Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 3

• 23 404
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Аз,страхотни новини,браво! Simple Smile Радвам се и че предполагат за пола това,което искате вие Simple Smile
Колко време трае процедурата и там си ти взеха кръв нали?След колко време трябва да си вземаш резултатите?
Извинявай,че те разпитвам,но нали и аз ще съм там и искам да знам после колко дни ще имам да отида отново до София,понеже моята лекарка работи само във вторник и четвъртък до обяд и с това пътуване,работа...неудобно е,но няма как,а не ми се ще да минават много дни след това,че вече искам да си ме запише за ЖК след като погледне резултатите. Дай Боже всичко да е наред и при мен и при всички ви!

# 496
Ами там на място в клиниката ми взеха кръв, преди ехографа.Ехографа мина за около 40минути.За резултата ми казаха да ходя във вторник там да си го взема, но ми казаха резултатите че риска ми 1:17400 и че е перфектен.Останах доволна като цяло, но бебока не застана мирно изобщо малко ги поизмъчи 😁😁😁

# 497
Здравейте, записвам се и аз да следя темата. Термин 12 юни , втора бременност, но все едно ми е първа. На 35 години съм.

# 498
Момичета , в спешния кабинет на тина киркова бързо ли приемат и каква е цената за преглед

# 499
Астреа, добре дошла сред нас Simple Smile Лека бременност ти пожелавам.

Youbetterlive, какво става с теб? Добре ли си? Защо ще ходиш на спешен кабинет?

На мен резултатите от БХС са ми излезли в сайта на НГЛ. Но чак в понеделник ще имам възможност да си ги взема от Генетиката на МУ-Пловдив и да ги пратя за коментар на АГ.

# 500
Аз,страхотни новини,браво! Simple Smile Радвам се и че предполагат за пола това,което искате вие Simple Smile
Колко време трае процедурата и там си ти взеха кръв нали?След колко време трябва да си вземаш резултатите?
Извинявай,че те разпитвам,но нали и аз ще съм там и искам да знам после колко дни ще имам да отида отново до София,понеже моята лекарка работи само във вторник и четвъртък до обяд и с това пътуване,работа...неудобно е,но няма как,а не ми се ще да минават много дни след това,че вече искам да си ме запише за ЖК след като погледне резултатите. Дай Боже всичко да е наред и при мен и при всички ви!

Стана ми интересно защо до сега не си се записала на ЖК?Твоята лекарка ли не иска преди БХС?
По принцип в момента в който се установи сърдечен ритъм,вече се води клинична бременност и можеш да се запишеш на ЖК.Аз се записах още в 8+ седмица,доктора ми пусна и задължителните изследвания,в понеделник пак ме вика,тогава ще обсъдим и БХС ,въпреки че аз си намерих добър фетален специалист и за да ми е спокойно си записах час при него.Пък какво ще каже по въпроса мойто АГ от ЖК ще видим😁

# 501
Астреа, добре дошла сред нас Simple Smile Лека бременност ти пожелавам.

Youbetterlive, какво става с теб? Добре ли си? Защо ще ходиш на спешен кабинет?

На мен резултатите от БХС са ми излезли в сайта на НГЛ. Но чак в понеделник ще имам възможност да си ги взема от Генетиката на МУ-Пловдив и да ги пратя за коментар на АГ.

Благодаря!

# 502
Аз съвсем се обърквам с Допълнителното здравно и кое може да мине по здравна каса.
За допълнителното здраяно мога да си ходя при частния ми АГ и да ми възстановяват разходи, но исках да питам за БХС как стават нещата. Той може ли да мине по здравна каса?
На мен ФМ ми е на 9 понеделник и се чудех може ли да пусна БХС в петък на 6 декември?

# 503
Дрийм, ехографското изследване, необходимо за БХС, се заплаща, а даването на кръв и изследването - не. Поемат се от ЗК. Не е хубаво да имаш повече от два дни разлика между ехографските замервания и даването на кръв. Аз го направих в един ден, но имаше момичета, които споделиха, че единият ден са правили ехографа, а на другия - кръв. До два дни не е проблем. Можеш да прочетеш повече в сайта на НГЛ.

