Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама! епизод 2

• 16 437
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Привет, мили мами, настоящи и бъдещи Hug

ние вече сме си у дома от вчера и, въпреки първоначалния стрес и тежичката нощ, днес нещата като че ли улягат и... гледай ти, даже имам време за форумни набези Laughing

исках да ви разкажа, особено на необебените още мами, какво скоростно раждане направих; като по филмите стана и събрах очите на дежурните в болницата Mr. Green
та, стоях си аз цял ден с болки в кръста и прилични контракции, които следобед към 5-6 часа взеха да стават редовни, а в 19,00 вече бяха на 5 минути
обаче, викам си, няма да се излагам да хуквам към болницата аз и там да се мъча, ами ще си чакам вкъщи някакъв по-ясен знак, че ще раждам; луда калинка съм ей hahaha
в 20,00,  освен кръста, започна да ме прерязва ниско долу в слабините, ама толкова ненадейно и така силно, че заради болката взех на скорост душ и хукнахме към болницата; там ме приеха в 20,30, а малкият ми мъж се роди...15 минути по-късно, бърз като хала Joy след 30-45 минути с болезнени контракции и три напъна Shocked
акушерката се шегуваше, че трябвало да внимава да не го запише роден в час по-ранен от часа на приемането ми в болницата Laughing
това е, момичета, бъдете спокойни и ще ви изненада раждане, по-леко отколкото сте очаквали  Hug природата си знае работата и ще ви подбере най-удачния момент за щастливия миг

@LALA, така се впечатлих, че ме изпреварваш, че веднага отидох и родих, видя ли Laughing
малките ни принцове са родени на една дата Heart Eyes

късмет на всички очакващи бебета; Наденце, стискам палци Hug
аз отивам да си оправям списъка и да лепя снимките на малките ви слънца Grinning

# 196
Здравейте, отново е мъжът на Надежда. Тази нощ в 0:28 се роди нашият син Мартин. Тежи 4.120 кг, дълъг е 55 см. Раждането беше естествено и протече нормално. Майката и детето се чувстват добре (а таткото не е на себе си от щастие  Grinning)

# 197
Йеееееееееее, да ви е честит малкият МАРТИ Hug
Да е здрав и спокоен, много да ви радва!
НАЗДРАВЕ, татенце и поздрави мама Наде от нас, чакаме я с нетърпение да разказва Grinning

# 198
Честито на Надето и на Ивичка!!! Да ви радват много големите момци!   bouquet
[/size]

Честита дългоочаквана госпожица на мама Фиона! Нека беба София расте красива като мама!   
bouquet

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 14:12 от pearly

# 199
 newsm51 newsm51 newsm51
Супер!!! Ето, че и Надето е вече мама!!! Дано малкия принц Марти расте здраво и весело бебче и да радва мама и тате с приятни и щастливи мигове. А на мама бързо възстановяване и да разказва как е минало раждането.

# 200
  • Варна
Честитит бебоци на мама Кали, на мама Фиона и на мама Надежда! Да са им живи и здрави и много да ги радват. newsm51 smile3525

# 201
Честито и на мама Надееее,да й е жив и здрав Мартинката,да радва цялото семейство!!!

# 202
Честито на Надито дългоочакван юнак! На таткото Наздраве!   cheers

Честито бебе и на Кали-25!
Да са ви живи и здрави !

Ех,тези доктори взеха че познаха  newsm53
Има ли някое бебе изненадало мама и тати с пола си  newsm12

# 203
Здравейте и от мен!
Първо честито на всички мами - да са ви живи и здрави дечицата и да ви радват цял живот!Аз не съм се появявала много отдавна, но нямах тази възможност за съжаление! Едва днес се поосвободих малко и реших и аз да ви се похваля. Моето малко момченце се роди на 12.07, казва се Стамен.
Още веднъж поздравления за тези които вече си имат своите малки слънчица и късмет на тези които ги очакват! Grinning

# 204
Честито на
НАДЕТО и на Таткото дългоочакваното детенце!Много да ги радва,да ги слушка и расте здрав и спокоен!!!  bouquet

Хайде остана ли още някой че изгубих края!Има ли някой още да чака???? Grinning
Леко раждане на мамите които още очакват това да им се случи!И да се заемаме да пълним другата Юлска темичка!

Аз нещо се сбърках от депресии сега мамчето и синчето отидоха да пазаруват неща за беба,а аз седя тук и изкуфявам!Ако нямаше нет сигурно щях да си говоря сама!Сега бабата решила да купува на всяка заплата по нещо на внучето!А мен това много ме дразни!Понеже аз нямам възможност да си купя нищо и много ме е яд че трябва да ползвам неща които тя е решила че трябват!И изобщо е много обсебваща и депресираща жена! Crossing Arms
ама и аз съм си виновна!

Айде да не ви се оплаквам че не е лесно на никой! ooooh!
Отивам в другата тема!

# 205
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ МАРТИН НА МАМА НАДЕ    bouquet  bouquet  bouquet
МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА С УСМИВКИ И ЛУДОРИИ   smile3540

# 206
Честито на Надето и таткото за юлското бебе Мартин! Да им е жив и здрав, много да папка и да ги слуша!

# 207
  • на правилното място, в точното време
Наде, честита ти радост най-после! Да ви радва много, да слуша и да носи много усмивки на теб и тати! Бъдете здрави и се връщайте бързо!

# 208
  • Варна
Честита радост и на Надето.браво за големия юнак.да е жив и здрав.много безгрижно детствохайде всички в родени 2006.

# 209
ЧЕСТИТ ЮНАК на НАДЕТО и щастливия татко!!!
Да ви расте жив и здрав и с много щастие да ви дарява!!!

Аз все още чакам и бебо май изобщо няма намерение да излиза Sad Май останах сама Sad
Бени сигурно е отишла да ражда. Дано има новини и от нея скоро. А гледах, че и тя в Шейново ще ражда и си мислех, че може да се засечем там, ама.... не знам кога ще реши да излиза малкото човече Grinning
Бени, ще чакаме да кажеш как си.
Приятна вечер и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт