво разкритие,шийката ми не се е скъсила...
Ще си мина и аз термина,ама какво да се прави...