# 504
Здравей, Да аз видях че не е добре, но прегледа е понеделник.. Просто ще го направя след ехографското изследване. Относно БХС - това трябва да бъде назначено от личния ми лекар или АГ по здравна каса, за да мога да не го заплащам?

# 505
На мен в Марковс ми казаха най-късно на следващия ден кръвта, понеже бебето в момента расте много бързо и ще има разлика, а е важно да няма. Най-добре се обадете и питайте там където ще се прави скрининга.

Аз пък имам много странни спазми,не бих ги нарекла болки. Все едно ми се свива корема, по това което чета май са контракции..
Ще ходя и аз към спешното май пак. Confused

# 506
На мен в Марковс ми казаха най-късно на следващия ден кръвта, понеже бебето в момента расте много бързо и ще има разлика, а е важно да няма. Най-добре се обадете и питайте там където ще се прави скрининга.

Аз пък имам много странни спазми,не бих ги нарекла болки. Все едно ми се свива корема, по това което чета май са контракции..
Ще ходя и аз към спешното май пак. Confused

Мистик,
Вземи 2 нош-па и наистина не е лошо да отидеш да се видиш.Принципно има контракции,които са без болка и не ги усещаш.Виждат се на ехограф.Не се шашкай,но иди за всеки случай Wink
Айде и после да разкажеш😊Стискам палци🤞🤞

# 507

Стана ми интересно защо до сега не си се записала на ЖК?Твоята лекарка ли не иска преди БХС?
По принцип в момента в който се установи сърдечен ритъм,вече се води клинична бременност и можеш да се запишеш на ЖК.Аз се записах още в 8+ седмица,доктора ми пусна и задължителните изследвания,в понеделник пак ме вика,тогава ще обсъдим и БХС ,въпреки че аз си намерих добър фетален специалист и за да ми е спокойно си записах час при него.Пък какво ще каже по въпроса мойто АГ от ЖК ще видим😁

Пеперудена,такава е практиката на болница "Лозенец".Ходих в 7 г.с. и в 10.4 дни и ми казаха след БХС да отида с резултатите и тогава ще ме запишат.Там си плащаш всеки път за преглед 50 лв ,а при записването на ЖК се плаща 820 лв мисля,че е.
Препоръча ни го една приятелка,която се е следяла там миналата година и за раждане не е платила и лев.Ще видим как ще е при нас живот и здраве.
Мен ме устройва най-вече,че лекарката приема във вторник и четвъртък и не се записва час.Ние тръгваме рано сутрин и даже пристигаме преди регистрацията да е отворила.Чакаме малко,докато лекарката мине визитация и си чакаме реда.Харесва ми отношението,самата болница и затова съм там.Нямам наблюдения от другите болници ю,лекари и как се процедира,затова и се доверихме на хора,които са търсили дрълго време къде точно да следят и изродят след това.Мисоихме дълго дали да е в Троян,защото ни е по-близо,но така или иначе ще се пътува и избрахме да заложим на по-професионалното отношение,защото все пак се касае за живот.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 17:03 от Irina Jolie 616216

# 508
На мен не са ми давали направление. Само отидох до Генетиката към МУ в Пловдив и казах, че съм за БХС. Попълват се две кратки декларации и те освобождават от такса.

Мистик, надявам се всичко да е наред с теб. Пий но шпа, то пречи на матката да контрахира. И ни пиши как си като минеш през спешното. Иначе има и някакви контракции на Бракстън Хикс, които се срещали често през цялата бременност и подготвяли организма за раждането. И мен от време на време ме стяга, но нямам идея как се усещат контракциите. Някоя от раждалите мами може ли да обясни?

# 509
Защото и аз усещам болки , като предменструали и като боцкания , не са постоянно , ама и като една тъпа болка като тежест , казват ми че е от разтягането на матката, тъй като расте много сега , обаче се притеснявам

Общи условия

Активация на акаунт