Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама! епизод 2

• 16 433
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Жоржито,то всичко хубаво,ама тук останахме още мами 2 в 1,така че ще се включим по-нататък(дано всичко е наред само) PraynigАа,Дидка,и аз съм тук,няма оттърване и от мен Rolling Eyes

# 211
има новини от beni812001 , има си момиче - 3380, 50 см - Ванеса - и двете са добре, нощес я е родила, всичко е минало прекрасно, сега я чух, поздравява ви всички Hug

# 212
  • на правилното място, в точното време
 Честито момиче на beni812001!!! Много послушно и здраво детенце! Скорошно връщане при нас!  bouquet  bouquet

# 213
Честита бебка на мама beni812001,да й е жива и здрава,много да я радва!
А аз съм тук..... WhistlingМоето направо не се издържа вече!Ноооо...ми падна тапата ей сега...Толкова съм радостна,искам вече бебкааааа newsm07Багажът ми за болницата вече прах хвана!От един месец е готов за употреба! hahahaХа да видим дали ще си остана от юлските мами,или ще мина към август newsm78

# 214
  • София
ЧЕСТИТИО БЕБЧЕ НА МАМА ИВИЧКА, НА МАМА НАДЕЖДА И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ СЛУШКАТ Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet МНОГО ДА ГИ НАЦЕЛУВАТЕ И НАГУШКАТЕ ОТ МЕН Hug

# 215
Честита принцеса на мама Бени! [/color]
Вера 25, Дидка25, хайде успех и на двете, че юли месец си отива:)

# 216
Честито  на мама Бени! Нека малката принцеса да я радва много.
Вера 25, Дидка25 - с вас сме. Стискаме ви палци скоро и вие да станете мами. Успех Ви желая!!!

# 217
Честито бебче Ванеса на Бени!
Вера,Дидка  Flowers Four Leaf Clover  приятна и скорощна среща с вашите дечица  Hug  Hug

# 218
Честита принцеса на мама Бени и тати Илиян! Много щастие и късмет за малката, а на мама и тати - весело отглеждане!  Grinning

# 219
Честито на Бени и на Надето, да са им живи,здрави и много да ги радват малките бебоци    bouquet

# 220
ЧЕСТИТА принцеса Ванеса на Бени и щастливия татко!!!
Много да ви радва и слушка!!!

Вера25 май само с тебе си останахме да чакаме, дано скоро и ние да гушкаме бебчовците си!
Благодаря, момичета за подкрепата!

Аз днес бях на запис на тоновете на бебчо, добри са и имам контракции, но все още са нерегулярни. Акушерката каза, че имам добра маточна активност и сигурно скоро ще родя, дано наистина да е така и да си имам юлски Лъв Laughing

Верче, ще чакаме новини и от тебе скоро, щом  и тапата вече ти е паднала. Хайде успех и до скоро на всички!

# 221
Здравйте, момичета! И ние се върнахме вече в къщи. Виждам че много мами са родили докато ме е нямало. Честито на всички и успех на тези които остават!

Пак ще пиша, че нещо не ми остава време напоследък, чудя се защо ли? Wink

# 222
Сложих една снимчица на Пиер-Павел в албумчето.

# 223
И аз благодаря на всички за подкрепата HugМного е важно да усещаш,че не си сам! Rolling Eyes
Дидка,мила,хайде да видим коя ще превари,ама аз с моя късмет май ще съм последна и ще закрия сезона TiredТи поне имаш контракции,пък на мен ми се губят някъде hahahaПък и май с тая паднала тапа може и 2,3 дни да изкарам... ooooh!
Стискам ти и аз на теб палци да е скоро,и да гушнеш едно красиво и здраво breastfeeding  babyuu бебче!

# 224
  • Варна
Честита бебка Ванеса на мама Бени и на татито.да е жива и здрава и много да ги радва/move]

Вера25 и Дидка 25 желая ви много късмет и ви стискам палци,колкото се може по скоро да си гушнете бебоците  Hug Hug Hugи да се съберем всички в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт